Wpisy 2 389 680 – 2 389 779
15 lipca 2015 14:09 → 15 lipca 2015 17:42, 100 wpisów
Twój realizm Ci kazał wyluzuj EstyMy to tylko zabawa i uwierz w przeczucia
EstyMy pewniak na 21,40 ????80 nie gram
Jak wpadnie to sie
2/8+ i 2x4/6 - karwasz mać 17 nie wpadło a byłoby 2x5/6, dziś ładnie kradzione cyferki wpadły
mirek
torsanie
mirek
torsanie
Serw 0/5 tyles trafil
W miejscowości Wrocław padła wysoka wygrana w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Chciałam z trafiłka TRAFNE, nie mówiłam, że dziesiątkę
Całe multipasko Ci teraz Serw o masz
Całe multipasko Ci teraz Serw o masz
serw, dla mnie to i Ty możesz wygrać miliony nic mi do tego. nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem. więc mi to zwisa jak u tygrysa.
ja Ci nie zazdroszczę,Serw...żeby nie było...
ale zachowałeś się nie po koleżeńsku
ale zachowałeś się nie po koleżeńsku
Serwkolej 61
Baj do wieczora 61
Ale Ci wybaczam (znaj naszą/moją wspaniałomyślność) tylko zamieść foto w profilu, OK?
Nie dla mnie (bo mi to na nic) dla multipasko..
Ok, Serw?
Nie dla mnie (bo mi to na nic) dla multipasko..
Ok, Serw?
4/10,4/7 tylko
Bonus Multi Multi: 310 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
a powiem wam coś, a to że ktoś wygrał 7 i pół miliona to było ustawione przez TS. Żeby pokazać ludziom że można wygrać, i żeby teraz ludzie ruszyli tłumnie do kolektur. i żeby był większy zysk z tych wszystkich baranków co wynoszą ostatnie pieniądze bo myślą ze wygrają. totalna ściema na maksa.
kondi, puściłam Ci tę piątkę, bo wiem, że nie mogłeś...a głupio by było Ci się zgodzić na moją propozycję.
Myślałam, że będziesz miał niespodziankę, ale niestety.
Idę...
Myślałam, że będziesz miał niespodziankę, ale niestety.
Idę...
jak to mówią , ksiądz w kościele o pieniądze się modli. a Ts się modli żeby jak najwięcej było baranków w kolekturach.
drapek...74 lub 75, ewentualnie 77 choc tak naprawde to wszystkie
Hades w pełni się z Tobą zgadzam cieszę się że są ludzie którzy myślą racjonalnie brawo Polacy się budzą
5/10,2/7,2/7,2/10----4zł.odzyskane 6złposzło się walic,znowu TS-górą
Użytkownik Żeluś dodał nowy komentarz w temacie:
W Multi Multi ktoś wygrał ponad 7,5 miliona złotych !
W Multi Multi ktoś wygrał ponad 7,5 miliona złotych !
Zmieniam zdjęcie.
Po prawej stronie jeden medal to dostałem od mamy na osiemnastkę a drugi za uczestnictwo w II Biegu Ulicznym o Puchar Wójta Gminy Biskupiec. Biegłem z 1 km ale byłem zziajany mocno to tak jak się nie biega. Ale ostatni nie byłem.
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Krzysztof c..
no to brachu - jesteś łowca medali. Ja to bym Tobie jeszcze za wytrwałośc w podchodzeniu do matury dał.I za ten skalniak w przedszkolu.
Kurde .. jakoś moi staruszkowie nie wpadli żeby mi na urodziny medal dać..chociaż jeden.
Mało tego zdarzało im się coś ćwierkać że to im się on należy za cierpliwość wobec mioch poczynań.
heh.. dawne dzieje.
no to brachu - jesteś łowca medali. Ja to bym Tobie jeszcze za wytrwałośc w podchodzeniu do matury dał.I za ten skalniak w przedszkolu.
Kurde .. jakoś moi staruszkowie nie wpadli żeby mi na urodziny medal dać..chociaż jeden.
Mało tego zdarzało im się coś ćwierkać że to im się on należy za cierpliwość wobec mioch poczynań.
heh.. dawne dzieje.
wITam serdecznie Czy istnieje szansa choc niewielka ,ze jesli bede grala numerami w multi kazdego dnia oczywiscie tymi samymi to przez 10 lat trafie cos wiekszego ?
tola
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
moim zdaniem nie ja na każde losowanie mam inne nr i nie zapamiętuje ich a kupon po oddaniu wyrzucam
Monet ja mam trochę medali sportowych ale na 18 też nie dostałem od mamy ale mamy szanse ponoć jak się 100 lat skończy przyznają i płacą podwójną emeryturą w zus o ile jeszcze będzie
dlatego moim zdaniem nie ma to sensu trzeba poeksperymentować a ile kuponów wysyłasz?
Du był kiedys taki chlopak co super typowal Ricardos i my razem z nim teztrafialismy.To byly dobre czasy
chyba tak zaczne robic. Nosa tez mial Wedrowiec netowy tez czesto udawalo mu sie dobrze zatypowac
JESTEM ZŁA bo nie puściłam kuponu 9/9 a bym miała 8/9+ takie numery miałam 3 26 32 33 46 54 63 69 78 a co dziwniejsze jeszcze kilka dni temu je puszczałam
dusia Pisałem Ci kiedyś,że liczby stałe jak puszczasz,to na co najmniej 5 losowań
dobrze że nie sprawdził bo by Ci
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną
dusiu a z drugiej strony musiałabyś do oddziału po wygraną
no tak by było,a do oddziału to z chęcią bym pojechałaale myślę że co ma być to nie utonie
Serw to rzuć pewniaczkiem bo już wszystko mi się stawia pomału ze złości
Sprawdziłem Keno:5/6,6/7,4/6 ,4/7Dąbczak w KENO, ma pomyłki tylko o jedną lub dwie liczby
kto chce grać prawdziwe Real TS ..moze taki na koncu
--
http://img.fastshell.pl/images/uuywy.gif
--
http://img.fastshell.pl/images/uuywy.gif
Powodzenia dla zrezygnowanych,grając tymi liczbami,poprawisz swój budżet i humorPo losowaniach