Wpisy 238 824 – 238 923
2 marca 2011 22:30 → 3 marca 2011 08:08, 100 wpisów
torsan..kibicka Lecha...dziękować

Przepraszam w.s.z.y.s.t.k.i.c.h
zdeka ściemniałem - przed szpiegami... 13,14,23 - wlazło
jutro - też z przyczaczajki - sorry

zdeka ściemniałem - przed szpiegami... 13,14,23 - wlazło
jutro - też z przyczaczajki - sorry

deki..pięknie
lila..trzymaj się..

lila..trzymaj się..

jak to możliwe że większość losowań rozkłada się po 50% na każdą 40-kę???? Prawie każde losowanie... 10 na 10 11 na 9... gdzie tu losowość?
Dobry Wieczor,
D..a blada
Dobranoc
PS. To tyle raportu z moich wieczornych wynikow.
Gratuluje tym co trafili. Witamy w klubie Ule.
PS2. Ula ja tez tutaj od niedawna, ale jest milo.
D..a blada

Dobranoc
PS. To tyle raportu z moich wieczornych wynikow.
Gratuluje tym co trafili. Witamy w klubie Ule.
PS2. Ula ja tez tutaj od niedawna, ale jest milo.
hosia>>
Kurdebalans z Ciebie to tylko ściągać
Ale za "Dziewczyny górą"

Kto prowadził, podobno jakaś śliczna ?
Pamięta ktoś, kiedy cena mm poszła na 2,50 ?
Kurdebalans z Ciebie to tylko ściągać

Ale za "Dziewczyny górą"

Kto prowadził, podobno jakaś śliczna ?
Pamięta ktoś, kiedy cena mm poszła na 2,50 ?
Pasko ja też chce pączka hahaha a ile planujecie zjeść pączków w dniu jutrzejszym?
Doszła ikonka tłusto-czwartkowego pączka. Wystarczy odświeżyć stronę, aby się pojawiła wśród ikonek. Pozdrawiam 

Pączkow i nie tylko...
wszystkim p.r.a.w.i.e
10, albo nawet /lepiej/ 6
wszystkim p.r.a.w.i.e
10, albo nawet /lepiej/ 6
Nie wiecie, czy mozna gdzies obstawiac kiedy bedzie zwolniony
trener Polonii, ale tak, zeby jeszcze zdazyc obstawic.
trener Polonii, ale tak, zeby jeszcze zdazyc obstawic.
Jak ktoś jutro wygra w lotto albo sam w mini to będzie miał tłustsze lata.
Pączunio
dziekuję Pasko 
Psiakrewka z 4 typowań porannych {{ je pączunia }} gdzie miałam 4x1/10 {{ mlaszcze }} teraz byłoby 3x5/10

Robalku ale co ściągać ?
O tej porze brzmi to dwuznacznie i zachęcająco 
O tej porze brzmi to dwuznacznie i zachęcająco 
Szef "wzioł i smaka" narobił 
heh - jeszcze 4/5, oczywista z obokiem
}
dziewczyny...
hosia... no coś Ty... {{zarumienił się niewinnie}}
chodzi tylko o pozycje
spokojnej
ewentualnie n.i.e.k.t.ó.r.y.m

heh - jeszcze 4/5, oczywista z obokiem
} dziewczyny...

hosia... no coś Ty... {{zarumienił się niewinnie}}
chodzi tylko o pozycje
spokojnej
ewentualnie n.i.e.k.t.ó.r.y.m
kasiorka
nie obżeraj się przed snem 
albo wklej tą fotkę na huśtawce

nie obżeraj się przed snem 
albo wklej tą fotkę na huśtawce

Robal 36.....

hosia>>
Nie wiem, CO masz na myśli, ale /chyba, nawet bardzo/ podoba mi się Twój tok myślenia...
Oj, jutro to tu będzie tłok...
wdzień
wszyscy się stawią
nawet z dalekich wycieczek

Nie wiem, CO masz na myśli, ale /chyba, nawet bardzo/ podoba mi się Twój tok myślenia...

