Wpisy 2 351 786 – 2 351 885
29 maja 2015 01:04 → 29 maja 2015 04:57, 100 wpisów
No pocieszne to stworzenia a i tyle o nicj dowcipów Znam jeden dobry jak papuga wydzwaniała gościowi pod jego nieobecność na Party Line 0700
noo
Kiedys Krystyna Sienkiewicz swietnie opowiadala
taki dowcip
może gdzies jest
musze poszukać
Monty Phyton tez mieli
Kiedys Krystyna Sienkiewicz swietnie opowiadala
taki dowcip
może gdzies jest
musze poszukać
Monty Phyton tez mieli
Ale że Zgrywus dał się wciągnąć w nasze granie Młodziak z niego po muzie sądzę
tak
jakos niesmialo
Dawidek jest tez milym chłopakiem
trochę naiwnym
jakos niesmialo
Dawidek jest tez milym chłopakiem
trochę naiwnym
https://www.youtube.com/watch?v=mMXG7kM8YZk
Wczoraj to sobie puszczałem
Wczoraj to sobie puszczałem
To niech cudnie brzmi a ja dokończe o papudze
Więc ta papuga wydzwaniała na 0700 i gość się w końcu wkurzył bo wydzwoniła mu na 5000 i przybił ją za skrzydełka do ściany
Więc ta papuga wydzwaniała na 0700 i gość się w końcu wkurzył bo wydzwoniła mu na 5000 i przybił ją za skrzydełka do ściany
Papuga tak wisi przytrzaskana łepek przekrzywia w lewo w prawo i nagle widzi na krzyżuku Chrystusika i pyta się go ..te gościu a Ty ile tu wisisz a on mówi że ponad 2000 lat ...o kuźwa gościu na Boga to gdzieś Ty wydzwaniał
https://www.youtube.com/watch?v=Viqr6KHwJjc
FLEETWOOD MAC - Albatross
FLEETWOOD MAC - Albatross
Fajnie napisałem wcześniej że generalnie wszyscy są tu OK :-) zapomniałem dodać że poza nami bo to my chyba pomyliliśmy portale
mmmmm własnie sobie teraz lecę nad wszystkim obok tego pięknego ptica
Jak zapewne wiesz i znasz grał we Fletwood Mac taki gość jak oj zaraz sobie przypomnę :-)
A co do aniołów to polecam bo ostatnio oglądałem film Angel-a Oczywiście kwestia gustu ale aktorstwo i dialogi przezabawne
Mówię o filmie Angel-a taki tytuł znajdziesz na torrentach Polecam
U mnie leci nadal Peter Green bo nie zauważyłem zapodałem całą płytę :-)
W niczym nie przeszkadza i ta pora A wiesz że za oknem tylko 6 stopni ? Tu przypomina mi się piosenka Maanamu Wyjątkowo zimny Maj coś dla Dawidka
W takim razie chyba pozostaje mi życzyć Tobie jednak udanego dnia
Ja też chyba zasnę przy tej muzyce Fajnie że ją nasunęłaś dzięki Albatrosowi
Chyba musimy się ograniczyć z tym graniem tutaj :-) bo jeszcze kogoś naprawdę zdenerwujemy
Wiesz może ktoś chciałby tu wejść pogadać o pewniakach a my tu rzępolimy i z grzeczności nie chce przeszkadzać
Ja mam tu stałe i nie zmieniam Jak na razie rewelacji nie było raz się tylko załapałem do 1-szej 100-ki