Wpisy 23 695 – 23 794
25 czerwca 2008 06:37 → 26 czerwca 2008 17:49, 100 wpisów
Uff. Jak to jest? jak nie obstawię Plusa to mam ich 10trafnych na 30 zakładów ile by to było za 7/10, 6/10 5/10
Witam. BEEZQP tak zaluje ze mnie z tym numerkiem nie posluchales,szkoda ale wszystko przed toba szczescie cie jeszcze dopadnia.Pozdrawiam
Kogucik19 mnie też tego szczęścia trzeba, miałem 14/20 trafionych liczb a trafiłem tylko 7/10 najwyższą
LOTTOMAN gratuluje ci szczescia ja nigdy nie osiagnolem takiego wyniku jak sobie wytypuje 20 liczb to gora 5 mi wchodzi to nawet nie wiem jaki bylby system najwspanialszy to z tego nic nie wypoci,zawsze podziwiam ludzi ktorzy potrafia wytypowac nawet 30% liczb dla mnie to wielka sztuka.Pozdrawiam
A mi na 15 kuponów po 3 zakłady weszły cztery 6/10 w tym jedna z plusem łącznie koszt gry zwrócił się w ponad 70% a 30 w plecy ( a było tak blisko do 7 :( P)
To ja sie podziele swoimi przemysleniami akurat takie beda, czesci wydadza sie dziwne ale coz. Kiedys sobie napisalem program ktory bierze ostatnie 13 - 15 losowan i sprawdza ile razy wypadla dana liczba i tak przez wszystkie 80 proste do napisania w exelu nawet i potem typujac liczby wybieram te ktore wypadly od 2 - 5 razy. Ograniczam jednak wybor z 80 liczb do tych ktore nie wypadly w losowaniu obecnym i ostatnim w ten sposob wyrzucam z puli liczb okolo 30 - 40 pileczek. Z tego co obserwowalem licz takich ktore padna z tych odrzuconych jest max 10 czyli ogolnie gitara. Nastepnie obserwuje poprzednie losowanie i szukam tej ilości pileczek ktora wypadl najwiecej razy ( chodzi tu o te np ktore wypadly 2 razy jesli ich jest np 7 to juz nie biore 2 kolumny pod uwage). Tak z mojewgo typowania wczoraj trafilbym 7/10 i 6/9 ale trudno kupona nie poslalem, a w normalnym losowaniu przy zakladzie za 5 przewaznie 4 pln zwrotu.
ph2008,co rozumiesz przez pojęcie kolumny,bo połowy Twojego wpisu nie kumam?
narkoman,weź działkę,to zaczniesz kumać.To jest proste jak świński ogon......
ph2008 ciekawe, spróbuję tym systemem dzisiaj 5 kuponików zobaczymy co z tego wyjdzie. Myślę, że można by było wprowadzić odrzucenie cyfr wpadających z wybitną częstotliwością w badanym okresie. ph2008 może prześlesz na maila arkusz kalkulacyjny gdyż ja raczej nie dam rady wprowadzić procedur. A moje typowanie wyglądają tak około godz 17 wchodzę na mapę typowań i wybieram sobie kuleczki w taki sposób, że typuję 4 kuleczki typowane przez wszystkich ( czyli te które wybieracie np ostawiło jakąś cyfrę za 20 - 30 osób ) oraz 2 z zakresu średnie ( czyli obstawiło jakąś cyfrę 6-8 osób ) a reszta to te które są najsłabiej obstawione. I szczerze mówiąc w ten sposób trafiam najwięcej. max 8/10 bez plusa. kilka 7/10. 6,5,4/10 praktycznie występują zawsze przy wysyłaniu 10 - 20 zakładów.
No dobra opisze to dokladniej mam arkusz kalkulacyjny biore 14 losowan teraz robie ciag liczb w pionie od 0 - 80 nastepnie 6 kolumn zw pierwszej zliczane sa ilosc wystapienia danej liczby. W kolejnych 5 jest to ile razy wystapila dana liczba 1 2 3 4 5 i w danym wierszu i kolumnie jest wstawiana ta liczba (to dla ułatwienia. Teraz mamy 5 kolum w ktorych sa liczby wylosowane w 1 kolumnie sa liczby ktore padly 1 raz w drugiej 2 razy itd. Nastepnie zaznaczam sobie to co padlo w ostatnim i tego nie wybieram nie wybieram takze tego co padlo w 14 losowaniu. Chyba do tad wytlumaczylem dobrze. Jeszcze jedno.