Oj, jutro to tu będzie tłok...
wdzień
wszyscy się stawiąnawet z dalekich wycieczek

Robalku już tu kiedyś pisałam, że dłuższy czas pracowałam razem w jednym pokoju z 6 facetami ...stąd mój tok myślenia jest właściwie ukierunkowany 

Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Ja liczę, że gra Joker wkrótce dobiegnie końca, a kumulacja rozłoży się w ostatnim losowaniu na wszystkie stopnie 

A cóż to Boss jeszcze nie śpi? Jak bój z rzecznikiem? Wiadomo coś więcej?
Nie ma żadnego boju. Ogólnie to mimo wszystko ta rozmowa odbyła się w przyjaznej atmosferze. Jak będzie się coś działo to oczywiście dam znać. Również z tego miejsca zachęcam Pana Rzecznika do rejestracji na stronie multipasko
Pozdrawiam
Pozdrawiampasko rzecznik już tu jest tylko nikt niezna jego nicku,pozdrawiam

Pasko>>
Ale, o co, tak naprawdę chodziło - o nieautoryzowane losowanie i logotypy ? Hmmm
Powiedz, że pogratulowałeś kreatywności - w wymyślaniu nowych gier i rozwoju firmy...
Ale, o co, tak naprawdę chodziło - o nieautoryzowane losowanie i logotypy ? Hmmm
Powiedz, że pogratulowałeś kreatywności - w wymyślaniu nowych gier i rozwoju firmy...

Bonus Multi Multi: 490 000 złotych
Tylko bez POlityki na noc 
zarząd jest apolityczny, z konkursu, czy jakoś tak

zarząd jest apolityczny, z konkursu, czy jakoś tak

Dzięki za miłe powitanie.Gram od roku wMM -tylko -z małymi sukcesami od czasu do czas.Kilka dni miałam przerwy i dziś trafiłam 7/10.Będę co jakiś czs typować z jakim skutkiem nie wiem..Gram na większą ilość kuponów.Rano podam jakieś propozycję.Dobrej nocy wszystkim życzę .Lubię Was wszystkich jezdeście zaje-fajni
Jakie lubicie pączki? Z pudrem czy z lukrem a może jeszcze jakieś inne? 

Nie oglądałem - nie miałem możliwości, czasu
jutro rzucę okiem
ale takich potężnych wpadek - to ile było ?- trzy - cztery może pięć - i jakoś wychodzili , nawet z twarzą...
A teraz, jak patrzę, w tym nowym studio - nie ma zbliżenia na moment, bez skojarzeń - wciągania piłki - to wolałem, te stare...
j.a.s.n.e
spokojnej
wszystkim
jutro rzucę okiem
ale takich potężnych wpadek - to ile było ?- trzy - cztery może pięć - i jakoś wychodzili , nawet z twarzą...
A teraz, jak patrzę, w tym nowym studio - nie ma zbliżenia na moment, bez skojarzeń - wciągania piłki - to wolałem, te stare...
j.a.s.n.e

