Wpisy 238 064 – 238 163
1 marca 2011 17:01 → 1 marca 2011 20:51, 100 wpisów
17;10 Zapraszam Do Radia Gram!! http://nation-fm.tk/ Prosze wbijajcie bije rekord
Witam liczby na dziś : 1,3,13,24,68
Na wieczór 10 z plusem 4.5.23.32.45.53.55.67.68.72 i 4 zakłady mini z maszyny 3.10.15.25.36/28.30.31.37.39/3.9.22.37.41/3.4.14.15.23. Wysokich wygranych.
witam
pewniak 19 i może jeszcze plus
4,8,16,19,25,27,28,50,57,64
4,9,16,25,28,32,42,53,64,79,
9,12,20,25,44,
mini lotto:
9,15,20,23,34
4,10,12,24,32
1,3,19,20,22,
lotto:
4,6,11,19,39,49,
6,13,23,34,39,47,
4,6,19,23,32,44,
życzę powodzenia

pewniak 19 i może jeszcze plus
4,8,16,19,25,27,28,50,57,64
4,9,16,25,28,32,42,53,64,79,
9,12,20,25,44,
mini lotto:
9,15,20,23,34
4,10,12,24,32
1,3,19,20,22,
lotto:
4,6,11,19,39,49,
6,13,23,34,39,47,
4,6,19,23,32,44,
życzę powodzenia

Witam!Dzisiaj rozpoczynam zabawę z Multi - moje dwa zakłady:4,7,14,16,19,28,45,66,76,79 oraz 6,7,14,30,44,46,51,66,67,79.Niby nowicjusze mają szczęście.
Aktualności
Certyfikat WLA na poziomie 3 dla Totalizatora Sportowego za wdrażanie
01.03.201112:59
Piotr Gawron
Możemy już oficjalnie potwierdzić informację, która zapewne dotarła niedawno do części z Państwa, otóż Totalizator Sportowy otrzymał certyfikat World Lottery Assosiation na poziomie 3. Oznacza to, że znaleźliśmy się w gronie najlepszych światowych firm loteryjnych, które z sukcesem wdrażają i promują zasady odpowiedzialnej gry.
Sukcesem jest także to, że nasze działania są na tyle profesjonalne, że certyfikat na poziomie 3 otrzymaliśmy z pominięciem poziomu 2. Nasza aplikacja została uznana przez WLA za najlepszą wśród tych, które walczyły o przyznanie poziomu trzeciego. Do zdobycia pozostał nam jeszcze tylko jeden certyfikat z poziomu 4.
Oto klasyfikacja certyfikatów WLA:
* Poziom 1: Commitment (Zaangażowanie/Zobowiązanie)
* Poziom 2: Self-Assessment and Gap Analysis (Samoocena i analiza luk)
* Poziom 3: Planning and implementation (Planowanie i implementacja)
* Poziom 4: Continous improvement (Ciągły postęp)
Warto podkreślić, że aby uzyskać certyfikację, firma musi wykazać się w następujących sferach działalności: badania, szkolenia pracowników, programy dla sprzedawców, projektowanie gier, kanały gry na odległość, reklama i komunikacja marketingowa, edukacja graczy, zapewnienie graczom skierowania na leczenie, zaangażowanie interesariuszy oraz raportowanie i certyfikacja.
Szczegółowe informacje zamieszczone są na stronie internetowej tutaj
Przypomnijmy, że WLA jest organizacją zrzeszającą 145 firm loteryjnych z całego świata. W tej liczbie tylko 22 przedsiębiorstwa posiadają certyfikację na poziomie 4, a trzy (w tym TS) na poziomie 3.
Certyfikat WLA na poziomie 3 dla Totalizatora Sportowego za wdrażanie
01.03.201112:59
Piotr Gawron
Możemy już oficjalnie potwierdzić informację, która zapewne dotarła niedawno do części z Państwa, otóż Totalizator Sportowy otrzymał certyfikat World Lottery Assosiation na poziomie 3. Oznacza to, że znaleźliśmy się w gronie najlepszych światowych firm loteryjnych, które z sukcesem wdrażają i promują zasady odpowiedzialnej gry.
Sukcesem jest także to, że nasze działania są na tyle profesjonalne, że certyfikat na poziomie 3 otrzymaliśmy z pominięciem poziomu 2. Nasza aplikacja została uznana przez WLA za najlepszą wśród tych, które walczyły o przyznanie poziomu trzeciego. Do zdobycia pozostał nam jeszcze tylko jeden certyfikat z poziomu 4.
Oto klasyfikacja certyfikatów WLA:
* Poziom 1: Commitment (Zaangażowanie/Zobowiązanie)
* Poziom 2: Self-Assessment and Gap Analysis (Samoocena i analiza luk)
* Poziom 3: Planning and implementation (Planowanie i implementacja)
* Poziom 4: Continous improvement (Ciągły postęp)
Warto podkreślić, że aby uzyskać certyfikację, firma musi wykazać się w następujących sferach działalności: badania, szkolenia pracowników, programy dla sprzedawców, projektowanie gier, kanały gry na odległość, reklama i komunikacja marketingowa, edukacja graczy, zapewnienie graczom skierowania na leczenie, zaangażowanie interesariuszy oraz raportowanie i certyfikacja.
Szczegółowe informacje zamieszczone są na stronie internetowej tutaj
Przypomnijmy, że WLA jest organizacją zrzeszającą 145 firm loteryjnych z całego świata. W tej liczbie tylko 22 przedsiębiorstwa posiadają certyfikację na poziomie 4, a trzy (w tym TS) na poziomie 3.
rafu.Życzę dużo szczęścia.

