Wpisy 2 355 427 – 2 355 526
2 czerwca 2015 21:57 → 2 czerwca 2015 22:53, 100 wpisów
Jak tylko zadzwoni czerwony telefon Panie Januszu to proszę od razu nas informować
Idę ja sobie. Wymknę się po angielsku, pod podtekstem, że mi zwierzyna mieszkanie demoluje...
W czwartek będzie utrudnione wysyłanie ale na stacji zawsze można nadać jeśli kumulacja to może się przedłużyć do soboty
EstyMy Ja wychodzę zawsze po frrancusku Mówię wtedy ....trrrę duupąąą trratuarr tylko musisz to sobie odpowiednio zaakcentować
zgrywuś ..no i co było 2/2 nie wiecej ..chcialem dać ..a ty twoja wina tak śmiejesz
Takie nijakie te cyfry wylosowali chyba że komuś z maszyny siadła szóstka zobaczymy
Doooobra idę sprawdzić co ja tam dziś nabazgroliłem na tych pukonach
Fajne nasunął mi przysłowie Majpan dziś ....Gdzie wióry lecą tam Majpan meble rąbie
Dobra dziś z pola bitwy z TS wracam na tarczy, ale się nie poddaję i jutro jeszcze raz spróbuję
Powodzenia w typowaniu
Powodzenia w typowaniu
Tiësto & KSHMR feat. Vassy - Secrets (Official Music Video)
odpowiednia muza do sprawdzania pukonów
odpowiednia muza do sprawdzania pukonów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 122 584,50 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 60 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
https://www.youtube.com/watch?v=rgFi_A1IhoY
Kulturka - Miłość nad morzem
Kulturka - Miłość nad morzem
Kumulacja i tak w ciu.... robia
Kumulacja Lotto: 23 000 000 zł
Pasko ale ja się rozpędziłem jak ten ślepy kuń na Służewcu do którego dżokej mówi ....stary dasz radę ? ....nie widze przeszkód odrzekła kobyła
A tak chciałem Dawid jeszcze zapytać ...Czy Ty jeździsz może cysterką co wozi piwo ?
i to sa efekty ts 20-zl wygrana i {{brawo} a ile w plecy dziennie grajcie grajcie
Powodzenia
to za czwartek
Ciekawe ile tliłby się taki piec gdyby teraz wszyscy wrzucili do niego swoje kupony ?
gramy w punktach lotto
a czemu my jestesmy zawsze na poczatku BO ludzie wygrywaja i to my itd
a czemu my jestesmy zawsze na poczatku BO ludzie wygrywaja i to my itd
no nic zarty na bok za 15h i 20min nastepne losowanie
zbierzmy sie i wspierajcie sporti kulture
20 Urodziny Clubu Holidays Orchowo / Remady & Manu-L (07.02.15) (Official After Movie)
Ostatnio mi taka mało pod walca nie wlazła bo się niby zapatrzyła na mnie a ja tylem co z piskiem opon wyhamował
https://www.youtube.com/watch?v=NwGztZOBtVk
Jon & Vangelis - State of Independence
Jon & Vangelis - State of Independence