Wpisy 2 386 399 – 2 386 498
11 lipca 2015 20:40 → 11 lipca 2015 21:03, 100 wpisów
lewy płacisz i płaczesz a newet nie wiesz czy losowanie sie odbyło wczoraj czy dzisiaj
EstyMy >>> i znowu minęliśmy się w tłumie..
Dzisiaj bez pączków.
Trza dać popracować wątrobie. Niech wie że jest .
Dzisiaj bez pączków.
Trza dać popracować wątrobie. Niech wie że jest .
co kombinujemy? najpewniejsza jest moja 9/9 co tu podałem oczywiście do losowania
prostaki i bezmózgi grajcie a ts zna wasze wyniki godzinę przed losowaniem
multi nie jest ustawiony, reszta gier gdzie mniej kuleczek to ustawione bardziej
jeśli ktos chce wierzyć w ustawienia TS to niech nie gra!
powtarzam traktować to jak zabawę
powtarzam traktować to jak zabawę
krasna ..nerwucha po ty tu rzadzi nazwałaś mnie krzysio jest debil... i dzieki bardzo narazie znikam...........
Gutti
Jeżeli tacy są jak piszesz to i tak Ciebie nie zrozumieją więc po co się wysilasz
widocznie nie jesteś dysponowany intelektualnie dzisiaj.
413
Jeżeli tacy są jak piszesz to i tak Ciebie nie zrozumieją więc po co się wysilasz
widocznie nie jesteś dysponowany intelektualnie dzisiaj.
413
gitti > wieli rympal cię obchodzi co ja rozbie ze swoją d.. i kasą.
krzysio czytaj ze zrozumieniem
2 386 378. krasnalek 2015-07-11 (20:33) Białystok
krzysio
piszesz o numerkach miałeś mi podać trójeczkę i co
Mnie dziwi że na innych stronach piszesz po polsku a tu robisz z siebie DEBILA I OBRAŻASZ INNYCH
2 386 378. krasnalek 2015-07-11 (20:33) Białystok
krzysio
piszesz o numerkach miałeś mi podać trójeczkę i co
Mnie dziwi że na innych stronach piszesz po polsku a tu robisz z siebie DEBILA I OBRAŻASZ INNYCH
WSZYSCY JESTESCIE DYMANI NIN NIE BEDZIE PUBLIKI W LOSOWANIACH - ALE TO DLA WAS ZA TRUDNE GŁUPKI
386 437. Serw 2015-07-11 (20:49)
skąd się biorą tacy
niektórzy w wekendy przepustki warunkowe dostają.
skąd się biorą tacy
niektórzy w wekendy przepustki warunkowe dostają.
Gutti
Cienki jesteś i wiem że zdajesz sobie sprawę z tego.
Dlatego nie będę Cię "bił"
Cienki jesteś i wiem że zdajesz sobie sprawę z tego.
Dlatego nie będę Cię "bił"
2 386 429....i no dobrze ..ale oni robiom gamoniom daje goowniane liczby ..a widzisz mnie mam złe oczy ..ty spróbuj wez tu ludzie liczby i graj realne to sie masz rozumiec praaawda moze wiedziec przegraC koszmarnaaaa
Pasko>> pora chyba odprowadzić kolegę Gutti do drzwi. Musi wracać na oddział.
Krzysiu ty nie masz złych oczu tylko taki charakter że się czepiasz
Bądź troszkę milszy dla innych
Bądź troszkę milszy dla innych
Faral>>> zioło? chyba sianio z siennika
zioło to na dobry nastrój.
zioło to na dobry nastrój.
JESTEŚCIE ŻAŁÓŚNI - WYDAJECIE KASE NA LOSOWANIA A NIE STAĆ WAS NA LIST DO " TS" O LOSOWANIE Z UDZIAŁEM PUBLIKI , ALE JESTEŚCIE TĘPI!!!!!
fa
ral ...isc do krasna i gadaj ..pan krzysio nie mam siły tyle tematu ..tu nie grzeczny ..lepiej deej spokuj gadaniom i ide do kitchen i okeY
ral ...isc do krasna i gadaj ..pan krzysio nie mam siły tyle tematu ..tu nie grzeczny ..lepiej deej spokuj gadaniom i ide do kitchen i okeY
Gutti43 , Twoja Matka MUSIAŁA MIEĆ DUŻO WEŁNY W ..... ŻE TAKI BARAN WYSZEDŁ!!!
MOnet, Brachu
proponowałbyś wczasy ? hmmmm,
a nie przyszło Ci do głowy, że Sam Admin doskonale wie, co robi dopuszczając "do głosu"- różne takie - wyważone, racjonalne, rozsądne, spokojne itd itp
- pakując na serwer - absolutnie wszystkie - opinie, typnięcia, przesunięcia w ukazywaniu wyników losowań, i inne ?
proponowałbyś wczasy ? hmmmm,
a nie przyszło Ci do głowy, że Sam Admin doskonale wie, co robi dopuszczając "do głosu"- różne takie - wyważone, racjonalne, rozsądne, spokojne itd itp
- pakując na serwer - absolutnie wszystkie - opinie, typnięcia, przesunięcia w ukazywaniu wyników losowań, i inne ?