Wpisy 2 370 899 – 2 370 998
22 czerwca 2015 15:03 → 22 czerwca 2015 18:46, 100 wpisów
to rzuć mi chociaż 5 już nie 6 na wieczór bo mnie już skręca stale oboki 3/10 -2/5 itp.itd
paulo ... pamiętaj że to co wpisujesz na kompie to już zostaje nawet kiedy wymażesz lub usuniesz to i tak zostaje i wrazie to gliny specyaliśći wszystko wyciągną . i nie wiem czy czy nie szpiegują nas w czasie rzeczywistym ? bo mają specyjalne programy . bo nie kiedy coś się instaluje i na dobrą sprawę nie wiadomo co to jest ,,, ja to nawet zalepiłem kamerę ....
proszę o uwagę wszystkich co o tym nie wiedzą
proszę o uwagę wszystkich co o tym nie wiedzą
co racja to racja -ale to już aż brzydnie -taka wolna amerykanka w jedną strone czyz nie???
nie gralem wczoraj wieczorem ani dziś na 14 na wieczor mam cos takiego jeszcze do ewentualnych przerobek
63,66,60,67,64,57,56,59,77,74 10/10
41,44,45,43,47,49,48,51 8/8
03,05,14,16,35,07 37 39 8/8
63,66,60,67,64,57,56,59,77,74 10/10
41,44,45,43,47,49,48,51 8/8
03,05,14,16,35,07 37 39 8/8
szczepan się pochwalił i uciekł nie podzielił się piąteczką na wieczór nieładnie
gryks ...
ja tam przeciwko kościołom to nie jestem , każdy ma prawo wierzyć lub nie ....
ale nie cierpię oszustów i cwaniaków i to obojętnie czy legalne czy nie
ja tam przeciwko kościołom to nie jestem , każdy ma prawo wierzyć lub nie ....
ale nie cierpię oszustów i cwaniaków i to obojętnie czy legalne czy nie
a ja tam jestem przeciwko kosciolom i wszelakim religia jedne oglupiaja robia pranie z mózgu czy znacie jakas tolerancyjna szanujaca inne religie inne wyznanie inna wiare religie i ludzi dana religie wyznających nie opluwających innego człowieka bo wierzy w cos innego niż oni lub wogule nie wierzącego w jakas religie w jakiegoś boga kto to by nie był ludzi danej wiary którzy wiare maja na pokaz a drugiemu by noz w plecy wbili którzy stosuja się do danych przykazan bo ja nie
zresztą szkoda gadac temat o liczbach czy o czyms wesołym jest lepszy nie których spraw rzeczy człowiek nie przeskoczy nie zmieni
Narazie nie mam pewniakow dzisiaj uklad liczb jest slaby
to tak jak z kibicami jak cos się dzieje smierc papieża czy wojna czy pomalowanie przedszkola to umieja w zgodzie wszystko a przychodzi mecz nie koniecznie mecz przecież jest liga kibolo tluka się na polanach polach lasach z jednej strony to dobrze po co na stadionie gdzie sa rodziny z dziecmi starsi ludzie a z drugiej po co po co ta nie nawisc często z krzyżem na piersi
paulo3 a ty masz jakies liczby ze tak na Szczepana najezdzasz???? jak pijawka na krzywy ryj??
a jak ci poda jakies liczby wysle inne bo w ost chwili mu się cos zmieni i wygra to co będziesz jechal po nim jak po lysej kobyle
pranie mózgu na wszystkie strony ludzie mają tyle że nie wiedzą co robić i jak ???
ja sam mieszam kombinuje nieraz pazernie daje 10/10 wczoraj nie gralem ale typowałem sobie na kartce taka wlasnie 5 co miałem w profilu z tej 10 5/10 eh
jakie brzydkie gdzie masz cos brzydkiego to z zycja wzięte można rzec niestety
dobra czas się puscic 4 zakładziki sa jeszcze kasa z tamtego tyg z wygranych jest może cos skapnie wygranym wszystkim będę tutaj zioral Estymi
i nastala cicho sza ja was pozdrawiaju
- od czego faceci lysieja ??
- od ud
- od czego faceci lysieja ??
- od ud
a co to jest zielone i lezy w kacie
to samo dziecko 2 tyg pozniej
to samo dziecko 2 tyg pozniej
chyba zmienie tekst zamiast boga nie ma ... na miej wy***na będzie ci dane
Kiedy beda wyniki keno?
bastek8809...pan paczkiewicz ..nie jest winny ..keno stoi wyniki
2 370 942. gryks76 2015-06-22 (16:18) boga niema religie zlem swiata
co to jest czerwone i lezy w kacie??
dziecko pocięte zyletka
Pasko>>>
Podoba Ci się zagadka?
co to jest czerwone i lezy w kacie??
dziecko pocięte zyletka
Pasko>>>
Podoba Ci się zagadka?
