Wpisy 2 352 907 – 2 353 006
30 maja 2015 20:56 → 30 maja 2015 21:35, 100 wpisów
FaRal ..ty tu nie boi sie ludzie i dawaleś buziolka a tera odwiedz prawdziwe u kogo ..ty nie dajez buziolka i uciekniesz
Tylko nie zapomnij przypadkiem o dzieciach
Tak jak to było z Kevinem
Tak jak to było z Kevinem
ty się o moje dzieci parchu nie bój,bój się lepiej o siebie a od moich dzieci się delikatnie od pier dol bo jak ich się czepisz to cię znajde i wtedy zobaczysz co się z toba stanie śmieciu
2 352 915 przecież się nie czepiam tylko się martwię
nic nie jest kumata
nic nie jest kumata
nirwana vel m77 nastepna po je ba na co zycie wszystkim umilaZnowu psychiatryk otworzyli czy miedzy szczeblami spier doli łas?
zreszta wcale bym się nie zdziwiła gdyby nirwana była pochylonym,bo on juz kilka ników maco mu jeden więcej
ja postawilem tylko na Lotto z +
a ja odwrotnie w wekendy jestem aktywniejszy
a ja odwrotnie w wekendy jestem aktywniejszy
Cenię ludzi, o których z góry wiem, że nie dadzą się łatwo odgadnąć, jeśli w ogóle......
nisko....
nisko....
Cenię ludzi, o których z góry wiem, że nie dadzą się łatwo odgadnąć, jeśli w ogóle
Mysliwski
oczytany zrozumie
Mysliwski
oczytany zrozumie
lila
dawid
lila na humorek
no ja sobie moge pozwolic ale nie ma smaku wiec
nirwana żeby tobie nie trzasła szybciej jak mibo ty juz po lekach wiec jesteś osłabiona/ny
Słowo jest czymś więcej niż tym, co mówisz i tym, co piszesz. Słowo jest tym, czym jesteś
FaRal ..jesteś duzy chłopaki nie masz powaga prawie jesteś jak kotku ...prawie boi sie przyjechać o kogo
zawsze można jakieś bilety skasować i martwić się o swoje dupsko bo impreza była z samymi panami