Wędrowco wylicz mi proszę ze snu liczby . Śniła mi się była praca sprzątałam tam ale inaczej były poustawiane meble strasznie było dużo na nich kurzu widziałam osoby które ze mną pracowały nie mogłam się wyrobić z pracą lada chwila mieli nadejść pracownicy tej firmy i mój były szef, pozdrawiam

Dzięki emerytka46
.Wytypowałem też 12-kę na lotto w nowej zabawie pasko : 4,5,14,22,23,32,34,39,41,43,44,47 - jak się bawić to się bawić
.Wytypowałem też 12-kę na lotto w nowej zabawie pasko : 4,5,14,22,23,32,34,39,41,43,44,47 - jak się bawić to się bawić
u mnie 2/10 i 3/10.... na wieczór wysłałam 10/10 i 8/8 przez cały miesiąc te same zestawy liczb
Kasika.
Liczba z Twojego snu - 42. Dodatkowa - 30.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu - 42. Dodatkowa - 30.
Pozdrawiam.. .

Niedawno dopiero wróciłam do domku i nie wiem ci myslec o tych liczbach

Drogi Panie wędrowco, mam do zpsychoanalizowania poranny sen: otóż sniło mi się że wygrałem 700 złotych w multi, a przy odbieraniu wygranej w mojej kolekturze patrzył się na mnie tłum ludzi. Napradę tak było, sen był rzeczowy, dosadny i bez motywów fallicznych.
55 już nie padło od 12 losowań.
witam
mam pytanko orientuje sie z Was ktos ile kosztuje 1 zaklad duzego (lotto) systemem 12 z gory dziekuje
mam pytanko orientuje sie z Was ktos ile kosztuje 1 zaklad duzego (lotto) systemem 12 z gory dziekuje

Mam skreślone 4 i 23 . System 12 skreślen w lotto jest równy 924 zakłady razy 3zł
System 12 kosztuje 2772 zł.
Nadszyszkownik.
Liczba z Twojego snu - 39.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu - 39.
Pozdrawiam.. .
A ja dzisiaj otrzymałem telefon od rzecznika Totalizatora Sportowego 
Twierdzi, że aktualizacja moich wyników na www.xlotto.pl jest zbyt szybka, bez czekania na podpisanie odpowiednich protokołów i oficjalną prezentację wyników na lotto.pl
Będę musiał dodać informacje, że są to wyniki niepotwierdzone i że strona nie jest związana z Totalizatorem.
Oberwało mi się również za używanie logotypów gier liczbowych bez zgody, a także użycie obrazka prezentującego zdjęcia prowadzących...

