Wpisy 2 354 519 – 2 354 618
1 czerwca 2015 22:09 → 1 czerwca 2015 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
cd Pasko
ciekawe, skądinąd, co jest istotniejsze - w takim lapsusie prowadzących poważny program czy /mogło by chodzić raczej o / - "wygrane", czy - "wczoraj" ...
ciekawe, skądinąd, co jest istotniejsze - w takim lapsusie prowadzących poważny program czy /mogło by chodzić raczej o / - "wygrane", czy - "wczoraj" ...
Uroczy wątek antysemicki.w.wykonaniu najbardziej wielolicowego nicka
jak zwykle...
Nie było mnie cały.dzień, ale znając podobne przypadki to pewnie rozpocząłeś kolejną kreację, tym razem jako Ofiara.Systemu Multipasko, czy się mylę Majpan
jak zwykle...
Nie było mnie cały.dzień, ale znając podobne przypadki to pewnie rozpocząłeś kolejną kreację, tym razem jako Ofiara.Systemu Multipasko, czy się mylę Majpan
bo pewnie nie...
Racz się odczepić w końcu
Wyjątkowo ciężkiej nocy ....
Racz się odczepić w końcu
Wyjątkowo ciężkiej nocy ....
Czy do Ciebie coś piszę?
Estera to moja bardzo dobra znajoma.
A kto się czepił to chyba wiemy?
Estera to moja bardzo dobra znajoma.
A kto się czepił to chyba wiemy?
Majpan, że ty się czepiles i dwulicowy jesteś to ja wiem... i te drobną resztę również (wiem)
idź.pracuj nad nowym.wizerunkiem i tym.razem nie.zapomnij, żeby był zgodny z.faktami...
idź.pracuj nad nowym.wizerunkiem i tym.razem nie.zapomnij, żeby był zgodny z.faktami...
fałszywy dwulicowy i kompulsywny kłamca do tego...reszta listy mnie nie interesuje...
nic ciekawego.
Trzymaj się.ode mnie z daleka...jakoś w historii łatwo będzie udowodnić jak bezczelnie kłamiesz
ale to nie mój problem
...przynajmniej póki mnie nie ruszasz
nic ciekawego.
Trzymaj się.ode mnie z daleka...jakoś w historii łatwo będzie udowodnić jak bezczelnie kłamiesz
ale to nie mój problem
...przynajmniej póki mnie nie ruszasz
EstyMy zgadzam się z tobą znan tego ludka małego majpana to krętacz jakich mało do tego dwulicowy to pewne.Wprowadza tylko w błąd ludzi i jeszcze mailami się wymieniają żeby nie podawać tych swoich pechowych liczb
Majpan chcesz być mądrzejszy dawaj te swoje pewniaki zobaczymy,najwniaku
Nino , przepraszam Cię ale wydaje mi się, że nie.wiesz o czym rozmawiamy...
rozmawiamy w.cudzysłowie...
Wybacz, nic do Ciebie nie mam, ale jeżeli chodzi o majpana to jednak historia...czasami głęboka.
rozmawiamy w.cudzysłowie...
Wybacz, nic do Ciebie nie mam, ale jeżeli chodzi o majpana to jednak historia...czasami głęboka.
Majpan ty się zachowujesz jak taki zwierzaczek piwniczny ,chowaj się
Dobrze. Ja wychodzę. NIE LUBIĘ MAJPANA i mam ku temu wyraźne powody... nie ufam mu też...i ostatnio bardzo przykro się tu pobawić, bo zaraz wprost lub nie można się natknąć na jego...zaczepki, czasami b. prymitywne. No przykre.
A teraz do Ciebie Majpan: dowody, że bezczelnie kłamiesz MAM.
Więc... zrób coś dla siebie i się więcej nie pogrążaj a nade wszystko nie.życzę sobie kontaktu z tobą.
A teraz do Ciebie Majpan: dowody, że bezczelnie kłamiesz MAM.
Więc... zrób coś dla siebie i się więcej nie pogrążaj a nade wszystko nie.życzę sobie kontaktu z tobą.
