Wpisy 2 391 009 – 2 391 108
17 lipca 2015 14:47 → 17 lipca 2015 19:43, 100 wpisów
Drodzy moi wytłumaczę Wam moja filozofie TS na każdą godzinę 14 przeznaczam 50,-PLN za które wymyślam sobie i skreślam ulubione liczby w 10/10 9/9 8/8 i 5/5 w tym są również na "Trafił" są momenty że mi nic nie wchodzi ale bardzo rzadko ostatni fajnie idą mi właśnie te na "trafił" na 21 4o oddaję za 80,-PLN tu dochodzi DL i Mini w które to gram tylko na "Trafił"
Najistotniejsza sprawa traktuję to jak zabawę nikomu niczego nie zazdroszczę a jak ktoś wygrywa cieszę się z jego wygranej bardziej jak on/ona sam/a .Ulala nie mam też potrzeby "cyganienia" i nie cieszę się z czyichś porażek!
pojawiłem się tu na czacie bo wyglądało że możemy się fajnie razem bawić i róbmy to proszę!
Jeśli się pomyliłem pewnie zniknę tak jak się pojawiłem ale jeszcze sie ciut pobawimy moje liczby zawsze pojawiają się na profilu moim gdzie się naliczają jakies fajne punkty nie podaję wszystkich bo mi sie zwyczajnie nie chce ...
Wszystkim życzę duzo sukcesów w grach ts traktujcie to jak zabawę i mniej goryczy i jadu który nikomu nie sprzyja Serw
Najistotniejsza sprawa traktuję to jak zabawę nikomu niczego nie zazdroszczę a jak ktoś wygrywa cieszę się z jego wygranej bardziej jak on/ona sam/a .Ulala nie mam też potrzeby "cyganienia" i nie cieszę się z czyichś porażek!
pojawiłem się tu na czacie bo wyglądało że możemy się fajnie razem bawić i róbmy to proszę!
Jeśli się pomyliłem pewnie zniknę tak jak się pojawiłem ale jeszcze sie ciut pobawimy moje liczby zawsze pojawiają się na profilu moim gdzie się naliczają jakies fajne punkty nie podaję wszystkich bo mi sie zwyczajnie nie chce ...
Wszystkim życzę duzo sukcesów w grach ts traktujcie to jak zabawę i mniej goryczy i jadu który nikomu nie sprzyja Serw
50 zl na tota, masz zdrowie sprawdzac ja w uk czasem zagram za 20-30 f
i czesto nic nie ma i jakos mnie nie boli ale w polsze brak wygranej boli bardziej
i czesto nic nie ma i jakos mnie nie boli ale w polsze brak wygranej boli bardziej
traktuj Ts zabawowo nie będzie powodu do BÓLU i graj jeśli w ogóle to żeby nie było to kosztem czegoś innego!
no Wiesz jak dłuższy czas masz brak sukcesu zrób Sobie przerwę a znowu zaświeci
jak sie daje 1 kupon tak jest, wiecej kuponikow i pokrylbym te wariacje
zawsze nasz liczby są pewniakami do losowania tylko po okazuje się że tych pewniaków nie wiele...
014. Jaka Piękna Laurka
( a.właściwie Auto-Laurka)
Szkoda tylko, że po drugiej stronie tej laurkowej postaci są już tylko/jest już tylko JAD i GORYCZ (cyt.)
no ale mimo to laurkowa postać chce się z nimi bawić..
Komu współczuć tu bardziej??
( a.właściwie Auto-Laurka)
Szkoda tylko, że po drugiej stronie tej laurkowej postaci są już tylko/jest już tylko JAD i GORYCZ (cyt.)
no ale mimo to laurkowa postać chce się z nimi bawić..
Komu współczuć tu bardziej??
za duzo chcialem trafic bo 9
a na 3 na 3 pewniakow by mi starczylo
a na 3 na 3 pewniakow by mi starczylo
I nad tym filoz. pytaniem pochyle się w samotności
Czego i innym życzę
Czego i innym życzę
codzien wale 3 na 3, za 21 losowan dopiero strace te 54 zl, duza szansa ze na plusie wiec
028. przestań może używać komp. jak nie potrafisz bez błędów nawet nicka wystukac
Wszystko zrozumiałam, a teraz BĄDŹ uprzejmy mnie już więcej nie zaczepiać,tak pod moją obecność jak i..nieobecność.