Twierdzi, że aktualizacja moich wyników na www.xlotto.pl jest zbyt szybka, bez czekania na podpisanie odpowiednich protokołów i oficjalną prezentację wyników na lotto.pl

Będę musiał dodać informacje, że są to wyniki niepotwierdzone i że strona nie jest związana z Totalizatorem.
Oberwało mi się również za używanie logotypów gier liczbowych bez zgody, a także użycie obrazka prezentującego zdjęcia prowadzących...

PASKO bedzie dobrze 

Pasko zastaw paskiem oczy prezenterom i niech szanowny pan rzecznik S P I E R D A L A od tych stron bo ładnie nas walą na kasę tymi maszynkami. Logotypy zamaż rozmyj.
Fajnie wiedzieć że czytają co piszemy
Trzeba będzie codziennie im wpis zrobić do poczytania, zwłaszcza o zarządzie tej super firmy gdzie są osoby których tam być nie powinno.
Fajnie wiedzieć że czytają co piszemy

Trzeba będzie codziennie im wpis zrobić do poczytania, zwłaszcza o zarządzie tej super firmy gdzie są osoby których tam być nie powinno.
Szanowny Panie Pasko! Nie rozumiem! Dostał Pan naganę za to, dobrze wykonuje swoją pracę. Wprawdzie padł
system, w którym ludzie potrafili wykonywać 1200% normy ale też w kapitalizmie mottem wielu korporacji jest najczęściej coś takiego jak "wysoka jakość, dopasowanie do potrzeb klienta, niezawodność, wykwalifikowani pracownicy etc". Rzecznik TS-u powinien raczej pogratulować panu i zachęcić do jeszcze wydajniejszej pracy. Uważam, że powinien pan przyspieszyć aktualizowanie wyników o conajmniej póŁ godziny (najlepiej tak aby wyniki były widoczne 15 minut przed dwudziestą drugą). Takie osiągnięcie co prawda nie spodoba się TS-owi ale w naszych oczach stanie się Pan półbogiem, będziemy wtedy przelewać połowę kwoty wygranej na Pańskie konto i złożymy się na złoty wieniec laurowy (nie żartuję).
system, w którym ludzie potrafili wykonywać 1200% normy ale też w kapitalizmie mottem wielu korporacji jest najczęściej coś takiego jak "wysoka jakość, dopasowanie do potrzeb klienta, niezawodność, wykwalifikowani pracownicy etc". Rzecznik TS-u powinien raczej pogratulować panu i zachęcić do jeszcze wydajniejszej pracy. Uważam, że powinien pan przyspieszyć aktualizowanie wyników o conajmniej póŁ godziny (najlepiej tak aby wyniki były widoczne 15 minut przed dwudziestą drugą). Takie osiągnięcie co prawda nie spodoba się TS-owi ale w naszych oczach stanie się Pan półbogiem, będziemy wtedy przelewać połowę kwoty wygranej na Pańskie konto i złożymy się na złoty wieniec laurowy (nie żartuję)."Twierdzi, że aktualizacja moich wyników na www.xlotto.pl jest zbyt szybka, bez czekania na podpisanie odpowiednich protokołów i oficjalną prezentację wyników na lotto.pl"
za tą "oficjalna" prezentacja to ile byśmy czekali!!!
oficjalne to losowanie powinno być z komisją, na żywo!!!
-------------------------------------------------------------------------
Adminie Januszu
główka do góry My Cię tu szanujemy Wszyscy

za tą "oficjalna" prezentacja to ile byśmy czekali!!!
oficjalne to losowanie powinno być z komisją, na żywo!!!
-------------------------------------------------------------------------
Adminie Januszu

główka do góry My Cię tu szanujemy Wszyscy

Pasko>>>ale zaszczyt cie dzisiaj kopnoł sam rzecznik TS 

witam wszystkich
Pasko nie ma co się martwić jak trzeba będzie podpisać petycje w sprawie obrony stron to ją podpisze a TS niech lepiej inwestuje w emisje losowań w telewizji

a to dla TS
(czerwona kartka)

(czerwona kartka)

krótko mówiąc jesteśmy inwigilowani przez TS .......może zaczniemy podawać anty...typy wtedy coś wejdzie
czesc wedrowco i cała reszta, dawno was nie nawiedzałam Kochani, steskniłam sie, a Wy troszke za mmną? dzis wydałam 24,5 

