Wpisy 238 264 – 238 363
1 marca 2011 22:42 → 2 marca 2011 10:01, 100 wpisów
ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE ttp://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZam Godzina 20;50
dzizas...
2x dwojka
2x jedynka w 4 kuponach w lotto
a mogla byc piatka
2x dwojka
2x jedynka w 4 kuponach w lotto
a mogla byc piatka

zachdze do fortuny
a tam na torresa 2-30
ple to juz wolałem zagrać za 300zł ze chelsi wygra

a tam na torresa 2-30
ple to juz wolałem zagrać za 300zł ze chelsi wygra

dorotko ale i tak nic mi się nie skapnie z tego kuponu
mąż zabrał go ze sobą aby nie ciągnąć kasy na pączki w czwartek 

mąż zabrał go ze sobą aby nie ciągnąć kasy na pączki w czwartek 

ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE http://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZQM Godzina 20;53
noi pojechali maszynką po skrzydełkach ....piórka porządnie podstrzyżone ....

chewbacca
dzizes 2h czekalem aby wejsc na portal uefa by sprobowac zakupic bilety... wkoncu weszlo 

okej spadam cya...
pohanbie bukow... ptrzeba odrobic to co sie w lotto stracilo
pohanbie bukow... ptrzeba odrobic to co sie w lotto stracilo

ja zmykam jestem zmęczona po jeździe i wizycie u pani doktor troszkę za duzo miałam wrażeń 
Dobranoc wszystkim ,gratulacje dla wygranych i powodzenia jutro

Dobranoc wszystkim ,gratulacje dla wygranych i powodzenia jutro

chew ..u nas zawsze miło ... zjednoczeni wspólną niedolą wszyscy się kochamy

..Dobranoc....
ZAPRASZAM NA MOJA AUDYCJE ttp://nation-fm.tk/ BARDZO FAJNA MUZYKA ZAPRASZam wlasnie gram bardzo fajna muzyka zapraszam!!
W lotto doszła ostatnia parka na 2011r. sumy 94
Są to liczby 46,48
Są to liczby 46,48

Pasko. TS w ogóle nie ma szacunku do grających. Nie rozumię poczynań tej ekipy, która chełpi się , że nastąpił po zapaści wzrost sprzedaży. Prezesowi Dudzińskiemu radzę postudiowac historię. W 2004 r. w 4 kumulacji zawierano ok. 65 mln zakładów. w 2009 r. 29 maja przed podwyżką była 7 kumulacja- 45 mln zakładów. a ostatnia w 2011 r. lutowa 7 kumulacja tylko 16 mln zakładów. A wysokie kwoty kumulacji biorą się stąd, że oskubano wygrane niższych stopni o 5 punktów procentowych podnosząc pulę na wygrane I stopnia do 44 %. Ja w pażdzierniku 2010 r. wystosowałem do Prezesa Zarządu TS pismo z propozycjami uzdrowienia tej chorej sytuacji. Także we wpisie nr 171898 uchyliłem rąbka tajemnicy. I do dziasiaj przez okres 5 miesięcy nie otrzymalem żadnej odpowiedzi. Zapewne to pismo nie dotarło gdzie trzeba i leży głęboko w szufladzie jakiegoś dyletanta z działu marketingu.
Ażeby TS odzyskał nadszarpnięta reputację winien powrócić do tradycyjnych maszyn do losowania a losowania prowadzić przy udziale publiczności, zwłaszcza Lotto. Wtedy nikt nie będzie snuł domysłów.
Co do uwag rzecznika TS / wpis 238127/, to bym mu zwrócił uwagę, że telefonicznie można umówić się na kawę. Natomiast jeśli ma jakieś uwagi to niech sformułuje je na piśmie. Działania TS oceniam jako wyjątkowo żałosne. Pozdrawiam.
Ażeby TS odzyskał nadszarpnięta reputację winien powrócić do tradycyjnych maszyn do losowania a losowania prowadzić przy udziale publiczności, zwłaszcza Lotto. Wtedy nikt nie będzie snuł domysłów.
Co do uwag rzecznika TS / wpis 238127/, to bym mu zwrócił uwagę, że telefonicznie można umówić się na kawę. Natomiast jeśli ma jakieś uwagi to niech sformułuje je na piśmie. Działania TS oceniam jako wyjątkowo żałosne. Pozdrawiam.
Kumulacja Lotto: 6 000 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
no to ja idę spać
Andzeliko
nie wiem czy chcesz mój num.
wydaje mi sie jakbyś mnie zignorowała
a widzisz Ulcia POSŁUCHAŁAŚ GAŁY ple
który wygrał 50zł
zamiast pawełka który wygrał w tym roku ponad 6tyś

Andzeliko

nie wiem czy chcesz mój num.
wydaje mi sie jakbyś mnie zignorowała
a widzisz Ulcia POSŁUCHAŁAŚ GAŁY ple
który wygrał 50zł
zamiast pawełka który wygrał w tym roku ponad 6tyś

