Wpisy 2 391 378 – 2 391 477
17 lipca 2015 22:16 → 17 lipca 2015 22:54, 100 wpisów
Chyba już dziś nic nie zrobię , bo już mi nerwy na agrafce wiszą... jak zamiast dostać się tam, gdzie powinnam to jestem, gdzie indziej . Bez pomocy jakiegoś fachowca chyba się nie obędzie jak zainstalowanie na nowo chrome nie pomoże . Tylko pytanie czy zainstalować się da, jak się nie da wejść na pobranie Chrome . Istny cyrk . Dzięki Wam moi mili za wszystkie rady i dobrej nocki Wszystkim życzę !!!
tu jest opisany sposób jak to wywalić http://forum.pclab.pl/topic/1006876-Reimage-PC-Repair-sprawdzenie-log%C3%B3w/page__p__12987476entry12987476 widać tam w logach akurat w ie ale to bez różnicy bo każdą przeglądrke podobnie atakuje
Zgrywus..no tak ja posiadł moc wysikiego poziomu,,,to wszystko jest możliwe
faral, jocia, ulala pewniaczki na jutro na cały dzień to 9,19,60 i znikam bo ledwo żyję w tym zaduchu
FaRaL ..i no kiedy chcesz na Festywal ..nie bedziesz mnie poznasz
torsan co ty to na 6 skre w mm grasz
jocia
medea76
jocia
medea76
Yota ..tu nic 5/5 ..ani kto nie trafia ..widzisz tu ludzie MP bankrut kasa x stawka 10 takie same jak >>Robson<<, ..nic nie moze trafi
ulala , nie dawno też trafiłem 3/5 i też nie było piątki i płacili 39.90zł.
Witam
Jocia
Faral
Faral
ulala
Serw ale już chyba wypłaciłeś wygraną o 22:03 i kuponu nie zobaczymy ?
całkiem serio Jesteście wspaniali! ulala podaj swoje na profil zobaczymy czyje lepsze?
moje już podałem myślę że 8 pewna może z + a nie wiem czy nie 10/10
Faralwyśnij ta 5/5..bo mnie się to pewnej nocy udało tylko puściłam 6/6 i było 5/6
na maila z miłą chęcią wszystkie 4 z tego tygodnia i dzisiejsze keno 7/7 też
Serw...ja nie o tym tylko że jutro znowu wygrasz i to bedzie ten kupon Co mi go podarujesz
Piotrze a ja myślę że chłopcy w Twoim wieku już dawno bo wieczorynce powinni spać
Asinus asino pulcherrimus
(lekki poślizg, ale chyba czytelne)
Dobranoc.
(lekki poślizg, ale chyba czytelne)
Dobranoc.