Wpisy 2 356 634 – 2 356 733
4 czerwca 2015 11:29 → 4 czerwca 2015 12:48, 100 wpisów
przecież jest teraz taka technika że iluzjonista bez niej oszukuje oko ludzkie a za pomocą techniki można stworzyć obraz holograficzny który każdy uzna za prawdziwy studio , światła tylko w tym pomogą
HADES lipa po całości co mnie utwierdza że kręcą bo dlaczego tyle ludzi może sie mylić ??? dlaczego nie ma np.20 szóstek? tylko wiecznie kumuklacja to aż zakrawa na kpinę
jackwar lepiej nie. bo Ts przeskanuje twoje liczby w ciągu sekundy. i nić ci nie da wygrać.
Gutti43 to jest właśnie TS Robi sobie z nami co chcę. a my ślepo wierzymy że w końcu wygramy. a tak naprawdę zawsze wygrywa TS.
hades- jakoś tyle lat jest to forum u Pasko i co dał ktoś skan wygranej nawet na kilkanaście tysięcy???????????????????????????????????????????????????????????
siedzi tu tylu ludzi i nic- daje do myslenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no bez ja mówie o wygranej na kilka lub kilkanascie tysiecy a nie o milionach
aniel nie wiem kto ale nikt tu od 2007 roku nie dał skanu nawet na kilka tysięcy
ja wygrałem najwięcej 7/10 w multi multi chyba jakis rok temu, a w lotto może trójke kiedyś czworki nie trafiłem nigdy
oj dzieci neo dzieci
na kilkanaście i -dziesiąt tysięcy - owszem - były wskany - co najmniej - dwa razy
a na więcej /żeby wskaniać/ to trzeba jednak by mieć dużo mniej mUSKu niż farta
na kilkanaście i -dziesiąt tysięcy - owszem - były wskany - co najmniej - dwa razy
a na więcej /żeby wskaniać/ to trzeba jednak by mieć dużo mniej mUSKu niż farta
z tym 7/10 to chyba wtedy chwyciłem jakiś trend bo grałem kilka losowań i jakieś 2 , 4 złote wtedy trafiałem
bez przesady że ktoś sie boi Robal36 , aniel 7/9 to znam osobe co trafia kilka razy w roku ale co to za kasa ??? smiechu warte
hadesMylisz się,przeglądnij archiwalne wpisy,był taki,który ładnie trafiał 5/6
w Lotto i podawał na czacie skany wygranych,obecnie go nie widzę na czacie,może wyjechał z kraju
w Lotto i podawał na czacie skany wygranych,obecnie go nie widzę na czacie,może wyjechał z kraju
pewnie do dzisiaj bierze leki na uspokojenie- dokładnie hades to żebranina żeby np.trafić 4/5 i dostać 20 zł - masakra
wiele razy miałem w multi 6/10 a reszta mijała mi się o jeden i bym miał 10 liczb. a czemu wszystkie nie weszły. bo tak chciał Ts.
Gutti43To było dwa lata temu,TS ładnie płacił za 5/6,obecnie za 5/6 grosze
wiem Brian sam trafiam od czasdu doczasu 5/6 i h......mnie boli za te 120zł
10/10 powinno być gwarantowane 1.000.000 a nie jakieś nędzne 250.000
ja gram na 10 i na 6 zawsze 10 można się podeprzeć
co prawda już dawno nie miałem 7/10 a kiedyś to norma choć raz w miesiącu
co prawda już dawno nie miałem 7/10 a kiedyś to norma choć raz w miesiącu
matematyczni a przede wszystkim uczciwie to 7/10 powinno być minimum 1400zł
albo martha - co nie Dzonny ? ale
ty już lepiej nie pitol o tych takich miszczach chopaku
ty już lepiej nie pitol o tych takich miszczach chopaku
hades dokładnie tak jak mówisz za trafienie 10/10 powinno być milion skoro do kasy w kazdym losowaniu tyle wpada wystarczy zobaczyc wyniki i stosunek zakładów do wygranych
Gutti , przecież wiemy że zwiększając cenę zakładu nie chodziło im o zwiększenie wygranych ale o zmniejszenie ilości zakładów co ułatwia im robotę mniej kombinacji obstawionych to mniej wygranych
witamale przeciez 250 000 zl plus bonus jeszcze jest za 10/10a w moim profilu 4/6 w lotto plus z konca maja
nie szkoda nam codziennie wydać kilka złotych na kupon - a moze tak kazdy by wysłał kartę do TS z żądaniem losowania z udziałem publiki . Jaki by przeżyli szok milion kartek jednego dnia
oj - nie nerwuj się tak, bo znowu popuścić możesz i na powodzianów będziesz zbierał, a czy ktoś teraz da się złowić ?
1180000zł wpłynęło do kasy z tego 648 tyś na wypłaty, zostaje z jednego losowania w tym przypadku 532000zł. razy dwa losowania dziennie czyli lotto zarabia niech będzie że milion złotych.
Robal Chłopak,to u szewca kołki wbija,a tobie do szewca daleka droga.
hades i o to właśnie chodzi - mysleć, mysleć a nie jak baranki na ubój
milion złych dziennie zarabia Ts na samym multi. a nam dają główną wygraną w kwocie 250.000zł po prostu to jest żałosne.