spokojnej
wszystkim
Ten prezes TS działa tej spółce/firmie tylko i wyłącznie na szkodzie. Czy tam ten cały zarząd. Jak ja byłbym prezesem to wprowadziłbym całkowicie inny plan.
Początek roku jest dla firmy dobry. Sprzedaż gier i loterii jest o prawie 21 proc. większa niż w analogicznym okresie rok wcześniej
Totalizator Sportowy przedstawił wyniki sprzedaży za okres od 1 stycznia do 20 lutego. Z działalności podstawowej firma uzyskała przychody na poziomie 439,4 mln zł. W analogicznym okresie rok temu było to 363,5 mln zł. Największa dynamika dotyczy najpopularniejszej gry Totalizatora - Lotto. Sprzedaż w porównaniu z rokiem poprzednim zwiększyła się o 39 proc. i przyniosła spółce przychody na poziomie 250,9 mln zł w porównaniu z 180,5 mln zł rok wcześniej. Lepsze wyniki firma odnotowała też w przypadku gier Mini Lotto (o 2 mln zł) i Keno (o 0,5 mln zł). Mniejsze przychody osiągnęła w przypadku gier Joker (o 0,5 mln zł) i Multi Multi z Plusem (o 8,4 mln zł). Zdaniem prezesa Totalizatora Sławomira Dudzińskiego dopiero w połowie roku będzie można oceniać, czy obecna tendencja wzrostowa jest trwała. - Wejście nowych produktów z pewnością dodatkowo wpłynie na poprawę sprzedaży - przewiduje Dudziński. W tym roku TS planuje wprowadzić dwie nowe gry, w tym jedną o wysokich kumulacjach. Na razie przygotowywane są biznesplany gier, dlatego spółka nie informuje, kiedy pojawią się na rynku. Firma zakłada też, że tegoroczna sprzedaż będzie co najmniej o 4 - 4,5 proc. wyższa niż w ubiegłym roku. Totalizator chce osiągnąć sprzedaż na poziomie 2 mld 823 mln zł. Przychody firmy w 2010 r. wyniosły 2,7 mld zł. Tytułem podatków do budżetu państwa Totalizator zapłacił 1,3 mld zł.
Totalizator Sportowy przedstawił wyniki sprzedaży za okres od 1 stycznia do 20 lutego. Z działalności podstawowej firma uzyskała przychody na poziomie 439,4 mln zł. W analogicznym okresie rok temu było to 363,5 mln zł. Największa dynamika dotyczy najpopularniejszej gry Totalizatora - Lotto. Sprzedaż w porównaniu z rokiem poprzednim zwiększyła się o 39 proc. i przyniosła spółce przychody na poziomie 250,9 mln zł w porównaniu z 180,5 mln zł rok wcześniej. Lepsze wyniki firma odnotowała też w przypadku gier Mini Lotto (o 2 mln zł) i Keno (o 0,5 mln zł). Mniejsze przychody osiągnęła w przypadku gier Joker (o 0,5 mln zł) i Multi Multi z Plusem (o 8,4 mln zł). Zdaniem prezesa Totalizatora Sławomira Dudzińskiego dopiero w połowie roku będzie można oceniać, czy obecna tendencja wzrostowa jest trwała. - Wejście nowych produktów z pewnością dodatkowo wpłynie na poprawę sprzedaży - przewiduje Dudziński. W tym roku TS planuje wprowadzić dwie nowe gry, w tym jedną o wysokich kumulacjach. Na razie przygotowywane są biznesplany gier, dlatego spółka nie informuje, kiedy pojawią się na rynku. Firma zakłada też, że tegoroczna sprzedaż będzie co najmniej o 4 - 4,5 proc. wyższa niż w ubiegłym roku. Totalizator chce osiągnąć sprzedaż na poziomie 2 mld 823 mln zł. Przychody firmy w 2010 r. wyniosły 2,7 mld zł. Tytułem podatków do budżetu państwa Totalizator zapłacił 1,3 mld zł.
W tym roku będą dwie nowe gry w tym jedną o dużych kumulacjach. to pewnie ta międzynarodowa a druga jakaś nowa to ciekawe jaka to będzie.
zminią nazwe jokera i prezes ztego tytułu wezmie premię20000000000000000000000
Kto wie hehe. Ja już lecę kimać. Może uda się jutro coś wygrać to będzie na przyszłe granie w nowe gry
Dobranoc wszystkim.
Dobranoc wszystkim.Witam wszystkich
.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.

.Wędrowco liczba 27 wpadła wieczorem,ale i tak nic nie miałam
ale dziś będzie lepiej bo dziś tłusty czwartek,pozdrawiam.
4/10 o godz 22 tragedii nie ma

Dzisiaj tłusty czwartek może posypią się jakieś większe wygrane hmm ??

uleńka
jak tam wczorajsze los.? u mnie 1/5 i 1/8 puściłem je wczoraj na 3 losciekaw jestem co mi wyjdzie z kombinacji 10 cyfr z których żadna nie pojawiła się przez ostatnie 5 losowań
zapewne wielkie .......(przydał by się emotek )
zapewne wielkie .......(przydał by się emotek )