Wpisy 2 356 574 – 2 356 673
4 czerwca 2015 08:21 → 4 czerwca 2015 11:59, 100 wpisów
czesc wszystkim...otwarte w swięta są żabki....i tam mozna wysłac jak mają kolekturę. Do Majpan gry TS to hazard i czy wyslesz w Boże Ciało czy w zwykły dzień...to i tak jeden grzech.
Majpan popisalbym dluzej ale jestem po nocce czas odespac 12h pracy pa wszystkim
hazard to grzech nie długo oddychanie będzie grzechem bo te***skie nasienie w sutannach tak sobie zarzadza ustanowią dobre mrowka ty weź nie wchodz na neta to grzech wywal tv te***skie bufony pewnie sa wsciekle ze cywiliacja itp. dotarla do nas dawno bo większość ludzi otworzyla oczy co za ciemnogrod
PEWNIE JUZ W TYM BARAKU ZA OSTATNI GROSZ WRUCONY NIE ROBA ZROBIONY JUZ TAM BYLAS ODAJAC HOLD SWOJE ZYCJE OPOWIADAJAC OBCYM LUDZIA A CI MAJA NA TO WY***NA MYSLA TYLKO ILE KASY NA TACE WPLYNIE NA PANIENKI IMPREZKI NA ICH DZIECI ZONY KOCHANKI NA BUDOWE NOWYCH TRAFNYCH NIE OPODATKOWANYCH INWENSTYCJI HAHA
poprawiłem sobie i tak dobry humor dzięki mrowka mogę tera zatypowac z rozanca z koralikami we wzorki kamasutry w liczbie 69 a na końcu ukochana pozycja ale co ty tam możesz wiedzieć o tym zaslony zasloniete koldra zaciagnieta i modly czy juz
Gryks.. .
-------------------------------------
Dla takich pomyleńców jest tylko jeden sposób: kula w łeb.
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
<< Dzień dobry >>
........................................
Dzisiaj piękna pogoda, jest słoneczko.. .
Może być.. .
------------------------------------
Może być.. .
------------------------------------
Dzisiaj nie mam liczby ze snu.. .
Nikogo nie ma ???
...............................
...............................
23 o0o o0o pln w kumulacji Lotto pl.
------------------------------------------
------------------------------------------
81 osób buszuje na czacie .. .
. x 81.
. x 81.
Przerwa.. .
wedrowco to było do mnie z tym pomyleńcem?? jeśli tak to pelno dziś w tych barakach jak i będzie szlo zaklocajac pozadek smiecac halasujac nie będzie można przejechać szkoda na jbardziej dzieci ale za pare lat większość będzie na tyle madra ze zobaczy na oczy ten biznes KK a ty sobie weź teraz kulke strzel lub idz do lasu na polane zamknij oczy i biegnij nie patrz na nic
siemka
jak że aktualna piosenka
https://www.youtube.com/watch?v=wYdWIghNrdY
jak że aktualna piosenka
https://www.youtube.com/watch?v=wYdWIghNrdY
Gryks, do urwy nędzy...czy ty prostaku przestaniesz mi pisać maile na moj profil. Co ty masz do powiedzenia ty analfabeto jeden. Siedzisz pewnie w ZK i mądrzysz sie tutaj. WON!!!!!!!!!!!!!
Bede pisac do Pana Pasko zeby cie zablokował ty Chamie jeden. Nie odzywajcie sie do niego ludzie, jeśli wogóle macie odrobine kultury w sobie. Proszę was
wejdzcie na moja poczte i zobaczcie co ten wsiarz mi wypisuje
To był taki fajny czat, a teraz to dziadowwstwo sie zrobiło totalne. Jaceknoe ten beton nic nie rozumie, bo nawet po Polsku nie potrafi napisac poprawnie jednego wyrazu. To jakiś Tuman Dzięki jackwar
mrówka , nie pisz do Pasko bo on ci nie pomoże mi emeryt w kg pisał i obrażał a Pasko twierdził że tam może a ja mogę to kasować
mrówka , on ewidentnie chce cię poderwać tylko nie wie jak to zrobić
najlepiej olewać durne wpisy i robić swoje dalej,,dużo jest spoko ludzi na profilu i jest ok.
