Wpisy 2 364 240 – 2 364 339
14 czerwca 2015 14:16 → 14 czerwca 2015 19:33, 100 wpisów
HARTGE jak z tego niku padnie cos na 8,9,czy 10 skreslen to ja tez bede mial wyslane
Ja tez miałem w typowaniu... 9/10.
Ale ja nie gram.
Ale ja nie gram.
Ogary w pogotowiu już powoli węszą nową zwierzynę.
Nara cała wiara.
Nara cała wiara.
Wędrowca netowy i twoja strata bo bys zarobil od TS przynajmniej 10 K
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
Bonus Multi Multi: 240 000 zł juz ładnie urosnał cos jak 5 w mini
byc moze trafil bylo 2x9/10
Jedna 6/6 na... 1 o0o kolektur.. .
................................
................................
być może wysłał szkoda że o plusa nie zachaczył
Hartge
najpewniej ma to wysłane, no i gitarrra, i dla zdrowotności usera lepiej
a wygląda, na zagrane, bo ma w /typowaniu - kilka, powtarzających się, zestawów
najpewniej ma to wysłane, no i gitarrra, i dla zdrowotności usera lepiej
a wygląda, na zagrane, bo ma w /typowaniu - kilka, powtarzających się, zestawów
Wędrowca netowy po co komu takie 6/6 w mm to trza celowac w 10/10 najlepiej z +
Robal_36 w mini pyka jeszcze ?
Trafienie 10/10 z Plusem jest niewykonalne, chyba ze pomoże ten ... osobnik.
---------------------------------------------
---------------------------------------------
Wędrowca netowy trudne
milo by bylo jak by pokazal skan tej 9/10mam nadzieje ze ma to wyslane
Pasko.. .
Na południowym wschodzie przechodzi grożna burza z gradem i ulewą.
Może przejść nad Rzeszowem.
...........................................
Na południowym wschodzie przechodzi grożna burza z gradem i ulewą.
Może przejść nad Rzeszowem.
...........................................
Ceha.. .
ceha
emeryt dzisiaj 9/10 rządzi na czacie
emeryt dzisiaj 9/10 rządzi na czacie
jocia
co masz na obiad jocia ?
Schabowy, szparagi z sosem holenserskim ..i ziemniaczki młode
Idę odpocząć ździebko .
Idę odpocząć ździebko .
a na deser ciasto z truskawkami
Przerwa do ...wieczora.
o teraz dopiero widze nawet nie obserwowalem bo nie bardzo sie na tym znam taki spontan
2363694-
2363694-
wiycie czymu jak lew zeżre murzina to dupa liże ? Bo musi smak zabić
43 48,52,55,57,59,61,65,68,71
24,26,27,31,33,35,44,47,48,40
02,04,05,07,09,11,12,23
34,52,53,56,59,67,69,76
24,26,27,31,33,35,44,47,48,40
02,04,05,07,09,11,12,23
34,52,53,56,59,67,69,76
hanys ek ... zagadka .... trzech***ów kąpie się pod prysznicem . i który z nich jest cnotliwy ??
Na moim profilu macie 10 pewniaków I dużo czasu żeby podażyć do kolektur
Witam wszystkich
Takie hipotetyczne rozważania multilotkowe
5 skreśleń ze stawką x 10 - trafione - wygrana 7000 zł - odbiór w centrali Totalizatora, potrącają podatek, wszystko ok...
... i ta sama sytuacja tyle, że: 5 skreśleń ze stawką x1, ale kupon puszczony x10 (te same liczby!) - trafione - wygrana 7000 zł w postaci 10 kuponów po 700 zł - można się męczyć i odbierać w ratach w punktach Lotto, a co jakby się zażyczyło odbiór całości w oddziale - też wezmą 700 zł? No niby z jakiej racji, w końcu padło 700 zł tylko 10 razy...?
5 skreśleń ze stawką x 10 - trafione - wygrana 7000 zł - odbiór w centrali Totalizatora, potrącają podatek, wszystko ok...
... i ta sama sytuacja tyle, że: 5 skreśleń ze stawką x1, ale kupon puszczony x10 (te same liczby!) - trafione - wygrana 7000 zł w postaci 10 kuponów po 700 zł - można się męczyć i odbierać w ratach w punktach Lotto, a co jakby się zażyczyło odbiór całości w oddziale - też wezmą 700 zł? No niby z jakiej racji, w końcu padło 700 zł tylko 10 razy...?
witamwidze że tEESOWCY dalej pasztety losują /nawet w niedziele/
2 364 308. krzysiu 2015-06-14 (18:07) I co jeszcze?
Witam wszystkich
Nie ok .. w tym przypadku nie potrącają podatku.