Bonus Multi Multi: 470 000 złotych
ty tagze badz takim młodym wilkiem tylko pamiętaj
ze zycie jest cholernie śliskie
jeśli jednemu z was cos złego sie stanie drugi da mu wsparcie miłość przyjaźń i oddanie

ze zycie jest cholernie śliskie
jeśli jednemu z was cos złego sie stanie drugi da mu wsparcie miłość przyjaźń i oddanie

w nocy nie pozwalasz zasnać mi kradniesz moje sny
tylko moje sny odwiedzisz ty

wyprostuj śmiało ciało

tylko moje sny odwiedzisz ty

wyprostuj śmiało ciało

Andzeliko
wyprostuj śmiało ciało

Andro wczoraj miałem dać Ci num ...
a wczoraj zrobiłaś mnie w konia bo CIE nie było

...!
pamiętasz

wyprostuj śmiało ciało

Andro wczoraj miałem dać Ci num ...
a wczoraj zrobiłaś mnie w konia bo CIE nie było

...!pamiętasz

Wesoły jak nie było??przed 14 sta my gadali a poźniej do pracy poszedłeś..i Ciebie nie było no nigdzie Cię pożniej nie widziałam na Pasko

mogliśmy dojść najdalej ze wszystkich a teraz każdy z nas szuka drugiego w snach to historia która nie znajdzie końca

Jest bezpiecznie ? Żadnych ptaszysk ? 
robak:p>>
Teraz dopiero zobaczyłem - sorry
Pasko >>
1. Dopisz, że wyniki losowań, które umieszczasz nie są pewne i po ptokach... A czy do transmisji losowania też miał zastrzeżenia ? Że może dajesz za wcześnie, czy może, że istnieje obawa, że pójdzie próbne ?
Ale gamonie, o rany
2. Wystąp o zgodę na użycie logo, jeśli Ci jej nie udzielą wydaje mi się ,że rozwiązaniem jest używanie starych
3. Ze zdjęciem, to przyznam, że czegoś nie rozumiem - wg. prawa są chyba osobami publicznymi ? I nie wydaje mi się żebyś naruszał jakąkolwiek sferę prywatności...Więc może chodzi o prawa do zdjęcia ?
Podziękował, że zdjąłeś ankietę o wiarygodności TEJ firmy ?

robak:p>>
Teraz dopiero zobaczyłem - sorry

Pasko >>
1. Dopisz, że wyniki losowań, które umieszczasz nie są pewne i po ptokach... A czy do transmisji losowania też miał zastrzeżenia ? Że może dajesz za wcześnie, czy może, że istnieje obawa, że pójdzie próbne ?
Ale gamonie, o rany2. Wystąp o zgodę na użycie logo, jeśli Ci jej nie udzielą wydaje mi się ,że rozwiązaniem jest używanie starych
3. Ze zdjęciem, to przyznam, że czegoś nie rozumiem - wg. prawa są chyba osobami publicznymi ? I nie wydaje mi się żebyś naruszał jakąkolwiek sferę prywatności...Więc może chodzi o prawa do zdjęcia ?
Podziękował, że zdjąłeś ankietę o wiarygodności TEJ firmy ?

widziałem Twoje oczy gdy płakałaś w nocy
przyzekałaś mi ze to tylko szcześcia łzy

przyzekałaś mi ze to tylko szcześcia łzy

Witam.W.N,dziś mojemu synowi śniły się 3 liczby,wyślę je na pewno,ale czy oprócz tego jeszcze jakiś liczby będą z tego snu?A jeszcze śniłam,że kupowałam piwo chociaż za nim nie przepadam..
o jakieś liczby..
o jakieś liczby..nie wiem czy mam podać te 3 liczby ze snu?teraz lecę do pracy będe póżniej..pozdrawiam
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 179 000
witam
zmieniłem w ostatniej chwili pewnie dzisiaj będzie o 14.oo 76
zmieniłem w ostatniej chwili pewnie dzisiaj będzie o 14.oo 76
kosmaty wczoraj kolega złapał od 13 do16 84 plocie takie dwudziestki
deki72 z lodu czy na rzece?
zgadza się,tylko na lodzie jest fajne wędkowanie i nawet drobnica sprawia frajde

MCSI. Z wylosowanego wczoraj zestawu liczb Lotto powtórzyła się druga piątka z 25.04.1987 r. niezależnie od tej z dnia 24.02.2009 r. Czas na powtórkę szóstek tak jak w Bułgarii 

Witam wszystkich. 

Hanusia.
Liczba z Twojego snu- 27.
Pozdrawiam.
Liczba z Twojego snu- 27.
Pozdrawiam.
Wedrowca czy sen musze tu opisac czy jak napisze na obrubce snow to tam tez odpowiesz.
A mnie się śniło kupno samochodu. Nie było tego co zamówiłem i dostałem w zamian lepsze.
rav444
....
....
Witam. Wczoraj tylko 4/10. Na 14 mam 10 z plusem 4.7.14.16.17.23.30.51.61.65 i 5 stawka 4 /32.45.51.61.80
Witam wszystkich.
Ja miałam dzisiaj rano niespodziankę.Ukradli mi wszystkie
kołpaki z kół.
Ja miałam dzisiaj rano niespodziankę.Ukradli mi wszystkie
kołpaki z kół.
To jestem 500 zł do tyłu.