Wpisy 237 816 – 237 915
1 marca 2011 11:59 → 1 marca 2011 13:45, 100 wpisów
wesoly wygrałem tylko 50 zł
Ty a od WIDZEWA to 3 chu.e w bok, lech mnie nie obchodzi
powodzenia ci zyczę z tym torresem
Ty a od WIDZEWA to 3 chu.e w bok, lech mnie nie obchodzi
powodzenia ci zyczę z tym torresem

bo na torresa bedzie kurs około4zł to wole na niego grać
a chelsi pewnie wygra

a chelsi pewnie wygra

wszystko ok ,potwierdzilem tylko ,ze duze ryzyko z meczami na szczycie
Ja gram przez internet obstawiam rózne mecze ,raczej takie pewniejsze pierwsze połowy wtedy kurs jest lepszy
powodzenia w grach
Ja gram przez internet obstawiam rózne mecze ,raczej takie pewniejsze pierwsze połowy wtedy kurs jest lepszy powodzenia w grach
Zapolujmy dzisiaj wszyscy na mini lotto
- w tej grze szanse są największe
. Użyjmy system3swt i np zaatakujmy jedna godzinę

. Co wy na to ?
- w tej grze szanse są największe
. Użyjmy system3swt i np zaatakujmy jedna godzinę

. Co wy na to ?
wesoly do twojej informacji na tych zakladach co ja czasem gram to na teraz juz jest kurs 6 zł torres ,powodzenia
Ja nie długo zmykam do pracy do 22.00 Powodzenia na meczykach i na losowaniach. Wysokich

I jak sobie radzisz z Prawem - A dokładnie konstytucja, KPA, ustawie o służbie celnej..............to trzeba ścisłego umysłu?
kesira na profilu Twoim nie widzę żadnych typowań,a jak chcesz sprawdzić co wygrałaś to u góry w prawym rogu masz wszystkie wyniki.Pozd.
wogóle narazie nie wiem gdzie się logui jak sprawdzic ile trafionych miałam
aga31 też byłem urzędnikiem państwowym /izba skarbowa/ wiadomosci przyjdą same w 2 tygodnie opnujesz ........gorzej z przyjęciem,bez poparcia????
kesira...pod profilem masz napisane pewniaki,pareczki itd,klikasz na nie i juz
kesira...nie mogłaś jeszcze nic trafić bo nie było losowania.Będzie dopiero o 14-tej. Potem sprawdzisz.Pod profilem masz napisane,Pewniaczki,pareczki,trójeczki itd.Musisz kliknąć na napis pewniaczki i się pokaże czy ustrzeliłaś czy nie
kesira żeby zobaczyc wyniki swoich typowan musisz wejsc na swoj profil i na samym dole masz tabele swoich wyników a gdyż typujesz pierwszy raz, więc nie ma nic dopiero po godz 14 bedzie wiadomo czy w ogole cos trafiłaś 

Tylko wiecie ja nie mam tu czegos takiego jak pewniaczeki, pareczki

kesira jak nie ma jak są
zresztą nie typowałaś ich tylko dziesiątkę widzę 
zresztą nie typowałaś ich tylko dziesiątkę widzę 
po lewej stronie profilu jest:
WYNIKI,WYGRANE ,MAPY,SYSTEMY ,STATYSTYKI,TYPOWANIA,PEWNIAKI,PROGRAMY,FORUM, a po prawej podprofilem Najlepiej typujący
WYNIKI,WYGRANE ,MAPY,SYSTEMY ,STATYSTYKI,TYPOWANIA,PEWNIAKI,PROGRAMY,FORUM, a po prawej podprofilem Najlepiej typujący
kesira....kliknij na swój nik,potem zobaczysz jakie typowałaś liczby a pod spodem będą pewniaki,parki itd
na chacie pokazuje się twój nick *kesira* kliknij na niego i będzie wszystko jasne 

wIECIE, JA ZAMKNĘŁAM SPECJALNIE STRONĘ I OTWORZYŁAM NA NOWO I WŁAŚNIE NIE MA MOJEGO NICKU, wiec nie wiem jak sie loguje, a robie to kazdego dnia na różnych stronach 

skoro wytypowałaś liczby bo je widzę tyo musisz być chyba już zalogowana
masz link do swojego profilu
http://www.multipasko.pl/typowania/kesira/multi-lotek/
po sprawie
http://www.multipasko.pl/typowania/kesira/multi-lotek/
po sprawie

http://www.multipasko.pl/typowania/kesira/multi-lotek/ tu masz link do swojego profilu kesira
kesira widzisz swój wpis? Masz taką rozdziawioną buźkę koło swojej ksywki,powiedzmy
Użytkownik rafu dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Witam
) Wysokich wygranych

kesira..
nie bądź gapą zrób jak lilka Tobie pisze
to nie Ameryka, proste jak drut!!!
) Wysokich wygranych

kesira..
nie bądź gapą zrób jak lilka Tobie pisze
to nie Ameryka, proste jak drut!!!