Zanim wstawiam kolejne losowanie zaznaczam na poprzednim arkuszu (przed zmiana w ktorej rubryce wypadlo najwiecej liczb) Wczoraj najwiecej wypadlo 3 (liczb które się 3 x powtorzyly w przeciagu 14 losowan) było ich 7 zazwyczaj jak już w danej kolumnie cos pada to jest to od 5-8 liczb dlatego zawsze obstawiam 6-7 liczb z danej kolumny.
na dziśmam taka serie
2 - 9 11 25 31 47 54 75 78
3 - 1 4 6 10 46 48 50 52 53 65 68 80
4 - 36 37 59 72
5 - 71
Osobiscie stawiam dzis na kolumne 2
2 - 9 11 25 31 47 54 75 78
3 - 1 4 6 10 46 48 50 52 53 65 68 80
4 - 36 37 59 72
5 - 71
Osobiscie stawiam dzis na kolumne 2
Jednoczesnie dodaje ze nie odpowiadam za straty i brak rezultatow :P
Co by nie bylo mi sie tym systemem udalo 3x trafic 7/10 i raz nie trafic czyli wczoraj :p
Co by nie bylo mi sie tym systemem udalo 3x trafic 7/10 i raz nie trafic czyli wczoraj :p
ph2008 ??? te 2,3,4,5 w pionie to są numeracje kolumn,tak? jeśli tak,to czemu nie ma 1
No widzisz, kogucik, mówi się trudno, i tak wczoraj nie miałem nigdzie buka pod ręką. Ale cóż, po fakcie zawsze się żałuje. Równie dobrze można by żałować, czemu nie posłałem wczoraj 8,12,21,22,29,49,57,66,74,77 z plusem. Heh.
nie ma pierwszei i zerowej bo tam jest zawsze tylko pare liczb a szansa na trafienie tych liczb jest tak mala jak to ze 61 w koncu padnie dlatego nie patrze nigdy na nie jak ktos chce moze na przypal obstawiac te liczby ale szansa jest mala dlatego ja bazuje tylko na kolumnie 2 3 4
liczba 61 nie występuje dopiero od 21 losowań,a nie tak dawno cyfra 2 nie występowała przez 27 losowań.Tak więc ma jeszcze trochę czasu aby wystąpić.
Njdłużej w historii losowań nie wystąpiła liczba 55,bo aż przez 52 losowania.Ciekawe ile trzeba by było wyłożyć na grę progresją przy złożeniu,ż zaczynamy od stawki podstawowej czyli 2 złote?
witam a zobaczcie w swoich własnych układzikach czy pasuje na dziś 55,74,47,29, lub2,9.nie sugeruje tylko sprawcie powodzenia
Sprawić powodzenie ... tak mila tez można napisać a najlepiej zrobic to albo chociaż wywołac uśmiech na twarzy bliskiej osoby.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
PASKO mamy prośbę,jak możesz zrób dodatkowo w postaci tabeli ile razy dana liczba była typowana przez typujących,może to coś ułatwi odczyt...pozdrawiam,oczywiście w tendencji rosnącej
Ilość wystąpień poszczególnych liczb w typowanych obecnie z działu TYPOWANIA
A mnie wpadło 49 w duzym obstawione za 80 zł wpadło 504 to 3/4 tego co wtopiłam w 61 w multi! narka powodzenia!
2AGA gratuluje odwagi zagrania za 80 zeta na liczbe w duzym i trafienia oczywiscie, i takich ludzi jak ty boi sie prezes lotto on kocha tych co graja za 2 zeta a boi sie tych co owarznie graja i konsekfentnie oni stanowia zagrozenie ,pozdrawiam
tylko co ma prezes lotto do zakładów u bukmachera? podejrzewam, że niewiele. Co więcej - chyba mu na rękę, jeżeli ktoś bukmachera oskubie, bo w końcu dla niego to konkurencja
BEZQUP moze i konkurencja ale nie grozna bo widzisz jak by byla grozna to wystarczy podniesc kursy i juz jest sie leprzym a oni dalej kursy zlodziejskie maja a poza tym to ja nie rozruzniam buka od lotto dla mnie to wsio ryba skubia nas wiec prezes winny i koniec ktos winny byc musi ,ale losownka sa w lotto wiec kto winny ze nie ma 61 PREZES i tyle.Wydaje mi sie ze buki nawet sa bardziej surowe dla grajacych,limity wplat blokowanie bezkarne konta ograniczenie zakladow,a buki naziemnne nie reaguja wszystko zalezy od dobrej woli panienki z okienka albo ci wysle za 5000 rozkladajac na drobne albo nie,troche rozlozy potem zadzwoni i pusci bez problemu. Pozdrawiam
Przyznam się,że nogi mi się ugięły gdy przeczytałem ten wpis.Merytorycznie bardzo dyskusyjny,a ponadto z rażącymi błędami:
leprzym-powinno być lepszym
nie rozrużniam-nie rozróżniam
Poza tym,do kogo takie teksty:
"wiec kto winny że nie ma 61 PREZES i tyle"
Myślę,że nie do dzieci z przedszkola?
