Wpisy 2 372 647 – 2 372 746
24 czerwca 2015 17:26 → 24 czerwca 2015 19:28, 100 wpisów
Lucyna masz rację ale ja zawsze liczę na siebie niestety rzadko mi to wychodzi
krasna ..kiedy ty kasa za MM ..widzę idzie minusa kasa troche ..pani juz wiesz nie ma co szczescie ...teraz wiesz o co chodzi niz dawno nie myśleć jak małpa
Krasnalka co się martwisz, Gryksio już podał kody, baza jakaś jest, tylko trzeba sobie coś umiejętnie wybrać
krasna ..wybierz ktore chcesz piiintol 3/3 albo 5/5 albo na maxa 10/10 i postaw 10 x stawka ..jutro ..ja wiem ty jak kotku zawsze postawisz 1 x stawka
krzysio ja gram jak chcę i nikt nie będzie mówił co mam robić
i nie wydaje mi się obyś był tu mistrzem typowań
i nie wydaje mi się obyś był tu mistrzem typowań
lewy ja jak na razie nie jadę na wczasy ze względów rodzinnych a nie z braku kasy
jak na razie tak ale jak długo nie wiadomo bo poprawy raczej nie będzie
to tak. też tak myślę. ale rodzina już jest przygotowana umysłowo na to co nie uniknione prawda? teraz tylko to czekanie- jest straszne
---
https://www.youtube.com/watch?v=DADwGTkV67E
--
dawno oszust czlowiek nikty nie wylądawał na ksiezycui przerobione wideo na studio w ziemie i zarobil wiele kasa
https://www.youtube.com/watch?v=DADwGTkV67E
--
dawno oszust czlowiek nikty nie wylądawał na ksiezycui przerobione wideo na studio w ziemie i zarobil wiele kasa
krzysio a Ty nie chcesz na księżyc
bo ja chętnie odpalę rakietę w której będziesz
bo ja chętnie odpalę rakietę w której będziesz
zmykam bo zaraz do szpitala
bo teść to Jan trzeba odwiedzić chorego
choć nie wiem czego mam mu życzyć
bo teść to Jan trzeba odwiedzić chorego
choć nie wiem czego mam mu życzyć
wypłaciłem u jolki 120zł w mm, kupiłem jedną cz.perłę 012-zwrot, następnie kupiłem perłę 007 i tu pierwszy raz była owa perła a wygrana 50zł tylko keno nie dało dziś papierka
Krasnalkaja to wszystko przeszłam już dzisiaj miesiąc mija od jego śmierci ,a ja jeszcze ból po stracie zostaje .Byłam już dzisiaj na cmentarzu ,zapaliłam znicze.Nie mam jeszcze sily aby iść uporządkować jego mieszkanie
Drapciu ja też odebrałam rano 130 ,puściłam kilka zakładów z + i zwrot 42 zł
pafty 5/6w mm w tym roku miałem już 7razy, a praktycznie codziennie gram 1x 9/9 a tu nawet 6/9 mi jeszcze nie wpadło...
ja skreśliłem 7,10,14,22,32,39,67
drapek ..spokojnie ..kiedy wpiiintol 3/3 x 10 stawka .ja nie wiem ..jak narazie na suuchoo kiedy jade CH/T
rozważam dodanie do tych już skreślonych 50,56,65 lub 21,33,5
drapek ..ty tez nie dawałes twój za brak parki i no mów na suchoo ty
krzysio ja nie mam dobrego czucia do mm- dlatego podkradam liczby
ale w keno to byś na moje liczby nie raz trafił 5/6
ale w keno to byś na moje liczby nie raz trafił 5/6
ceha,drapek,krzysio i inni,bawcie się w liczby,ja idę nadać kuponypo losowanku