Wpisy 2 371 599 – 2 371 698
23 czerwca 2015 02:23 → 23 czerwca 2015 09:07, 100 wpisów
Rano zrobię numer w pobliskim warzywniaku położę na wagę 5 zniemniaczków młodych a potem kilo całe kopru
moje pierzaste tez go lubia
dziś jak wstałam
to polowa już była zjedzona
i poszrpana
dziś jak wstałam
to polowa już była zjedzona
i poszrpana
Ciekawe czy kiedyś nam się uda tak by było ...osób śledzących 2
Będziemy wtedy się śledzić sami Schowasz się za szafe a ja udam że Cie szukam
patrzę na tą tańczącą żółtą cytrynkę i nawet tańczy w rytm muzyki
już ostatnia jutro
a potem miesiąc do..
ale niebawem posłuchamy
Uriah Heep
a potem miesiąc do..
ale niebawem posłuchamy
Uriah Heep
hehe
zawsze w lipcu
lubie zobaczyć wchod łonca
specjalnie nieraz wstaje
zawsze w lipcu
lubie zobaczyć wchod łonca
specjalnie nieraz wstaje
Też mi się widze starzejesz bo się mi jakoś reumantyczna robisz
anioły pierdoły tak mają że lubią troszkę sobie pokpić nawet z samych siebie Raz jak przygrzmociłem w latarnie to siedziałem pod nią godzinę i się sam z siebie śmaiłem
Dobrze że znasz rosyjski przyda Ci się jego znajomość n a tej radzieckiej stronce Polecam ją Wszystko tam praktycznie można znaleźć
a z tego edysku jak coś to usuwaj co ściągnęłaś sobie i możesz mi coś tam wrzucić
Gdyby Ci się nawet udało to wrzuć ...pamiętasz że jesteś mi winna obiadek ?
https://www.youtube.com/watch?v=MZukVkfWt7w&list=RDmMXG7kM8YZk&index=3
a ja się powoli też oddalam
a ja się powoli też oddalam
Krasnalek pora wstawac
Krasnalek
Tak
Na dzis 1zaklad system 7dmiu bez plusa duzy
Krasnalek
Krasnalek trzeba bedzie zagrac w najbliszym czasie 3/3 13,40,80 prawie tysiac losowan nie padlo 3/3
Ale 13,40,80 musi kiedys wpasc
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150622/PARKOWANIENACHAMA/150629983
Krasnalek lece pa
krasna ...a ten linki ..a gdzie jest oznakowania dla rowerów .....pan krzysio obchodzi mozna zatrzyma parkowania
Wczoraj odebrałem wygraną ale nie wiem jak umieścić scan wygranej na czacie chyba będe musiał wysłać go do Pasca
krasnalek --- jeden z komentarzy
To jeszcze NIE JEST ścieżka rowerowa. Nie ma oznakowania i nie jest gotowa. Ten kierowca mógł być z innego miasta, mógł się i uznać "ścieżkę" za parking, w końcu asfalt wylany tuż przy samej ulicy, a oznaczeń ani zakazów nie ma... No ale to nic - Poranny ze wszystkiego zrobi artykuł.
sławek
sam nie wiem jak wkleić
jakiś komunikat wyskakował że
fotka musi mieć 2 mb
czy coś takiego
a jeszcze jedno wczoraj dowiedziałem się że do kwoty 20000 tys. gracz jest zupełnie anonimowy nie proszą cie o dowód osobisty podatek odprowadza TS jako firma
Przepraszam że tak pytam ale w razie czegoś ,czy trzeba ze sobą mieć nr konta
wziołem gotówke ale pytali czy na konto czy gotówke
DZięki Sławek pytałam tylko w razie jakby trafiło się cosik większego bo jeszcze nie zwiedziłam ich instytucji osobiście ale kto wie,ten nie błądzi
Dziś śniły mnie się jakieś liczby, najgorsze, że nie pamiętam ani jednej