leprzym-powinno być lepszym
nie rozrużniam-nie rozróżniam
Poza tym,do kogo takie teksty:
"wiec kto winny że nie ma 61 PREZES i tyle"
Myślę,że nie do dzieci z przedszkola?
OPA - ale przecież tak jest zrobione. Do typowania pewniaków, parek, trójek, piątek, Dużego Lotka, itd. są zrobione tabelki z ilością typowania każdej liczby. Pozdrawiam
A ja chcialbym wiedziec jakby sie wyniki losowan rozkladaly gdyby kupon generowala maszyna nie podlaczona do sieci tak zeby nie byly znane przez lotto nasze "typy :P" Co by nie bylo u mnie w miescie na 15 min przed losowaniem nie mozna puscic kupona w sklepach wykrecaja sie ze losowanie trwa dziwne to. Po 2 zastanawiajac sie dalej jesli dziennie ludzie wypuszcza tyle zakladow to czemu tak malo wygranych i po trzecie przeciez zafalszowanie wynikow gry jest banalnie proste wystarczy wrzucic przed losowaniem lzejsze kulki. Powiedzcie jak wyglada u was sprawa z puszczaniem zakladow tuz przed losowaniem
3,12,18,24,46,61,78,79,80 tak mozna tez napisac bledu nie ma i co z tego wynika jaki wniosek,jakie przemyslenia ,tak moze najlepiej nikomu sie nie naraze i spokoj po co sie wysilac, macie racje lepiej bez sensu ale za to bez bledu,kazdego wreszcie zniechecicie do pisania ,moze to dobry sposob,zamiast metod,sposobow i dyskusji mamy w kolko to samo az do znudzenia,i czasem ktos komus nawtyka i juz jest atrakcja ,moze fatycznie czas sie wycofac robic po cichu swoje i nie przejmowac sie biadolacymi niektorymi graczami ktorzy po raz kolejny wejda do tej samej glebokiej rzeki,po to zeby gdzies wyplynac wrocic i wejsc znowu,Pozdrawiam.
Tak. Specjalnie przerwali nadawanie meczu Niemcy- Turcja aby zadowolic tych lottomanów, którzy nie pamietaja.
Sory ale niestety nie interesuje mnie 22 idiotów biegających za piłka.
to prosze zapamietac. we czwartek 26.06.2008 22 idiotów biegajacych za piłka tez będzie wazniejszych niz losowanie lotto. dopiero po zakonczeniu meczów Euro 2008 odbywa sie losowanie.
ph2008,do wpisu 23707 ,czyli jak zawsze.
woodu,działka lepsza jak rzeczywistość w wydaniu
ph2008 i Twojego orlego i bez prochów umysłu.
Pa odkrywcy kolejnej nijakości.
woodu,działka lepsza jak rzeczywistość w wydaniu
ph2008 i Twojego orlego i bez prochów umysłu.
Pa odkrywcy kolejnej nijakości.
wspólczuję tym którzy poza piłką nic nie widzą- jeszcze bardziej tym którzy z nimi żyją!!!
Witam.Moze uda mi sie cos bezblednie napisac,bardzo bym chcial.Wiec pisze ze rozmowa z PREZESEM lotto pomogla i 61 sie pojawilo.Pozdrawiam,a moze ci esteci pochwala sie swimi osiagnieciami na polu multi a nie tylko sa mocni w gramatyce wiec czekam moze maja fajne metody gry,to niech napisza bezblednie chetnie poczytam.Pozdrawiam
Proponuję wszyskim tyn którzy jeszcze nie odsłuchali audycji Janusza Waisa z prezesem TS ,świetna zabawa jak ten gościu robi z siebie publicznie idiotę! coś jak polityk!