WITAM WSZYSTKICH- OD DAWNA NURTUJE MNIE PYTANIE CZY KTOŚ JEST W STANIE JEDNOZNACZNIE DAĆ DOWÓD ZE LOSOWANIA ODBYWAJA SIE NA ŻYWO??? TYLKO PROSZE SIE NIE PODNIECAĆ Z WPISAMI .INTERESUJE MNIE TYLKO FAKT NIENAMACALNY JEZELI JEST KTOŚ KTO POTRAFI TO ZROBIĆ TO WIELKI SZACUN DLA NIEGO.POZDRAWIAM
Jackwar jestes przeciez z warszawy i dobrze chyba wiesz, ze Zakład im. Marcina Kasprzaka został zlikwidowany i juz nie istnieje. Prawda?
mrówka , tak i jak tam jestem to boleję , mieszkam na woli i były tam zakłady kasprzaka , zakłady świerczewskiego , waryńskiego , nowotki , róży luksemburg , polfy , fotonu . tego nie ma
Jaceknoe i własnie dlatego jestesmy okradani bezczelnie, wystarczy przypomniec sobie wpadke w czechach kilka lat temu kiedy pomylili tasmy i lotto zostało zlikwidowane
tyle miejsc pracy , technologii , tylko w jednej dzielnicy warszawy .
taśmy pomylili bo nie dawali na żywo ale nadawanie na żywo nie robi problemu by wynik losowania był taki jak nam jest potrzebny
czy losowania są na zywo i uczciwie przeprowadzone wie TS i Najwyzszy
jest nas kilka milionów grających i tyle samo naiwniaków nie potrafimy zmusić TS do losowań z udziałem publiczności tylko w ciemno wydajemy kase, moze warto od czasu do czasu pomysleć co z tym zrobić
w innych krajach jakoś z tym problemów nie maja że losowanie jest z udziałem publiki
mysle ze trudniej jest oszukiwać z większą liczbą ludzi zawsze jest strach że ktoś coś powie
przecież jest teraz taka technika że iluzjonista bez niej oszukuje oko ludzkie a za pomocą techniki można stworzyć obraz holograficzny który każdy uzna za prawdziwy studio , światła tylko w tym pomogą
HADES lipa po całości co mnie utwierdza że kręcą bo dlaczego tyle ludzi może sie mylić ??? dlaczego nie ma np.20 szóstek? tylko wiecznie kumuklacja to aż zakrawa na kpinę
jackwar lepiej nie. bo Ts przeskanuje twoje liczby w ciągu sekundy. i nić ci nie da wygrać.
Gutti43 to jest właśnie TS Robi sobie z nami co chcę. a my ślepo wierzymy że w końcu wygramy. a tak naprawdę zawsze wygrywa TS.
hades- jakoś tyle lat jest to forum u Pasko i co dał ktoś skan wygranej nawet na kilkanaście tysięcy???????????????????????????????????????????????????????????
siedzi tu tylu ludzi i nic- daje do myslenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no bez ja mówie o wygranej na kilka lub kilkanascie tysiecy a nie o milionach
aniel nie wiem kto ale nikt tu od 2007 roku nie dał skanu nawet na kilka tysięcy
ja wygrałem najwięcej 7/10 w multi multi chyba jakis rok temu, a w lotto może trójke kiedyś czworki nie trafiłem nigdy
oj dzieci neo dzieci
na kilkanaście i -dziesiąt tysięcy - owszem - były wskany - co najmniej - dwa razy
a na więcej /żeby wskaniać/ to trzeba jednak by mieć dużo mniej mUSKu niż farta
na kilkanaście i -dziesiąt tysięcy - owszem - były wskany - co najmniej - dwa razy
a na więcej /żeby wskaniać/ to trzeba jednak by mieć dużo mniej mUSKu niż farta
z tym 7/10 to chyba wtedy chwyciłem jakiś trend bo grałem kilka losowań i jakieś 2 , 4 złote wtedy trafiałem
bez przesady że ktoś sie boi Robal36 , aniel 7/9 to znam osobe co trafia kilka razy w roku ale co to za kasa ??? smiechu warte
hadesMylisz się,przeglądnij archiwalne wpisy,był taki,który ładnie trafiał 5/6
w Lotto i podawał na czacie skany wygranych,obecnie go nie widzę na czacie,może wyjechał z kraju
w Lotto i podawał na czacie skany wygranych,obecnie go nie widzę na czacie,może wyjechał z kraju
pewnie do dzisiaj bierze leki na uspokojenie- dokładnie hades to żebranina żeby np.trafić 4/5 i dostać 20 zł - masakra
wiele razy miałem w multi 6/10 a reszta mijała mi się o jeden i bym miał 10 liczb. a czemu wszystkie nie weszły. bo tak chciał Ts.
Gutti43To było dwa lata temu,TS ładnie płacił za 5/6,obecnie za 5/6 grosze
wiem Brian sam trafiam od czasdu doczasu 5/6 i h......mnie boli za te 120zł
10/10 powinno być gwarantowane 1.000.000 a nie jakieś nędzne 250.000
ja gram na 10 i na 6 zawsze 10 można się podeprzeć
co prawda już dawno nie miałem 7/10 a kiedyś to norma choć raz w miesiącu
co prawda już dawno nie miałem 7/10 a kiedyś to norma choć raz w miesiącu
matematyczni a przede wszystkim uczciwie to 7/10 powinno być minimum 1400zł
albo martha - co nie Dzonny ? ale
ty już lepiej nie pitol o tych takich miszczach chopaku
ty już lepiej nie pitol o tych takich miszczach chopaku