Wpisy 2 365 401 – 2 365 500
15 czerwca 2015 23:04 → 15 czerwca 2015 23:48, 100 wpisów
Lewy Ty normalnie jak ta wróżka Xenia co mi nagminnie SMS-y wysyła
wszyscy jestescie jacys skryci posla Gabriela rozumie ale Ty Lorey???
Ano widzicie gościu co brał udział w Jaka to melodia przegrał kasę zakładając się
ze mną on twierdził że nie było takiego filmu.
ze mną on twierdził że nie było takiego filmu.
https://www.youtube.com/watch?v=e3ihIwS4Ivk&list=RDOZCREueK6OI&index=26
kochani zmykam już bo jeszcze wejdę na fejsa pozdrawiam was kochani i życzę wysokich wygranych bo mi to nie pisane
David Bowie
Ashes To Ashes 2000
London 2000 sekcja i w ogole to tak do
Ashes To Ashes 2000
London 2000 sekcja i w ogole to tak do
elcia ja tez czesto patrze co kto pisze a raczej popdapatruje bo jak jestem na tel bo nie moge sie zalogowac ale bede cie Wzywal
i ta bladynka kogos mi przypomina
lorey widzialem jak maskotka fajna
Dawid ale kuźwa muzę zapodałeś aż mi łańcuch w scooterze zacięło
dawid to lukni na moje pieski
Przepraszam ale miałem problemy natury techniczej i jakoby owe wystąpiły jeszcze to z góry przepraszam
Majpanie daj mi czas do jutra dzisiaj Lorey dobrze polewa rozum nietrzezwy
no ona jest po prostu cudna
wszystkie dzieci ja kochają,jak wyjde to zbiegowisko
a była wyrzucona
szkoda słow....
wszystkie dzieci ja kochają,jak wyjde to zbiegowisko
a była wyrzucona
szkoda słow....
Majpan no jak na razie nie czaję z tym filmem bo to tylko jakiś teledysk ale domniemam że chodzi o to co się na scenie działo i to rzekomo ma być ten film luknę potem spokojnie
Dawid wiesz że winka nie pijam Od Lorey symbolicznie oczywiście lampkę siekłem bo nie wypadalo odmówić W końcu się dziewczynie dziś poszczęściło
dawid to jaki masz problem ten rettriwer tan jasny z schroniska a tem drugi znajda krecil sie po dzialkach i wyladowal u mnie no tak tylko ja mam warunki ogrod i podworko 100-metrow do dużego parku no i mieszkam w rodzinnym domu zawsze ktos jest chetny na spacery bo mnie tez czesto i na dlugo nie ma
Majpan chyba Ci nie chodziło o żółtą łodź podwodną Sierżanta pieprza The Beatles ?
marcinek36 no problem w tym ze ja miesazkam sam w malym pieszkanku nie pracuje po 12godzin wiec bylby problem a nie mam zamiaru meczyc psiaka tylko dlatego ze zachcialo mi sie psa