Słyszałeś,że w kościele dzwonią,ale w którym to ty nie wiesz i nie będziesz wiedział
bo jesteś za głupi i plotkarz,jak przekupka na bazarze
bo jesteś za głupi i plotkarz,jak przekupka na bazarze
tak jak napisałem gwarantowana kwota powinna być 1.000.000zł z 10/10
JEST KUMULACJA 23000 000 MILIONY DZISIAJ KTOŚ TRAFIA - PROSTE PYTANIE CO Z RESZTĄ KASY SIE STAŁO KTÓRA WPŁYNĘŁA OD WTORKU DO DZISIAJ????
gdyby wszyscy przestali grać w multi to wtedy Ts może by się zastanowił. ale jak wiemy to jest nie możliwe żeby ludzie przestali grać.
aha, i to ma niby być obraźliwe, że prosty zawód, że szewc, że hańba ? - hihi
oj, dżonny dżonny - jak pajacem /naciągającym naiwne/ byłeś, tak jesteś i będziesz
niczego innego nie potrafisz
ci pa
oj, dżonny dżonny - jak pajacem /naciągającym naiwne/ byłeś, tak jesteś i będziesz
niczego innego nie potrafisz
ci pa
WIĘC GDZIE JEST RESZTA KASY???Z ZAKŁADÓW POMIĘDZY WTORKIEM A CZWARTKIEM???/ TAK KRADNA NA BEZCZELNIAKA
ale kto wie, co tam się będzie jeszcze działo, bo chyba się mylił ktoś, kto ci pisał -
" nikogo już więcej nie naciągniesz "-
skoro sam Admin, dla świętego spokoju, dał się "nabrać" - wysyłając ponownie nagrodę
...
miłego dnia
prawie
" nikogo już więcej nie naciągniesz "-
skoro sam Admin, dla świętego spokoju, dał się "nabrać" - wysyłając ponownie nagrodę
...
miłego dnia
prawie
Pajac i cipa to z ciebie,wszędzie się pchasz,choć cie, nie chcą ignorancie.Spadaj
Hade zobaczysz ze liczby które dzisiaj padna wcisną Cie w fotel jak zwykle dwie parki lub co gorsze bedzie trójka stare numery TS
26.05.15 zawarte zakłady 5.226.622- 28.05.15 6.142.667 -30.05.15. 8.203.192
TO JESZCZE NIC BO W MULTI PISZĄ ILE BYŁO ZAKŁADÓW A W DUZEGO JEST 23 MILIONY PRZEZ DWA DNI WPŁYNIE JESZCZE 10 MILIONÓW I NIKT ICH NIE ZOBACZY!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK HADES A GDZIE RESZTA Z 2 DNI ???????????????????????????????
ale macie problem przecież nie musicie grać!? i nie będzie Was to dotyczyło! jeśli ktos traktuje to jak zabawę nie interesują go te "miliony" kradzione niby przez ts czy na serio
to jest zabawa Panowie
to jest zabawa Panowie
TAK TO SIE NAZYWA W/G KODEKSU KRADZIEŻ -PRZYWŁASZCZENIE MIENIA ZNACZNEJ WARTOŚCI OD ROKU DO LAT 10 TYLKO ZE TS. MA MONOPOL NA OKRADANIE NAS
każdy kto coś robi chce zarabiać i ts to robi
a wy z zazdrości pekacie zamiast sie bawic!
a wy z zazdrości pekacie zamiast sie bawic!
Serw tu chodzi o zasady uczciwości a nie kupowania sobie nadzieji za 2 zł w kuponie
nie sądź a nie będziesz sądzony
traktuj to jak zabawę a ts jak przedsiębiorstwo które zarabia na naiwnych
i ja się łudże że może trafię
traktuj to jak zabawę a ts jak przedsiębiorstwo które zarabia na naiwnych
i ja się łudże że może trafię
kupujesz kupon za 2 zł i już jesteś orżnięty Serw tylko masz klapki na oczach i wirzysz że TS gra uczciwie
jeśli masz na myśli multi. chyba że masz na myśli jakieś zdrapki za 2zł
na kazdym kroku TS pokazuje jak oszukuje ludzi tylko cyferki działaja na ludzi jak czary - nie myślą ....................jak w matrixie
ale wiesz żadna praca nie hańbi i nawet jak ktos bierze pieniądz za kopanie rowu to dla pracodawcy za mało wykopał za te pieniądze a dla kopiącego za dużo wykopał za te pieniadze
ŻYCIE
ŻYCIE
no jak w tym wicu Panie Boże czemu nie wygrywam w totka? a PB daj mi szanse oddzaj kupon!
Zasada hades jest taka TS nie ma nikogo kto by go rozliczał, są bezkarni a bezkarność rodzi potwora
piszemy tu dzielimy skóre na niedzwiedziu a można pomysleć i zmusić TS do podwyższenia wygranych oraz losowań z udziałem publiki- to takie proste, chociaz nie dla wszystkich
Już jestemDla tych,co czekają na liczby:1,3,13,36,63,45,54,67,76,78
36,63,23,32,45,54,17,71,78,79 1,2,3,4,5,6,36,63,54,64
36,63,23,32,45,54,17,71,78,79 1,2,3,4,5,6,36,63,54,64