Wpisy 2 355 122 – 2 355 221
2 czerwca 2015 19:56 → 2 czerwca 2015 20:33, 100 wpisów
Isla na CPN-ie Budka do za pięć 21:40 a słonko jeszcze nie zaszło więc jak na razie nie jesteśmy w ciemnej du....
Isla jakbyś przeżyła zimę w 1943 gdy śnieg był po pas a śniegu 40 stopni to też wiecznie byłoby Ci zimno w stopy
Gabryś tak se żartuje u mnie budka do losowanka toze...w alkoholowym wiec po drodze moge ci coś kupic jak chcesz...
śnieg był po pas a śniegu 40 stopni???
Gabryś ty już lepiej nie...
Isla poproszę coś małego białego i co goni .... ? TABLETKA NA PRZECZYSZCZENIE
Serio Isla tak było jak mówię I niemce nas goniły a my w żyto Franek w lewo Józik w prawo a ja za nimi
Gabryś a moze niebieska???
Kurde nie mogę ogarnąć Brajanka Isla co on wymyślił ? Jak mam to namalować na kuponie ?
Brjanek zaciałeś się na lotto+???
Lotto:21,27,29,38,40,42 44,46,48,49,21,29 10,16,18,32,38,41Powodzenia dla wszystkich,idę do Żabki,poi na
Nie wiem jakiego koloru są na to tabletki ale lekarz raz babci przepisał dla dziadka bo chciała z nim jeszcze bara bara i pomyliła babcia kolory Przeleżała całą noc na łóżku sztywna a dziadkowi się rany pootwierały jeszcze z wojny
Gabrys ni uja...
to ja ide...nie gram...
https://www.youtube.com/watch?v=diaXSNeA81Y
kto z Was juz to słyszał??? fajny kawalek
kto z Was juz to słyszał??? fajny kawalek
De Do Do Do/Da Da Da Da z tymi cyferakami
Urszula - Malinowy Król
Jak na razie Wszyscy tu sami Malinowi Królowie
Jak na razie Wszyscy tu sami Malinowi Królowie
No i proszę Pięknie się zrobiło aż słoneczko jeszcze się cofło i zagląda z za wunkla co tu się dzieje
wunkel tez moze byc wiadomo o co chodzi
Powiem krótko i z przerażeniem piłka to korupcja chyba ?
krzysztof a co MKS przgral
Krzysioc Kiedyś sędzia sędziując w Pretorii mecz Pokazał właśnie taką kartkę i biedne ludzie się na niego rzucili myśląc że wyciągnął suchara
Kuźwa Torsanik jak Cię ujrzałem ...Wprowadziłeś mnie w błąd Zacząłem lecieć na pilocie po guziorach szukając kiecki
czesc torsan
ciekawe czy dzisiaj puszcza 6-tke czy beda dalej naganiac ludzi do kolekturek
Pięknie mnie nosi Najpierw kolorowe kredki a teraz Mam nadzieję że zieci nie słuchają
Majpan zacząłbym od biurka Nie ma to jak kreślić szybko na kolanie
a dzieki dzieki trzeba cos wszamac