Wpisy 2 351 186 – 2 351 285
28 maja 2015 21:05 → 28 maja 2015 21:35, 100 wpisów
wiesz jak plulem sobie w brode ze wczoraj pomyslalem i wyslalem inna 5 ale pewnie kazdy z nas taki kiedys mial
Kinga córcia duda ..bedzie ubiera mini spodniczka i na spacer ,,a wy zazdrośc gapią
L**...a ty ciąglesz napad na mnie ,,ja do biebie nie ubudziłem twój nicki ..i co ciągle ma złe
L** ..masz pamietaj jedno słowo ..masz ublizać iinego chłopaka tu ..nie do mnie ookeY i teraz czas ide na kolacja
2 351 211 krzysio nie ma co zachodzić w głowę.
Ten typ człowieka po prostu tak ma
Ten typ człowieka po prostu tak ma
wygięty czochraj bobra bo cię podam o mobing frajerzezaczynasz mi działać na nerwy i to nie od dzisiajwee idz się naw***laj tych swoich antybiotyków,idz pokasować bilety tylko na swe dupe uważaj co by ci nie zaorali
dawid takich frajerów z rozdwojeniem jazni wciągasz jedną dziurką od nosa
nie dziwię się że,ci potem mówią.CIESZ SIĘ ŻE,NIE SZCZEKASZ taka była impreza
Dawid skąd Ci takie pytania do głowy przychodzą??
kto normalny chwali się o sukcesach na czacie...
nawet jakbym miała to bym się nie przyznała
kto normalny chwali się o sukcesach na czacie...
nawet jakbym miała to bym się nie przyznała
krzysio też szuka dziury w dupie albo makaronu w zupie to zaraz może znalezc
Lucyna a dlaczego nie ??? normalne pytanie wiekszosc nie ma jakiegos wiekszego problemu zeby o tym mowic
Lucyna masz rację,nie chwal się bo i tak wszystko o dupę rozdupcyć
wiece tak troche podpytuje zeby wiedziec od kogo mam krasc pewniaki
dawid nie ostra tylko nie lubie woijać w bawełnę i nie lubie wazeliniarstwaa krzysio to wazeliniarz
2 351 229....no właśnie ty masz twój ciało jesteś prawdziwe barbi ..pan krzysio nie paatrzoom
D, wnioskuje że jesteś młody i głupi, sam się chwal.
ja widzę i wiem jakie to niesie konsekwencje, nie chcę być piętnowana przez "typerów" - po takiej informacji na forum- nagle wszyscy chcą się przyjaźnić ale nie z ofiarą- tylko z jego cyferkami "gotowcem"
a później tylko 'DaJ"
ja widzę i wiem jakie to niesie konsekwencje, nie chcę być piętnowana przez "typerów" - po takiej informacji na forum- nagle wszyscy chcą się przyjaźnić ale nie z ofiarą- tylko z jego cyferkami "gotowcem"
a później tylko 'DaJ"