24,5 zł na zdrapki na mm i na mini lotto, zdrapek jeszcze nie zdrapałam...

jakby ludzie nie wysyłali kuponów albo konkurencja by im wyrosła koło nosa to TS wtedy inaczej by szanował swoich graczy 

jeżeli TS twierdzi że Pasko podaje niepotwierdzone informacje o losowaniu to gdzie na stronie TS jest informacja o taki potwierdzeniu,
a poza tym osoba w trakcie losowania w studio TS-a czyli Wieleba lub laski też powinni mówić że te liczby są niepotwierdzone
powstaje pytanie w którym momencie są te liczby potwirdzane, kiedyś dziadki siedzieli i kiwali głową po losowaniu a teraz to lekka ściemka z tą komisją
a poza tym osoba w trakcie losowania w studio TS-a czyli Wieleba lub laski też powinni mówić że te liczby są niepotwierdzone

powstaje pytanie w którym momencie są te liczby potwirdzane, kiedyś dziadki siedzieli i kiwali głową po losowaniu a teraz to lekka ściemka z tą komisją

Pasko a może przeliczyli i wyszło,że przez taką wymianę informacji na stronie za dużo wypłacają?

dream masz rację dzięki tej stronie więcej ludzi gra TS jeszcze powinien podziękować panu pasko

Dream. Witaj.. .

Pasko,wierzę w to że mądry z Ciebie facet i rozmowę z panem rzecznikiem masz głęboko w poważaniu
sorry za kolokwializm ale nic bardziej dosadnego a zarazem delikatnie ujętego nie przychodzi mi do głowy
ciekawa jestem jak totalizator ma zamiar rozwiązać sprawę losowań internetowych a właściwie ich braku co już kilkakrotnie miało miejsce
sucha informacja podana na stronie lotto
mnie i wszystkim innym graczom nie wystarczy!
ja po czymś takim czuję się najzwyklej w świecie zrobiona w.... każdy dopowie sobie sam!więc propozycja dla rzecznika i reszty tej bandy
porządki zaczynamy od swojego podwórka!!!
i to by było na tyle

sorry za kolokwializm ale nic bardziej dosadnego a zarazem delikatnie ujętego nie przychodzi mi do głowy

ciekawa jestem jak totalizator ma zamiar rozwiązać sprawę losowań internetowych a właściwie ich braku co już kilkakrotnie miało miejsce
sucha informacja podana na stronie lottomnie i wszystkim innym graczom nie wystarczy!
ja po czymś takim czuję się najzwyklej w świecie zrobiona w.... każdy dopowie sobie sam!więc propozycja dla rzecznika i reszty tej bandy

porządki zaczynamy od swojego podwórka!!!
i to by było na tyle

wszedłem,czytam,niewierze że te BARANY z T/S się przy...............ją,jakby mniej kradli to mieliby na inwestycję w szybszy osprzęt a wtedy byłoby po sprawie

bella34 w 100% cię popieram

pasko będzie ok
to ja zmykam

to ja zmykam
O! Już wiosna. Rzecznik TS OBUDZIŁ się ze snu zimowego. Co się panu śniło?
Może mu wszyscy ( lub większośc z nas ) zadzwońmy do pana rzecznika Gawrona? W końcu chyba możma porozmawiać w rzecznikiem szanującej się i uznanej polskiej firmy. Zna ktoś może numer?
Oń Piotr Gawron
Rzecznik prasowy
Zespół PR i Komunikacji
22 518 22 50
piotr.gawron@totalizator.pl
Rzecznik prasowy
Zespół PR i Komunikacji
22 518 22 50
piotr.gawron@totalizator.pl
nr tel: do niego : 22 518 22 50
albo mail: piotr.gawron@totalizator.pl
albo mail: piotr.gawron@totalizator.pl
Słyszałem na własne uszy rozmowy pana Gawrona z panem Januszem Weissem na antenie Radia Zet. O ile panu Weissowi wybaczam brak przygotowania w temacie pytań do rzecznika to panu rzecznikowi brak wiedzy ( która "błysnał" ma antenie radia ) nie przystoi.

bede przed 22