wesołku.Serw.
wesołku.Serw.
a dzis zmienilem se wlaczniki swiatel na dotykowe livolo , normalnie apartament plejboja,
na monciaku witam piekne panie, kazda szanse dzis dostanie ale tylko raz taki ze mnie maksi kas
na monciak mam blisko ale jeszcze latos nie bylem i morza nie widzialem szok
tyczy... obie strony
chyba o tyczki chodziło...bo o co?
ot, działkowiec fasolkowy
chyba o tyczki chodziło...bo o co?
ot, działkowiec fasolkowy
wg mnie koncowki :
11 31 61 51 71 41
22
63
04 34
05 15 25
06 16 26 56
57
18 38 58
09 39
z 0 parszywych 20 40
11 31 61 51 71 41
22
63
04 34
05 15 25
06 16 26 56
57
18 38 58
09 39
z 0 parszywych 20 40
jak to dobrze, że mamy Serwatylko dzięki jego laniem wody możemy przetrwać te upalne dni
Leśniczy zakazał ruchania padliny w lesie no ale zajączek biegnie sobie tak przez ten las i widzi zdechłą sarnę. Mówi a co tam no i ją zaczyna dojeżdżać, a tu nagle wyskakuje leśniczy za krzaka:
Leśniczy: Zajączku będzie mandat! Mówiłem, że nie wolno ruchać padliny
Zajączek: Panie leśniczy jak Boga kocham, tyle co mi na***u padła..
Leśniczy: Zajączku będzie mandat! Mówiłem, że nie wolno ruchać padliny
Zajączek: Panie leśniczy jak Boga kocham, tyle co mi na***u padła..
mini
1kupon 5,9,20,32,37 ...4kupon 8,12,27,34,40.
2kupon 2,13,21,28,38...5kupon 6,11,18,22,33.
3kupon 7,10,19,24,41 .
1kupon 5,9,20,32,37 ...4kupon 8,12,27,34,40.
2kupon 2,13,21,28,38...5kupon 6,11,18,22,33.
3kupon 7,10,19,24,41 .
chinski znak zodiaku drewniany tygrys czyli czyli ma ebniecie
no spoko wlasnie kombinuje, ostatnio sie troche rozmijam mam nadzieje ze chwilowy spadek formy i niezgrania z kuleczkami
Witam Wszystkich serdecznie ! Mam problem. Może ktoś z Multipaskowiczów mi pomoże bo trochę jestem w tym ,,zielona" Otóż na tej i innych stronach jestem zalewana reklamami tak , że nic nie widzę . Same naciśnięcie na kursor przestawia mie na inne strony. Teraz też piszę w notatniku , żeby tylko wkleić bo po jednym wyrazie zostaję przenioszona na całkiem inną stronę . Przeskanowałam komputer i niby nic w nim jak wirusów nie ma ? Od rana nie mogę się z tego samego powodu nawet dostać na pocztę ? Czy ktoś wie co to za przyczyna i jak ją usunąć ? Z góry dziękuję !!!
zgrywus ... gramy gramy gramy
https://www.youtube.com/watch?v=TL4DNLEtK7I
https://www.youtube.com/watch?v=TL4DNLEtK7I
RUSSANNA wpisz w google Adblock Plus ściągnij i zapisz, zainstaluj sobie na komputerze
russanna .. nie wiem co doradzić bo takich problemów nie miałem ,, czy używasz antywirus , czy był czyszczony komputer , jaki masz system ..
korzystam z gogle chrome . Już mi się płakać chce bo nie mogę się nawet szybko tu dostać :-(
WITAM miałam to samo i syn zainstalował mi adblokateraz działa super nie ma reklam
Na komputerach zna się ... Krzysio.
..........................................
On na pewno coś doradzi.. .
..........................................
On na pewno coś doradzi.. .
Dusia.. .
Krzysio buszuje tu lub u ...Korna.
Do dziś byłam zadowolona z tej przeglądarki , a korzystam wiele lat . Coś takiego jest jak by się na mnie uwzięły :-) Na wszystkich stronach oprucz co dziwne ??? Na Facebooku nie , ale jak bym chciała wejść z niego na inną stronę to już się pojawiają i to wielkie na cały ekran ??? Jakoś polubiłam tą przeglądarkę :-( Teraz Wam muszę pisać osobno i wklejać, żeby przechytrzyć reklamy :-) Szok!