Wpisy 2 348 715 – 2 348 814
26 maja 2015 08:28 → 26 maja 2015 09:21, 100 wpisów
Krasnalek szczęście w grze możesz mieć wtedy jak masz szanse 50/50 a nie tak jak w lotto 1 do 14 milionów - Witam EstyMy!
Tak dla odstresowania wziełam 4 nowe krzyżówki i w 2 miałam 30 i 50 a 2 puste
Gutti43,nie wiem o czym mówisz...my tu wszyscy wygrywamy prawie systematycznie
systematycznie to znaczy jestes cały czas do przodu rozumiem???????????
Ale nie dziw się temu Gutti43, bo tu tylko do biznesklasy trafiłeś
myślę że by Cie Tu nie było gdybyś wygrał/a konkretne pieniadze a w/ wygranych lotto tu takich nie ma
<< Dzień dobry >>
...................................
...................................
Gutti43 mówię Ci, że trafiłeś do biznesklasy, nie czuj.się gorszy...i nie martw się, że nie wygrywasz...
tylko.się ucz
tylko.się ucz
jakie wczoraj o godzinie 14.00 było ładne liczby 41,42,43,44,45,46,47,49,
NO.......... wiecie nas tez jest kilku i myslimy podobnie że coś jest nie tak z losowaniami
wędruś mi już ta kawa wychodzi bokami ,bo ostatnio piłam ją litrami muszę trochę przystopować
czy jest możliwość żeby tak wypadło naprawdę, myślę że nie. jedynie tak może wypaść jak zostanie ustawione przez maszynę.
jakiś dowód bo w systemie nie ma nic ostatnio nikt nie trafił 8/8
Gutti43, nie traktuj/cie tego osobiście, proszę, ale po prostu jesteśmy od Was lepsi.
EstyMy - być może jesteście tylko czy tez Was niepokoją te ostatnie losowania?
Gutti43 a teraz powiem Ci coś na BARDZO POWAŻNIE
Ale.słuchaj co mówię (możesz z.zapartym tchem)
Jak Ty tekstów Króla Juliana nie.znasz...
Ale.słuchaj co mówię (możesz z.zapartym tchem)
Jak Ty tekstów Króla Juliana nie.znasz...
tak sobie myślę, że niektórzy nie widzą co się dzieję w losowaniach lotto, bo twierdzą że los tak chciał że takie liczby wypadły, a wcale tak nie jest bo to wszytko jest ustawiane.
nie jesteś hades odosobniony w tym mysleniu po ostatnim losowaniu
Dusia.. .
..............................
..............................
EstyMy...
Krasnalka.. .
Estymy:
---->> dzisiaj nie mam liczby ze snu.
....................................
---->> dzisiaj nie mam liczby ze snu.
....................................
od tej nauki nic sie nie zmienia im więcej wiem tym mniej mam ochote grać
765. a to mi przypomniało powiem dowcip, który ktoś mi opowiedział (jeden z niewielu z których się śmiałam)
Lotto de ----->> 1 o0o o0o euro.
EuroJackpot ------>> 16 o0o o0o euro.
Euro po ... 4,10.
.............................................
EuroJackpot ------>> 16 o0o o0o euro.
Euro po ... 4,10.
.............................................
mam znajomą z 30 letnim stażem , pracuje w lotto i ma swoje zdanie na temat wygranych........EstyMy
tak się zastanawiam, czemu niektórzy z was są aż tak naiwni i wierzą że każde losowanie jest przypadkowe losowe.
Hades:
Przy tych maszyn losujących przy pomocy strumienia powietrza NIC PRZYPADKOWEGO nie ma.
............................................
Przy tych maszyn losujących przy pomocy strumienia powietrza NIC PRZYPADKOWEGO nie ma.
............................................
to tak jak gra w KENO - jak możesz wygrać z komputerem skoro zna wszystkie kombinacje liczb nim wypluje kulki
jaka jest szansa że powtórzy się się ta sama licz 7 razy pod rząd?
znowu psiakrew nic -wczoraj u buka czekałem na ostatni mecz do trafienia ruch-bełchatów 175 zeta za 2 zł mogło być to qurwa dałem podwójna szansa 1/1 było2/2 cholera
kiedyś wypadło 6 razy pod rząd liczba 20 jaka jest szansa losowa że tak będzie żadna, chyba że zostanie tak ustawiona maszyna i komputer.
KIEDYŚ KTOŚ MĄDRY NA FORUM DOBRZE POWIEDZIAŁ - LOSOWANIA BEZ UDZIAŁU PUBLICZNOŚCI TO TAK JAK PATRZENIE NA GWIAZDY BEZ LUNETY, BEZ SENSU
system lotto zlicza zakłady jakie zostały obstawione, a te zakłady co nie zostały obstawione to z tego maszyna losuje liczby.
po prostu system lotto wie jakie zostały obstawione układy liczb, i komputer ustawia takie losowanie które zakłady nie zostały zawarte.
gra w Keno to nic innego jak program symulacyjny i właśnie tak to sie odbywa
mam znajomego jest programista w duzej firmie komputerowej i smieje sie z ludzi grających w Keno
graliście tyle lat w piłakrskie zakłady i jak sie czujecie po ostatnie aferze jak wyszło ze mecze w Polsce były ustawiane - okradziono Was
zabrać qurwom komputery to nie będą kancić niech klejom banderole to im sie odechce kanciarstwa
3 maja godz 21,40 moje liczy które puściłem ze swojego któregoś systemu. moje liczby 10,20,25,37,47,57,61,70,78,80, liczby lotto 9,21,26,36,38,47,56,58,63,71,78,79,
PYTANIE PROSTE - DLACZEGO NIE MA PUBLICZNOŚCI W CZASIE LOSOWANIA?
Cześć wszystkim
2 348 779. hades
Jaka jest szansa ?.. tego nie wiem, ale np. liczba - 21 wpadła 11 razy .. w losowaniach od 589 do 599 05.11.1998 do 19.11.1998
2 348 779. hades
Jaka jest szansa ?.. tego nie wiem, ale np. liczba - 21 wpadła 11 razy .. w losowaniach od 589 do 599 05.11.1998 do 19.11.1998
Jakby była publiczność na losowaniu, to wiadomo ze losowanie byłoby NA ŻYWO, a nie nagrane z 2 tygodnie temu.
-------------------------------------------------------
Dlatego TS nigdy nie dopuści publiczności do swoich losowań..
" Precz z TS ".
-------------------------------------------------------
Dlatego TS nigdy nie dopuści publiczności do swoich losowań..
" Precz z TS ".
teraz 5/5czy6/6 w multi to p[omarzyć zawsze qurna nie da całej wygranej tylko 4/5,5/6 pilnujom łoje żeby się czasem nie wzbogacić -dadzą ci stówke raz za czas to ją oddasz w przedgiegach cholera
kondi co masz na 14 ciekawego ?? wysylales wczoraj na 2 losowania??