Prezes T.S wmawia bezczelnie Waisowi że im więcej zakładów tym mniejsze prawdopodobieństwo wygranej i co zatym idzie wiecej kumulacji-czy aż tak nisko nas intelektualnie oceniają?
Witam!Kogucik19 nie przejmuj się,ortografia nie jest tutaj rzeczą najważniejszą ,pisz bo dużo osób lubi cię czyta,acha i jeszcze wstaw się do prezesa o liczbę 41 bo ja się już wkurzam. Pozdrawiam wszystkich kulkowiczów i życzę wysokich wygranych!!!
Witam. Szanowna P.LILLIO nie przejmuje sie takimi ludzmi ktorym sie nogi uginaja jak czytaja moje teksty oni poprostu choruja na zanik miesni i jak nie podejma leczenia to czeka ich albo WOZEK inwalidzki,albo WUZEK inwalidzki czekawe co wtedy bedzie warzniejsze jak sie pisze WOZEK czy to ze oni sa niepelnosprawni,warzne jest zeby tam gdzie dyskutuje sie merytorycznie skupic sie na meritum sprawy,i na tym bym zakonczyl nawiazujac do dnia wczorajszego.A dzisiaj juz pakuje walizeczke do PREZESA zeby dzis wylosowano :TSN zakres 2 czyli 13-24 oraz w Duzym lotku O(rownowaga)no i oczywiscie ma byc 41 choc na to nie gram ale dostalem przekaz od P.LILLI wiec go wkladam do walizeczki dla P.PREZESA liczac ze wszystko mu sie uda zalatwic.Pozdrawiam wszystkich gramatologow i kulkowiczow,i pamietajcie warzne jest na tej stronce meritum gry a nie ortografi panowie po liceum,lub polonistyce,wrzucic na luz,i do boju.Pozdrawiam
Człowieczku,o bardzo ograniczonym myśleniu nie możesz się obrażać na zwrócenie uwagi ludzi na wyższym poziomie rozwoju,a do tego obrażać ich inwektywami.
Smutne jest to,że znalazło się grono zwolenników twojej głupoty,ale to chyba naprawdę jest zaraźliwe.
Radzę ci nie wysilaj się z tymi walizkami,bo dostaniesz przepukliny,a wtedy ty staniesz się klientem N.F.Z.
Smutne jest to,że znalazło się grono zwolenników twojej głupoty,ale to chyba naprawdę jest zaraźliwe.
Radzę ci nie wysilaj się z tymi walizkami,bo dostaniesz przepukliny,a wtedy ty staniesz się klientem N.F.Z.
TAMBURYN ty chyba jestes grabarzem bo to zawod pasujacy do twojego poczucia chumoru,i nie obrazam sie tylko zastanawiam sie co jest wazniejsze na tej stronie,i tyle,wyluzuj i miedzy czasie nie mysl o zawodzie tylko sie usmiechnij .Pozdrawiam
TAMBURYN a moze bys sie tak wykazal swoja madroscia bo kazdy powinien sie chwalic czyms co ma ,wiec czekam mondralo na twoje madrosci.
wynos sie koguciku19 na te wczasy czy gdzie tam jedzisz bo juz wszyscy maja ciebie dość zasrancu...
O jak milo caly komplet dupkow dzisiaj wiem ze mnie lubicie i postanowilem z wczasow pisac do was codziennie juz widze jak sie cieszycie prawda WISNIA,co to jest jak ciebie czytam to musze leciec w miejsca odosobnienia nie wiesz co to moze byc.Pozdrawiam
do wpisu 73747 może byś się zastanowił nad sobą co ty tu robisz, nie mów za wszystkich tylko za siebie, jeżeli nie lubisz czytać wpisów kogucika19 i ci przeszkadzają ty się zastanów co wypisujesz, może czas najwyższy się usunąć z tego czatu, a nie mącić tylko udowodnić co się potrafi
koguciku19 czytam twoje wypowiedzi już od dłuższego czasu i jestem pewna ż podajesz dobre rady trzymaj tak dalej i nie przejmuj się wypowiedziami ludzi pokroju wiśni i innych, którym to przeszkadza oni wchodzą na czat tylko,żeby mącić to jest czysta zazdrość z ich strony z takimi osobami szkoda polemizować trzymaj tak dalej
Masz rację mario12,my wszyscy kochamy pana kogucika19.On jest naszym przewodnikiem po zawiłościach gry i zawsze podaje nam szczęśliwe numerki i nigdy się nie myli.Dzięki niemu już wygrałem 10 tysia zeta i napewno jeszcze wygram,bo on będzie nam podawał przez całe wakacje.
