Wpisy 2 370 933 – 2 371 032
22 czerwca 2015 15:47 → 22 czerwca 2015 19:58, 100 wpisów
jakie brzydkie gdzie masz cos brzydkiego to z zycja wzięte można rzec niestety
dobra czas się puscic 4 zakładziki sa jeszcze kasa z tamtego tyg z wygranych jest może cos skapnie wygranym wszystkim będę tutaj zioral Estymi
i nastala cicho sza ja was pozdrawiaju
- od czego faceci lysieja ??
- od ud
- od czego faceci lysieja ??
- od ud
a co to jest zielone i lezy w kacie
to samo dziecko 2 tyg pozniej
to samo dziecko 2 tyg pozniej
chyba zmienie tekst zamiast boga nie ma ... na miej wy***na będzie ci dane
Kiedy beda wyniki keno?
bastek8809...pan paczkiewicz ..nie jest winny ..keno stoi wyniki
2 370 942. gryks76 2015-06-22 (16:18) boga niema religie zlem swiata
co to jest czerwone i lezy w kacie??
dziecko pocięte zyletka
Pasko>>>
Podoba Ci się zagadka?
co to jest czerwone i lezy w kacie??
dziecko pocięte zyletka
Pasko>>>
Podoba Ci się zagadka?
Gryks>> pomijając w to co wierzysz a w co nie. Uj mi do tego.
aje takimi postami potwierdzasz mi że jesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y. i to zdrowo.
aje takimi postami potwierdzasz mi że jesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y. i to zdrowo.
monet jesteś starym ponurym zgoszknialym zacofanym ciemnym człowiekiem bez jakiegokolwiek poczucja humoru bez jakiej kolwiek wartości jakim prawem oceniasz ludzi kim ty jesteś zakichanym pierdzacym jakims bogiem allahem żeby tak pisać o mnie co kto ci dal palo takie prawo sam jesteś jak to napisales p i e r d o l n i e t y co ja zlego napisałem wyraziłem swoje zdanie co to co ty myślisz uważasz jest ok jest nie pier.. a co ktoś to tak jesteś zenujacy tak jak mój zdychający naszczescie stary żeby nie było mam do tego prawo tak o nim pisać mam swoje powody
witalski wszystkim
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
co ci się zagadka nie podobala może być zamiast dziecka monet jakie ci się zagadki podobają a może wolisz piosenki w stylu my jesteśmy jagódki lub domowe przedszkole wes się ogarnij bo może mieszasz w miescie ale jak bys się smucil bym ci napisał co się smucisz ze wsi jesteś na wies wrócisz i ktopka ja do ciebie nie pisze ani tego co ty piszesz nie komentuje wiec wara pinpongu odemnie i od tego co ja pisze ja nie zyje w ciemnogrodzie
a pisz sobie teraz swoje farmazony mam na to wy***... nie mam zamiaru tego co napiszesz kiedy kolwiek jak teraz komentowac
na rozładowanie złych emocji, ja zapodam dowcip
Niedźwiedź ogłosił w lesie, że każde zwierzę ma mu na jutro przynieść jakieś mięso, bo jest głodny.
- A kto nie przyniesie, tego wychłostam moim***em! - zagroził.
Na drugi dzień wszystkie zwierzęta schodzą się do niedźwiedzia i przynoszą mięso, ale zając, jako że upolować nic nie potrafił, to przyniósł niedźwiedziowi to co sam je - marchewkę. Na to niedźwiedź rzuca zająca na ziemię, wyciąga sporych rozmiarów knagę i zaczyna okładać nią biednego zająca po plecach. A ten płacze, krzyczy, piszczy i... nagle zaczyna się śmiać.
- I z czego się, ***a, śmiejesz?! - ryczy niedźwiedź.
- Bo jeż ci jabłko niesie!
Niedźwiedź ogłosił w lesie, że każde zwierzę ma mu na jutro przynieść jakieś mięso, bo jest głodny.
- A kto nie przyniesie, tego wychłostam moim***em! - zagroził.
Na drugi dzień wszystkie zwierzęta schodzą się do niedźwiedzia i przynoszą mięso, ale zając, jako że upolować nic nie potrafił, to przyniósł niedźwiedziowi to co sam je - marchewkę. Na to niedźwiedź rzuca zająca na ziemię, wyciąga sporych rozmiarów knagę i zaczyna okładać nią biednego zająca po plecach. A ten płacze, krzyczy, piszczy i... nagle zaczyna się śmiać.
