Wpisy 2 354 164 – 2 354 263
1 czerwca 2015 17:13 → 1 czerwca 2015 19:33, 100 wpisów
mini
2, 4, 6, 8, 10
34, 35, x , x , x
28,29, x , x , x
13, 14, x , x , x
12, 13, x , x , x
2, 4, 6, 8, 10
34, 35, x , x , x
28,29, x , x , x
13, 14, x , x , x
12, 13, x , x , x
cecha tak łatwiej...
emeryt ja już o mini nic nie mówie jednego dnia nic a drugiego nie puszczone i te same 3x3...
Krzysio
moja znajoma z lotka wygrała tablet w loterii multi...
ludzie nie brali kuoponów wiec ona dawała córce a ta se wklepywała...
islandorka na chybił 5 losujem i w takich kolejnościa jakie wpadną to je wpisujem , druge 5 liczb to robie z 100 zestawu losuje, z stopera liczbe i taka jak wpadnie liczba to biore taki zestaw albo z początku, albo z końca tą drugą piątke
islandorka30,5
tak bywa właśnie, jak nie wyślemy, to trafne są
nie gram w mm, tylko typuję
a niedawno było 8/10, oczywiście tylko w typowaniu
tak bywa właśnie, jak nie wyślemy, to trafne są
nie gram w mm, tylko typuję
a niedawno było 8/10, oczywiście tylko w typowaniu
Zombi nie nie kumam,ty lepiejh powiedz jak w realu? zawsze coś masz na tej kombinacji???
ceha nie wysłane jakbym wysłał to by nie wpadły bo ts bierze kombinacje jaka naj mniej wpadła
Emeryt ja wiem ze dobrze typujesz...
isla ..aaa np ..jak masz 3/3 na sucho ..a ty tajemniczka pojedziesz szybko do TS ..kreśleć stawka piintol 100 albo mniej stawka 10
kiedyś jak jeszcze nie było takiej ery kopów to miałam swoje ulubione liczby i bardzo czesto sie wygrywało więcej lub mnie a teraz to od święta...
Krzysio ja tak nie robie...
jeszcze nie wygrałam tyle zeby obstawiac stawki x 10...
emeryt dobrze ze mi przypomniałeś musze zatypic mini...
isla ..tu jeden stawial stawka 10 ...1 zestaw 3/3 ...widziałem kiedyś inne nicki prawdziwe Real
Sombobi -zgadza się, jak nie wysyłałem to miałem pewniaka za pewniakiem
(zob. profil) a jak zaczołem puszczać to niema ani jednego
(zob. profil) a jak zaczołem puszczać to niema ani jednego
krzysio ja wiem o tym ale ja tak nie robie...nie mam aż takich pewniaków co by tak ryzykowac przegraną...
islandorka najpierw 5 liczb losujem z generatora chybił tafił i pierwsza liczba to wpisujem pewniak i tak pokoleji i żeby uzupełnić żeby byłyliczby 10 liczb to drugą piątke robie tak z generatora 10 liczb sto zestawu z stopera jaka liczba wpadnie taki zestaw licze w kolejności wypadła liczba 53 to taki biore zestaw i robie kopiuj wklej z początku zestawu lub z końca zestawu wybieram tą 5 i uzepełniam całą dziesiątke
zresztą losowanie nie jest na żywo tylko na żywo jest rozmowa a potem losują i nie pokazują
studia
studia
Zombi ja sobie ten wpis skopiuje i wydrukuje ibede myslała jak to ugryżć...
takie czasy ze każdy musi wyjść na swoje...
islandorko powieś sobie ten wpis nad łóżkiem i rotuj go zawsze przed snem
tak to mawia nasz nadworny anioł Gabriel tancząca z wałakami...bywajcie...
w historii mini NIGDY nie padły razem liczby
4, 5, 6
34, 35, 36
38, 39, 40
4, 5, 6
34, 35, 36
38, 39, 40
zgrywuś ..teraz typuj 20 zestaw zabawne ile chcesz od 3/3 do 5/5 ..zobacze jak trafisz
Witajcie
To i ja z Wami potypuje...ciekawe czy 2 tych 20 dziesiątka strzeli 6,7,12,29,9,36,32,15,35,75,27,25,18,37,52,62,68,80,74,22
dziś dobry dzień w drapkach krzyż.xxl-20zł, z kawą 3zł, z owocami 20zł i na deser 40zł w pensji
mm tylko 4/9- kupon uratowała kradzież liczby 19 od dusi
w keno w sumie lipa
a tatko to ma wpied..,synusiowi na dzień dziecka żadnych liczb nie podrzucił
mm tylko 4/9- kupon uratowała kradzież liczby 19 od dusi
w keno w sumie lipa
a tatko to ma wpied..,synusiowi na dzień dziecka żadnych liczb nie podrzucił
drapek dobrze że Ci się przydała ta 19to na dzień dziecka ode mnie
dusiu dołączyłaś do tych od których podkradam typy- na wieczór nie gram, także na 14tą jutro dopiero coś podkradnę
dusia
Lucyna
Lucyna
drapek
taka trójeczka na wieczór:2,19,80
37,55,58,74
FaRaL...odwiedz i pukaj dzwi ....L** tak smutna nie ma nikogo na uczta i co nie odwiedzisz
Cześć Niewitanym
krasnalek gotowa na losowanie?
Faral40 ściskaj kupony łapką