Niech żyje kogucik.Pozdrawiam Mario.
Niech żyje kogucik.Pozdrawiam Mario.
Kogucik zawsze mawiał,że do numerków nie ma szczęscia,mam na myśli oczywiście liczby i że gra tylko na zdarzenia.Więc jak mogłeś wygrać cokolwiek na te numerki skoro takowych kogucik nie podaje?Czy jestem mądry inaczej?
mam pewność kto tutaj wchodzi na czat korzysta z rad kogucika19 gdyby nie korzystał, a tak bardzo by mu to przeszkadzało, napewno następnym razem by już nie czytał tych wpisów ponieważ nikt nikogo nie zmusza do ich czytania są to tylko tchórze nie potrafiący się przyznać, że korzystają z rad innych nie ma sensu z takimi osobami wogóle polemizować
poprostu szkoda klawiatury i rąk dla takich osób najlepiej ich lekceważyć
kogucik,podaje przedziały,a ja z tych przedziałów typuje numerki,na które wygrywam mnóstwo kasy,a ty mądry,chyba rzeczywiście jesteś mądry inaczej.Pozdrawiam marię12,chociaż taka młodziutka i ma dopiero 12 lat,to myśli logiczniej niż niejeden stary i doświadczony.Daleko zajdziesz mario12.
PASKO jest,ale żeby ustawiały się w kolejności,bo trzeba szukać...np. ilość wytypowanych przez graczy liczby 5,27,45,68...a z resztą i tak to nic pewnie nie da
Wam to dobrze,u nas nie można już obstawiać numerka i co ja mam jeździć do Ełku...
Co za brednie,wszędzie można obstawiać numerek,w całej sieci kolektur lotto w Polsce,w dowolnej miejscowości i realizować wygrane.
Czekam w takim razie na przedziały,będę wybierał numerki,i będę wygrywał mnóstwo kasy,bo chcę być mądry normalnie.Dzięki małolat a już wydawało mi się,że tylko ja jestem mądry a tu proszę są mądrzejsi,którzy trzepią kasę i to nie byle jaką,tylko mnóstwo.Będę i ja.Dzięki.Huraaaa.
W kolekturze lotto można obstawiać przedziały numerka ??? i ja nic o tym nie wiem,dziwne...
Zamiast czepiać się kogucika19 lepiej posluchajcie prezesa TS. szmaciarza który traktuje ludzi swoimi wypowiedziami jak debilków!!! Pozdro kogucik19
Masz strone WWW?
Szukasz DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
Szukasz DOBREJ REKLAMY?
Wejdz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=383759268
dziękuję za pozdrowienia od małolata oraz pozdrawiam wszystkich wspierających kogucika19 pomimo, że nie należę już do osób młodziutkich
do marysi -korzystać z rad i tyrad ciężkiego na dodatek starego oszoloma-dziecko strzeż sie -to przecież chory kogut poczytaj uważnie jego wpisy i strzeż sie żeby cie nie wziął za swoją kurke -stare kogucisko
Właśnie prezes lotto,a taki tępy,nawet nie potrafi się wypowiedzieć,losowość,jaka losowość,prawdopodobieństwo się chyba to tak nazywa,na takim stanowisku to powinien być człowiek wykształcony,a nie prostak jak pewien "BOLEK" który został prezydentem
stare kogucisko zamula -jest fałszywy jak jego nick -bo to już stary chłop skoguciały jest ,kto go słucha skończy jak ślepa kura -a jedyna metoda na wygraną to niska stawka wiele szczęścia i wiara w to szczęście -wierzcie mi
Ja wierzę,bo już mi się odechciało grać,żeby nie mieć przez 2 tyg 10zł
Opa nie wierze ty jesteś świetny sam podajesz i podpowiadasz idealnie nawet wczoraj do twoich i ja podrzuciłam ,
zbyt często też nie warto grać bo jedynym wygranym może sie okazać totolotek -trzeba zdać sie na wyczucie ,masz swój dzień - to graj
Dzieki Sony za podpowiedz, ale się ubawiłem wypowiedzią tego PALANTA prezesikaT.S.To musi być arcyk.....a bezczelna do granic możliwości!
W dużego mi pai na dziś nie wiem czemu 7
pozdrowionka dla kogucika 19!
pozdrowionka dla kogucika 19!
