Wpisy 2 355 627 – 2 355 726
2 czerwca 2015 23:29 → 2 czerwca 2015 23:59, 100 wpisów
z wesela mojej kolezanki z pracy jak chcesz mozesz sprawdzic na FB
Na podłogę, bo może mu gorąco Dawidku...
albo coś mu zrobiłeś i ma focha
albo coś mu zrobiłeś i ma focha
EstyMy pół dnia byłaś w pracy, a teraz jemu musisz poświęcić troszkę uwagi, daj mu piłeczkę i będzie
EstyMy oj zrobilem zrobilem wywiozlem jej male napewno teskni za nimi
Aby nie widzieć jak kotek ma focha trza zrobić pssssiiik Wynocha
krzysio
No i co Panie?
ostrzegałem ty dałeś tam torrenty nielegalnie win xp i co teraz Panie?
Twoje kompy policja? no nie wiem
No i co Panie?
ostrzegałem ty dałeś tam torrenty nielegalnie win xp i co teraz Panie?
Twoje kompy policja? no nie wiem
Zombi my tu wszystko lubimy nawet gdy ciało się rozpada i rozkłada byle jeszcze drygało
Pewniak na jutro 76
Lucyna
z nim to długa historia był znaleziony porzucony jak miał około miesiąca...i jak.zamieszkał.z nami to sobie uroil, że jest człowiekiem(małym) a ja.super-kotem
Nie uwierzysz, ale jeździłam z nim na rowerze nawet - bo się odczepić nie.chciał...
z nim to długa historia był znaleziony porzucony jak miał około miesiąca...i jak.zamieszkał.z nami to sobie uroil, że jest człowiekiem(małym) a ja.super-kotem
Nie uwierzysz, ale jeździłam z nim na rowerze nawet - bo się odczepić nie.chciał...
Gdzie jest Wasyl co mi obiecał 10 tysiecy hehehehehe tak samo jak Wałesa obiecywał milion dla każdego co na niego zagłosuje
Sobombi wasyl juz jakis czas temu pozegnal sie z nami tylko nie wiadomo dlaczego moze cos wygral
EstyMy ale na wies na gospodarstwo do brata i jego córeczki tam im bedzie dobrze Kochana
658. w spec. torbie, ale tak.żeby Świat widział, bo inaczej foch był
https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00
a tutaj ten sam kawalek w orginale
a tutaj ten sam kawalek w orginale
666. tęsknota teskonota, ale ten kot Cię nienawidzi teraz...
nie.chcę Cię martwić
nie.chcę Cię martwić
EstyMy wieżę Ci bez dwóch zdań ja swojego podrzutka znalazłam jak miał około 4mc i był w opłakanym stanie, a teraz wszędzie mnie szpieguje i cały dzień by tylko jadł i spał na łóżku
A w ogóle to koniec nt. kotów, bo oficjalnie to ja.kotów nie lubię - tylko tego jednego
ja w sumie miałem 20 zwierząt psy, koty, mysz, żółwie, królika, świńki morskie, rybki, chomiki
Jednak jak się widzi człowieka to zupełnie inna rozmowa albowiem wyobraźnia
płata różne figle.
płata różne figle.
Niee, no koty mądrzejsze.są od ludzi stwierdzam, jak tak go obserwuję...
2 355 650....trzy miesiecy temu usuwalem wszystko mój pliki torent ..ja wystawiałem legalne...>>>a co to znaczy nielegalny<<<< ..nisko nie przejmuj pobierać masz kupić stara wersja win xp box za 500 zł ..a tam admin zostal zatrzymanyjuz teraz
Zombi nie żebym tu był prezesem tego zarządu ale teraz chyba moja kolej
mój chomik nie dobry jak zdechła chomiczka mojej siostry to on zjadł jej oko moja siostra go wyciepła jak to zobaczyła co on jej zrobił
Lucyna, no tak te podrzutki albo znajdy, to ogromnie.są przywiązane do ludzi, jak ktoś im da.dom i.okaże.serce...baaardzo oddane
Ktoś puka w nocy cichutko Gość otwiera patrzy i nie ma nikogo za drzwiami ale nagle patrzy a tam na wycieraczce mała śmierć stoi z kosą malutką i mówi....spokojnie gościu ja nie do ciebie - ja po chomika
ja miałam 3 szczury białe, wszystkie samce i finał taki że ten największy najpiękniejszy zagryzł koleszków i sam zabawiał moich gości
EstyMy nie wiem co mu odbiło ale raz on mi ugryzł w palec to z tego bólu go strzepłem że on poleciał do góry do sufitu i wpadł do akwarium
2 355 683...wiem ze jest zatrzymany
a nielegalnie to było to że dałeś tam win xp z nielegalną licencją
a nielegalnie to było to że dałeś tam win xp z nielegalną licencją
ale ta chomiczka mądra ta od mojej siostry. ta chomiczka jakoś wyszła w nocy z akwariomu i z jednej ściany tak gdzie była meblościanka i akwarium jakoś przyszła na drugą strone pokoju gdzie siostra spała, i ta chomiczka się położyła na kołdrze
niskoo ..a czemu ..ja uzywałem moj xp ..jest dobrze zadne problem
https://www.youtube.com/watch?v=IpUIGf_Z13o
Evanescence - Secret Door
to jest piekne
Evanescence - Secret Door
to jest piekne
No bo ja tu ich zagaduję zagadyuję a Ty nic Lorelei nie wklejasz
705. Widzisz Sobombi?
Kobiety są, po postu, mądre....
Co zrobisz. I to od urodzenia
Kobiety są, po postu, mądre....
Co zrobisz. I to od urodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk The Hooters - Johnny B
niskoo ..patrz ...
http://img.fastshell.pl/images/6imi.jpg
---
a ty pokaz
http://img.fastshell.pl/images/6imi.jpg
---
a ty pokaz
Dawid
Jeżeli piszesz tu z jakąś panią która w profilu ma tylko znak zapytania to czy nie tworzysz
wymyślonego wizerunku tej osoby?
684
Jeżeli piszesz tu z jakąś panią która w profilu ma tylko znak zapytania to czy nie tworzysz
wymyślonego wizerunku tej osoby?
684
EstyMy : no taka kura jak byłem u babci kiedyś Spinkalała w koło stodoły przed kogutem i ona ...tak babcia powiedziała, że ta kura teraz wnusiu myśli sobie ...a zrobię jeszcze dwa okrążenia żeby ciołek se nie pomyślał że jestem łatwa
<< >>
--------------------------------
--------------------------------