Przepraszam wszystkich za prywatne wpisy, które nie muszą przecież nikogo interesoWać.
Przepraszam.
Dobranoc
Przepraszam.
Dobranoc
Majpan - ostatnie.
ALE CO ZA.dziwne urojenia masz z tą zawiścią??
Gdyby to, że sprawiłeś że Cię po prostu nie lubię...to byłoby mi SMUTNO z Twego powodu.
ALE CO ZA.dziwne urojenia masz z tą zawiścią??
Gdyby to, że sprawiłeś że Cię po prostu nie lubię...to byłoby mi SMUTNO z Twego powodu.
Nino mylisz się Majpan dziś podał mi 30-73-25 padła cała 3/3
Majpan
Majpan
ulala w takim razie nr czatu i skan na profil i jest ok nie tylko dla mie ale dla wszystkich na czacie
Typuje na GL i ta trójka jako calineczka jest trafiona.
Ale razi mnie Twój atak ,że jest pechowy.
Ale razi mnie Twój atak ,że jest pechowy.
Majpan nie typuje nawet na multipasko a się wychwala a jest słaby.
Nino a Tobie nie mam przyjemności nic podawać..tyle w temacie.Jak Ciebie coś boli..to do lekarza proszę się wybrać.
na jutro 6,23,72
ulala
Nino na liczby u mnie trzeba sobie zasłużyć...nie muszę Ciebie widzieć..ale Ciebie wyczuwam czym pachniesz
ulala na liczbach twoich się poznają inni to dopiero będzie śmierdzieć z ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g
to na poprawe klimatu
to na poprawe klimatu
2 354 554 Jednego ciągle tutaj nie mogę zrozumieć
a mianowicie dlaczego tutaj wyłaniają się takie głupki jak np: niny,robaki i tym podobne...
którzy nic tu nie podają ani nie typują a mają najwięcej do komentowania typu pokaż skan dawaj zestawy lub wyzwą od najgorszych i tym podobne brednie
Nie rozumiem tego jaki chcą osiągnąć cel tutaj
a mianowicie dlaczego tutaj wyłaniają się takie głupki jak np: niny,robaki i tym podobne...
którzy nic tu nie podają ani nie typują a mają najwięcej do komentowania typu pokaż skan dawaj zestawy lub wyzwą od najgorszych i tym podobne brednie
Nie rozumiem tego jaki chcą osiągnąć cel tutaj
no niestety,
w grupie ludzi
dość licznej
wszystko się może zdarzyć,,,
mnie już nic nie dziwi,,,
w grupie ludzi
dość licznej
wszystko się może zdarzyć,,,
mnie już nic nie dziwi,,,
https://www.youtube.com/watch?v=qHm9MG9xw1o&list=RDqHm9MG9xw1o#t=42
niskopochylony .....
To jest stronka która przyjmuje wszystko czyli można wpisać co się podoba .
Nie wszyscy są głupkami . Tylko strugają głupka . Co inni stosują chwyty psychologiczne ITD .Nie będę wspominał że tutaj są również szpiegi . co inni reklamują np ; GL . moim zdaniem ten GL . To jakiś pedzio .ITD .coś na wzór Ambr Gold . a takich i podobnych w tym kraju to plaga ......
To jest stronka która przyjmuje wszystko czyli można wpisać co się podoba .
Nie wszyscy są głupkami . Tylko strugają głupka . Co inni stosują chwyty psychologiczne ITD .Nie będę wspominał że tutaj są również szpiegi . co inni reklamują np ; GL . moim zdaniem ten GL . To jakiś pedzio .ITD .coś na wzór Ambr Gold . a takich i podobnych w tym kraju to plaga ......
burza poszla bokiem
wiec duszno nadal
i łysy swieci
nie da się spac
wiec duszno nadal
i łysy swieci
nie da się spac
Lorey no właśnie u mnie stało się to samo ale już jest ciut lepiej bo popadało
tu już nie ma chmur ino łysycvc
wiec do wschodu słonca
nie ma co liczyc na chłod
co za klimat