A jeszcze za radą kogucika zagram dziś na równowagę w dużym i 2 zakres w numerka
Witam.Czytam wasze wypowiedzi i sympatykom dziekuje za cieple slowa nawet nie zdawalem sobie sprawy ze ktos korzysta z moich podpowiedzi i moze dobrze bo teraz wiem jaka odpowiedzialnosc na mnie spoczywa,dziekuje rownierz tym co mnie krytykuja bo tak musi byc ze i krytyka jest budujaca, tylko blagam po co wyzywacie od starych koguciskow mlodosc nie wiecznosc i wiem ze 54 lata to nie mlodosc ale zycze wszystkim tak szczesliwie przezyc taka czesc zycia jaka ja narazie przezylem,i oby tak dalej bylo.Wspolczuje mlodym ludziom bo zeby teraz sie jako tako utrzymac w pracy tyracie za marne grosze i to wywoluje u was flustracje i nie macie gdzie tego sprzedac i jeszcze tracicie w lotto zamiast wygrywac przegrywacie wiec jest okazja a tu jeszcze taki kogut sie nawinol co mu nawet idzie no to heja na koguta mosci panowie,mozna skrytykowac wszystko ale wtedy cos za cos czyli krytykuje koguta i daje lepsze rozwiazania ,i pytam jak ci tam kogucie w tym bucie jest bo widzisz jestem lepszy od ciebie.Napisze tylko tyle ze od 20 pazdziernika 2007 roku na zdarzeniach wygralem juz 7.200 zeta i juz jestem na czysto z lotto czyli caly moj kapital zostal odzyskany,mam na to powierdzenia wygranych i teraz nie interesuje mnie to czy w to ktos wierzy czy nie i co napisze wisnia i reszta tego typu oszolomow.To moja kasa i nikomu nic do niej.Co do jednego zgadzam sie z POGROMCA MUTANTOW ze mozna grac za mala kase ,miec nadzieje i duzo szczescia tylko ten sam pogromca nie napisal co z tymi ktorzy nie maja szczescia tak jak ja i tez wygrywaja i maja wiare ,sposob i niestety musza zainwestowac wielkie srodki czasem nawet dla malych zyskow ale jednak zyskow.Sposob mojej gry mozna przeczytac na blogu natomiast nigdzie nie spotkalem sie ze sposobem gry wisni czy tego pogromcy wielkiego szkoda bo moze sa lepsi i ja bym sie czegos nauczyl od nich.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich swoich zwolennikow dzieki za dobre slowa bo to dodaje otuchy,napisalem duzo bo wiem ze myslenie i czytanie meczy takiego wisnie i pogromce wiec moze nie beda czytac nawet jak przeczytaja to i tak nie zrozumia .Pozdrawiam
KOGUCIKU jaki dziś przedział NUMERKA,popróbuję w lotto,bo sam wiesz jak jest
gdzieś pisałeś stary oszuście że liczysz 57rok -ty chyba kogucie liczysz w kalendarzu chińskim-uspokój sie wreszcie bo jesteś na te swoje stare lata śmieszny.A jeśli chodzi o opinie na twój temat-to po prostu wkurzasz niektórych-ja jestem stary i bogaty a tacy jak ty starzy niedouczeni i oszołomieni działają mi na nerwy
kto słyszał żeby stary chłop nazywał sie kogucikiem-masz kompleks starości???a może nie umiesz sie godnie zestarzeć stąd te twoje wszystkie problemy,a swoją drogą gdybyś topił taką kase jak piszesz i to systematycznie to już dawno poszedłbyś -bez torb- nawet by ci torba do spakowania nie została-kogucie wydoroślej mitomanie
A ja podam swoje "typy" ;p
10 11 25 31 34 47 49 67 75 78
8 13 20 57 59 73 80 31 34 24
10 11 25 31 34 47 49 67 75 78
8 13 20 57 59 73 80 31 34 24
dodam tez ze nie ide dzis ich poslac bo dizen byl zly i chche sprawdzic jak bardzo
Witam, wczoraj znowu wygrałem, trafiłem 3/5 w Express Lotka i wpadło 20 zł... Od końca zeszłego tygodnia wygrywam codziennie i to ok. 20 zł [a w zeszłą sobotę nawet 64]. Biorąc pod uwagę, że gram za 4-5 zł to bardzo duży sukces i można powiedzieć, że przez ten tydzień jestem szczęśliwym graczem ;)