Gryks>> pomijając w to co wierzysz a w co nie. Uj mi do tego.
aje takimi postami potwierdzasz mi że jesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y. i to zdrowo.
aje takimi postami potwierdzasz mi że jesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y. i to zdrowo.
monet jesteś starym ponurym zgoszknialym zacofanym ciemnym człowiekiem bez jakiegokolwiek poczucja humoru bez jakiej kolwiek wartości jakim prawem oceniasz ludzi kim ty jesteś zakichanym pierdzacym jakims bogiem allahem żeby tak pisać o mnie co kto ci dal palo takie prawo sam jesteś jak to napisales p i e r d o l n i e t y co ja zlego napisałem wyraziłem swoje zdanie co to co ty myślisz uważasz jest ok jest nie pier.. a co ktoś to tak jesteś zenujacy tak jak mój zdychający naszczescie stary żeby nie było mam do tego prawo tak o nim pisać mam swoje powody
witalski wszystkim
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
moim zdaniem Monet , wyczerpales temat!!! zgadzam sie z Twoja diagnoza !!! tak to bardzo ciezka choroba!!! a zainteresowany chorasek powinien zmienic leki. koniecznie!!!
co ci się zagadka nie podobala może być zamiast dziecka monet jakie ci się zagadki podobają a może wolisz piosenki w stylu my jesteśmy jagódki lub domowe przedszkole wes się ogarnij bo może mieszasz w miescie ale jak bys się smucil bym ci napisał co się smucisz ze wsi jesteś na wies wrócisz i ktopka ja do ciebie nie pisze ani tego co ty piszesz nie komentuje wiec wara pinpongu odemnie i od tego co ja pisze ja nie zyje w ciemnogrodzie
a pisz sobie teraz swoje farmazony mam na to wy***... nie mam zamiaru tego co napiszesz kiedy kolwiek jak teraz komentowac
na rozładowanie złych emocji, ja zapodam dowcip
Niedźwiedź ogłosił w lesie, że każde zwierzę ma mu na jutro przynieść jakieś mięso, bo jest głodny.
- A kto nie przyniesie, tego wychłostam moim***em! - zagroził.
Na drugi dzień wszystkie zwierzęta schodzą się do niedźwiedzia i przynoszą mięso, ale zając, jako że upolować nic nie potrafił, to przyniósł niedźwiedziowi to co sam je - marchewkę. Na to niedźwiedź rzuca zająca na ziemię, wyciąga sporych rozmiarów knagę i zaczyna okładać nią biednego zająca po plecach. A ten płacze, krzyczy, piszczy i... nagle zaczyna się śmiać.
- I z czego się, ***a, śmiejesz?! - ryczy niedźwiedź.
- Bo jeż ci jabłko niesie!
Niedźwiedź ogłosił w lesie, że każde zwierzę ma mu na jutro przynieść jakieś mięso, bo jest głodny.
- A kto nie przyniesie, tego wychłostam moim***em! - zagroził.
Na drugi dzień wszystkie zwierzęta schodzą się do niedźwiedzia i przynoszą mięso, ale zając, jako że upolować nic nie potrafił, to przyniósł niedźwiedziowi to co sam je - marchewkę. Na to niedźwiedź rzuca zająca na ziemię, wyciąga sporych rozmiarów knagę i zaczyna okładać nią biednego zająca po plecach. A ten płacze, krzyczy, piszczy i... nagle zaczyna się śmiać.
- I z czego się, ***a, śmiejesz?! - ryczy niedźwiedź.
- Bo jeż ci jabłko niesie!
Oświecony i wyzwolony
Qrwa ty sam wierzysz w to co piszesz?
Jakeś zakompleskonym wyłysiałym dupkiem z jakimiś sobie tylko znanymi katofobiami króre wypluwasz z siebie przy każdej opkazj i gdzie się tylko da .
Qrwa ty sam wierzysz w to co piszesz?
Jakeś zakompleskonym wyłysiałym dupkiem z jakimiś sobie tylko znanymi katofobiami króre wypluwasz z siebie przy każdej opkazj i gdzie się tylko da .
czemu..wy ludzie bieduchu ..robiom śmiechu jak zyc ..chyba nie jest zdolny MP
Cześć
dusia ...nie jestem łatwo 1/1 ..a powiedz tu ze nie grasz ..moge dam 1/1
krzysio dzisiaj kiepsko mi idzie w typowaniach ,a coś trzeba wysłać
Witam wszystkich pisałem egzamin pisemny i kilkanaście minut temu sprawdziłem znaczy jedna dziewczyna napisała na czacie strony egzaminzawodowy.info wyszło 23/40. Ale jeszcze muszę sprawdzić na oficjalnej stornie jak będą.