Wpisy 2 362 545 – 2 362 644
12 czerwca 2015 14:18 → 12 czerwca 2015 16:46, 100 wpisów
344925152562912825005619845865621075629013216105588806537837
i x z p z k n c z a e t g g n k k x k m n v j f g k g b a l
i x z p z k n c z a e t g g n k k x k m n v j f g k g b a l
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Loretka ? leżysz już pod tą gruszą ? tfuuuu czereśnią znaczy się ?
to ja się zaszywam w moim ogrodzie
i do wieczorka
https://www.youtube.com/watch?v=qKAz9zlk6Xw
a to taka wersja
Gabrel
i do wieczorka
https://www.youtube.com/watch?v=qKAz9zlk6Xw
a to taka wersja
Gabrel
Jutro to się będzie działo Będzie mecz ...mecz mecz mecz dobra rzecz
witojcie o zacny ciemnogrodzie i pozostali wolno i nie koniecznie dosłownie myslacy lub tez nie rodacy tak mi się przysnelo po noce ze nie miałem sil ochoty isc się puscic na 14 liczby jak zwykle wspaniale na 21:40 takie cos sobie wysle i zatypuje a noz szanowny ts raczy wylosowac
gryks mam dla ciebie dwie wiadomości dobra i zła którą wolisz najpierw
no dobra po pierwsze to bóg istnieje
a zła że raczej nie ma humoru
a zła że raczej nie ma humoru
wogóle to chyba raczej mało zabawny gość z niego skoro poświęcił swojego ponoć syna na krzyżu
haha wiedziałem ale ide sobie nie chce się budzic zaraz zaczne się smiac i nie pospie sobie wg ciebie istnieje to rysopis podaj mi po tych nockach chciałbym komus przywalić w ryj
a skad wiesz ze gość może gosciowa a może pol na pol wybierz czy nosi cycki czy ma wacka a może to i to i ma wasy
tak tak syna na zasadzie bajki dla małych dzieci skad się biora dzieci a no z kapusty biale swiatlo a może biale myszki dobra ide to nie jest rysopis to odbicie dobra ide zdala od wyznawcow jachwy radia co ma ryja i trwam a każdemu by dol wykopali
aniel dzięki za ciutke bajek przed snem ja wiem co wiem o tym biznesie zresztą taki biznes funfel proboszcz buduje przy kościele a wlascicielem w papierach jest jego syn zresztą co ja tam wiem ja tam wole kamasutre poszukuje rozanca w obrazki kamasutry 69
ja mowie ze bog istnieje i to wszystko
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
i nie jest jakims milym gosciem itp
i zyjemy w czasie apokalipsy
bardziej bym się skłaniał ku wyższej cywilizacji a my jesteśmy jej tworem jako niewolnicy ale to tylko przypuszczenia
radzę poczytać i wyciągać wnioski
http://www.zbawienie.com/satanizm.htm
http://www.zbawienie.com/satanizm.htm
czytam i nie wierzę - jak można wierzyć w kogoś kto siedzi w chmurkach
ale pogoda u mnie zadyma leje się woda , nie mam nic przecifko bo wody mało . ale leci też fasola i to gruba .
marianna6 .... widziałaś jak się wśćieknie jak pluje ogniem w kierunku ziemi , i w tej chwili u mnie to robi .
paulo ... prześlę tobie tą fasolę . ale przyślij zamrażarkę , bo inaczej się rozpuśći .
wyższe cywilizacje podobno wiedzą że bóg jest swiatłem i mu służa, a niektre służą istotom ciemnej energii, bóg jest bogiem, stwórcą matrixa, a ufoki to ufoki
w każdym razie nawet podświadomie dąży się do jakiś swoich założeń
w sensie że niby reptylianie ci od piramid z plejadianami co to niby są ludźmi
aniel he he ludzki umysł szuka rozwiązań w mistycyzmie co jest nawet zrozumiałe - mi służy nauka.
Co do jaszczurów odpowiednik można znaleźć w psychologii - komu by się chciało robić wycieczki w kosmos
Co do jaszczurów odpowiednik można znaleźć w psychologii - komu by się chciało robić wycieczki w kosmos
hm mistycyzm to kwestia bardziej religijna
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
a to co mowie to bardziej fizyka kwantowa wiec nauka
dla mnie mistycyzm to np stygmaty i takie tam i wogóle to ze ukrzyżowanie jest nadal aktualne od 2000 lat tzn ta forma ofiary i przymierza z ludźmi
rozumiesz ja bym to najchetniej olał ale dla tego u góry to jest aktualne
nie ma religii lekkiej łatwej i przyjemnej niestety
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
to kwestia życia po smierci, ktora de facto nie istnieje, władzy nad życie i smiercią itd
aniel nie dogadamy się - wszystko jest naszym wytworem - Nazarejczyk,Hitler,Stalin itp. świadczy to tylko o naszej autodestrukcyjnej naturze - nic ponadto.
no nie - natura nie jest autodestrukcyjna - to własnie zaburzenie natury - przez kontrolujących obcych - hitler to przykład kontroli umysłu przez obcych
stalin prawdopodobnie też był kontrolowany przez kogoś - możliwe że też przez obcych
śmiać mi się chce jak czytam bajki o apokalipsie - że niby jakieś czynniki zewnętrzne powodują katastrofy aby nas ukarać - sami to robimy - jak można być tak głupim aby sądzić,że można dostać coś za darmo -zabieranie energii z wiatru,wody eksplantacja planety niesie konsekwencje i nie ma tu żadnego czary-mary.
idę
idę
psychomanipulacja,socjotechnika nic ponadto ziefff no i bazowanie na ludzkich emocjach.
a właściwie ciemnej naturze człeka,a że większość głupia cóż.
one w pewnym sensie starają się rządzić tą planetą, to robią w ten sposób że masoni użyczają im swoich ciał fizycznych
to sie nazywa opętaniem ale oni to robią z innych powodów - magia viki itd
aniel no to masz bogate życie - mi tam jakoś nikt nie chce się okazać
wiem jestem synem boga wiec musze sie znac na tych duchowych sprawach
w sumie to mozna powiedzieć ze jestem wcieleniem bóstwa żywym bogiem, żyjącym bogiem
aniel.... niech ci podają dobre numerki do lotto . jeśli masz kontakt z nimi .
bóg jest zbiorową świadomością tak ja liśc jest częścią drzewa ja jestem pniem a wy liśćmi
lewy też chciałam o to prosić tylko wrodzona nieśmiałość mi nie pozwala
aniel jesteś bogiem?
no ok - to pamiętaj o tym gdy będziesz podejmował decyzje w stosunku do innych
no ok - to pamiętaj o tym gdy będziesz podejmował decyzje w stosunku do innych
ja tam nie wiem,nie czuję się bogiem
raczej człowiekiem z wolną wolą
raczej człowiekiem z wolną wolą