- I z czego się, ***a, śmiejesz?! - ryczy niedźwiedź.
- Bo jeż ci jabłko niesie!
Oświecony i wyzwolony
Qrwa ty sam wierzysz w to co piszesz?
Jakeś zakompleskonym wyłysiałym dupkiem z jakimiś sobie tylko znanymi katofobiami króre wypluwasz z siebie przy każdej opkazj i gdzie się tylko da .
Qrwa ty sam wierzysz w to co piszesz?
Jakeś zakompleskonym wyłysiałym dupkiem z jakimiś sobie tylko znanymi katofobiami króre wypluwasz z siebie przy każdej opkazj i gdzie się tylko da .
czemu..wy ludzie bieduchu ..robiom śmiechu jak zyc ..chyba nie jest zdolny MP
Cześć
dusia ...nie jestem łatwo 1/1 ..a powiedz tu ze nie grasz ..moge dam 1/1
krzysio dzisiaj kiepsko mi idzie w typowaniach ,a coś trzeba wysłać
Witam wszystkich pisałem egzamin pisemny i kilkanaście minut temu sprawdziłem znaczy jedna dziewczyna napisała na czacie strony egzaminzawodowy.info wyszło 23/40. Ale jeszcze muszę sprawdzić na oficjalnej stornie jak będą.
jak wygram ...kupie natepnie lapka 17 cali ekran 1280x 800 ...niz nie interesuje ineee np wieksze rozmiara ekrany 1900x ... mam teraz lapka 15,6 cali ..i duzy PC 22 cali
2 371 002...czyli xxx karta foto ..jak kto przegra rozbiera naga
ja to już nie wiem z kim krzysio grasz, ale wiem jedno...musi być ciekawie
76,,,,59 oby nie padło jeszcze 3-los
i wtedy siano dużo siana!!!
Gryks przyjmij moje wyrazy ubolewania
i wtedy siano dużo siana!!!
Gryks przyjmij moje wyrazy ubolewania
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 463 000
Panie Majpan>> niestety dla pna 76 wejdzie albo dzisiaj albo jutro o 14.
Nie wiem czy akurat z 59 ale wchodzi.
I jeśli wejdzie to też będzie duzo siana.. ale dla innego pana.
Nie wiem czy akurat z 59 ale wchodzi.
I jeśli wejdzie to też będzie duzo siana.. ale dla innego pana.
5,13,16,17,20,24,32,41,45,49.
Chociaż taką opcję że 76 czy 59 wejdzie przed najlepszym dla mnie czasem też mam pod kontrolą.
zgrywus
wczoraj uznałeś za ciekawe typowanie
ja wziąłem w typowaniu
tylko pod uwagę ostatnie mecze pomiędzy nimi
wczoraj uznałeś za ciekawe typowanie
ja wziąłem w typowaniu
tylko pod uwagę ostatnie mecze pomiędzy nimi
2 370 221. emeryt 2015-06-21 (17:36)
Baseball - MLB - N.Y.Yankees-Detroit41215 ilosc punktow 7.5
+
Baseball - MLB - Cincinnati-Miami41190 ilosc punktow 8.5
-
Baseball - MLB - Cleveland-Tampa Bay41211 ilosc punktow 8.5 -
Baseball - MLB - Philadelphia-St.Louis41204 ilosc punktow 7.5
+
Baseball - MLB - Kansas-Boston41213 ilosc punktow 8.5
+
Baseball - MLB - N.Y.Yankees-Detroit41215 ilosc punktow 7.5
+
Baseball - MLB - Cincinnati-Miami41190 ilosc punktow 8.5
-
Baseball - MLB - Cleveland-Tampa Bay41211 ilosc punktow 8.5 -
Baseball - MLB - Philadelphia-St.Louis41204 ilosc punktow 7.5
+
Baseball - MLB - Kansas-Boston41213 ilosc punktow 8.5
+
zawsze biorę pod uwagę jak grają i chcąc ich przechytrzyć zagrałem odwrotności ostatniego meczu
2 370 840. emeryt 2015-06-22 (12:19) +++++++++++++
2 370 841. emeryt 2015-06-22 (12:24) +++++++++++++
2 370 841. emeryt 2015-06-22 (12:24) +++++++++++++