Wpisy 237 175 – 237 274
28 lutego 2011 14:08 → 28 lutego 2011 16:37, 100 wpisów
5/10...rav444 dziękuję....

mirolsav

czczesciara/niejes nic,ja muse trafit wsycko co zatipuje aby byla vygrana,tak u mie lipa

ulko, co tam 21 mamy inne liczby
na kuponach

miroslav?? jaka lipa?? herbatka czy??
na kuponach

miroslav?? jaka lipa?? herbatka czy??
kur** z tą Bjoergen faszeruje się jakimś gównem ale jak by nie to to by nawet medalu nie miała 

miroslav

wiem miroslav ha,ha, ha, żartowałam tak

jutka prawie
masz racje torsan brrrrrrrr

jutka prawie
masz racje torsan brrrrrrrru nas ladna pogoda,tak beru pieska, barunku a na spacer,mag.. ja wie lipa je u mje u domu,ale pije herbatu s rumem

mag-tak jak to trener Justyny powiedział ze tacy to pownni na paraolimpiadzie startować
Użytkownik MAGNETO dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
3,21,25,30,44,71,74,75maszyny bez plusa...ciekawe ile z tego wyjdzie

ajajaj....chyba nie ma zaloby na widzewie po wczorajszej wtopie z leszkiem??? 

Bonus Multi Multi: 440 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Witam wszystkich . Wygranych życzę , mój wynik z 14 to 5/9

Adamie.....no kto wie.....calkiem mozliwym jest , ze wielki brat z yellow box'u sprawi cud....
i Twoje typy wylosuja....
i Twoje typy wylosuja....

na trafił i 0/10 było 3,19,29,39,55,57,58,67,75,76...i tak się zastanawiam - przedłużać na "trafił", czy robić "oboki"...
...jakieś sugestie ?
witalski Robal_36 >>> moim zdaniem...3,57,67, maja wakacje
Adam ...i Tobie rowniez powodzonkax4 losowanka
Adam ...i Tobie rowniez powodzonkax4 losowanka

ale niestety moje ulubione liczby mnie zawiodły: 1,24,54,58, muszę z nimi poważnie porozmawiać 

4,7,9,16,28,35,52,54,76 to na dzisiaj na 22

ja obstawiłem na 14 i 22 następujące liczby : 1,5,10,13,24,41,47,54,58. I raczej wątpię że coś na 22 skapnie, skoro na 14 trafiłem
ZERO wakacji dla pewnych kulek 

Panowie - zostawię i przyobokuję, a co mi tam
A jak ktoś z ts-a czyta, to u.w.a.g.a
- fajki z dnia na dzień rzuciłem - to pomieszajcie tam dziś konkretnie, i - wcale nie żartuję
powodzenia - wszystkim
nie dziękować

Panowie - zostawię i przyobokuję, a co mi tam

A jak ktoś z ts-a czyta, to u.w.a.g.a
- fajki z dnia na dzień rzuciłem - to pomieszajcie tam dziś konkretnie, i - wcale nie żartuję
powodzenia - wszystkim
nie dziękować
mówisz fajki
no dobrze, dobrze, 69 poszalała
pora na...ula wracamy do "NASZYCH" ojjjjjjjj będzie szalała, szalała

temat kogucika: CZYTAĆ!!!!!

no dobrze, dobrze, 69 poszalała
pora na...ula wracamy do "NASZYCH" ojjjjjjjj będzie szalała, szalała

temat kogucika: CZYTAĆ!!!!!

Kosmaty, nakrzyczałem na 1,24,54,58 . Powiedziały , że się poprawią i o 22 wystąpią w pełnym składzie. W przeciwnym razie będą na ławce rezerwowych.
Walc wiedeński jest szybszy niż jego młodszy brat walc angielski i nazywany jest tańcem wirowym, bo jego główna cechą jest rotacyjny ruch obrotowy w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Ruch ten powinien być mocny, ale płynny, pozbawiony podskoków. Akcja unoszeń i opadań musi być delikatna. Podobnie jak w walcu angielskim sylwetki tancerzy muszą być niezmienne i stykać się od kolan aż po mostek partnerki. Ciekawostka jest to, że walc wiedeński ma tylko 5 figur: obrót w prawo, obrót w lewo, krok zmienny, natural fleckerl i reverse fleckerl.

Witam wszystkich.Mam zagadkę, kto wykonywał różne przedmioty z drewna .Na 5 liter ostatnia L.Córce do szkoły potrzebne.Dzięki

Gała wirtualmie zgadzam sie biore wszystko
Hartge ma racje to DRWAL

Hartge ma racje to DRWAL
ja znam tylko dżepetto

OK.Ale drwal
w lesie drzewa ścina ,anie coś z nich wyrabia
w lesie drzewa ścina ,anie coś z nich wyrabia
ulala sama wybierz a jak trafisz to na kolacje ze sniadaniem mnie zaprosisz

Gała zanją Ciebie to najbardziej ciepłe nózki byś chciał na kolacjo-sniadanie 

jak znalazł swój pierwszy sęk

Kiedy Pinokio poznał że jest z drewna???
Jak walił konia i się zapalił. fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jak walił konia i się zapalił. fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

a kto z was kumulację zgarnął

ja...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................tylko 4 zł