Witam wszystkich
Nie ok .. w tym przypadku nie potrącają podatku.
podatek jest pobierany wtedy dgy wygrana podstawowa podlega odpdatkowaniu.
Wielokrotnośc stawki wygranej poniżej progu opodatkowanie nie ma nic do rzeczy.
Wielokrotnośc stawki wygranej poniżej progu opodatkowanie nie ma nic do rzeczy.
czesc monet i krzysiu...
pan krzysio puusta głowa ....
--
https://www.youtube.com/watch?v=6zIzGuV7dVM
--
--
https://www.youtube.com/watch?v=6zIzGuV7dVM
--
monet ..mozna ile chce chce stawka ..pomysl troche ..jak nie chce płaci podatek podatek ..zrób osobno kupon 3 x stawka i dalej ..to jest nie musi płaci ...niz 10 x 1 zestaw
Krzysio>> jednak Ty pomyśl trochę.
nie ma znaczenia dla opodattkowania czy wygrywasz 5/5 stawka 10 czy wyślesz dziesięć kuponów po jednym podstawowym zakładzie.
nie ma znaczenia dla opodattkowania czy wygrywasz 5/5 stawka 10 czy wyślesz dziesięć kuponów po jednym podstawowym zakładzie.
monet ..moje zdanie ludzie nie lubi płaci podatek ..posłowie zabiorom biednemu za pałacu i dom i kasa ....
monet . cały kraj uciekają PL i pracują zagranicy lepiej zyć niz PL
Multi podatek zaczynaja pobierać od stawki podstawowej przy wygranej 7/7
Wiec mogę im płacić te podatki- nawet codziennie . Niech mi tylko dają wygrać.
Wiec mogę im płacić te podatki- nawet codziennie . Niech mi tylko dają wygrać.
A multipaskowicze,jak zwykle ąd wybraliście,taki macie,jaki rznarzekają
oj ludzie, ludzie...
Za info Totalizatora:
"Od jednorazowych wygranych powyżej 2.280 zł pobierany jest podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej w oddziale Totalizatora Sportowego.Wygrane pieniężne wysokiego stopnia oraz wygrane pieniężne pozostałych stopni, w których łączna suma wypłat dokonywanych na podstawie jednego kuponu przekracza kwotę 2 000 zł., wypłacane są w Oddziałach TS, w okresie 60 dni, począwszy od dnia następującego po dniu losowania."
W przytoczonym przykładzie jednorazową wygraną jest kupon z 700 zł - tyle, że tych kuponów ma się 10 albo więcej łączna suma nie przekracza kwoty podatku ani 2000 zł, bo skreślano jedną "piątkę" na kupon, a nie cztery. Pytanie było takie, czy jak wyłoży się w oddziale te 10 kuponów osobno to będzie to samo jakby był 1 kupon z 10-krotną stawką (w drugim przypadku ewidentnie przekracza kwotę wolną od podatku).
A co do życzeń, to podobnie jak przedmówcy mógłbym codziennie odpalać Totalizatorowi te 700 zł i zadowalać się skromnie 6300...
Za info Totalizatora:
"Od jednorazowych wygranych powyżej 2.280 zł pobierany jest podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej kwoty. Jest on potrącany automatycznie przy wypłacie wygranej w oddziale Totalizatora Sportowego.Wygrane pieniężne wysokiego stopnia oraz wygrane pieniężne pozostałych stopni, w których łączna suma wypłat dokonywanych na podstawie jednego kuponu przekracza kwotę 2 000 zł., wypłacane są w Oddziałach TS, w okresie 60 dni, począwszy od dnia następującego po dniu losowania."
W przytoczonym przykładzie jednorazową wygraną jest kupon z 700 zł - tyle, że tych kuponów ma się 10 albo więcej łączna suma nie przekracza kwoty podatku ani 2000 zł, bo skreślano jedną "piątkę" na kupon, a nie cztery. Pytanie było takie, czy jak wyłoży się w oddziale te 10 kuponów osobno to będzie to samo jakby był 1 kupon z 10-krotną stawką (w drugim przypadku ewidentnie przekracza kwotę wolną od podatku).
A co do życzeń, to podobnie jak przedmówcy mógłbym codziennie odpalać Totalizatorowi te 700 zł i zadowalać się skromnie 6300...
Właśnie... slowo klucz >>> JEDNORAZOWA
Tylko trzeba to jeszcze zrozumieć.
Tylko trzeba to jeszcze zrozumieć.
zgrywus "Nic mężczyzny,tak nie upiększa,jak samara coraz większa"
chłolera czarna perła i czarna d.upa jest,neonowe 9 też co za psy co oni porobili kaNciarze wstrętne z grami