Wpisy 2 347 342 – 2 347 441
24 maja 2015 22:26 → 24 maja 2015 22:56, 100 wpisów
Majpan ty się tak nie ciesz bo w tym mrowisku jednym z insektów niestety jesteś ty
L**,,co ty ..nie bylem wyory ,,ja tylko głowie wybrałem duda ..takze pokazałem linki dawno zrywałem plagat komoruski ,,,,Cejrowski ..pasko moze wie
Lila....Majpan ty się tak nie ciesz bo w tym mrowisku jednym z insektów niestety jesteś ty .....lila nawet nie wyobrażasz sobie co to za insekt ?
Ty lewy że jesteś niedorobiony umysłowo to ci wybaczam.
A to drugie to jeszcze poczekam.
A to drugie to jeszcze poczekam.
teraz to ja już nie wiem kto kogo nazywa insektem, ale to wieloznaczne porównanie
może jakaś.ciepła posadka.w.Radzie Języka Polskiego
nie, to.też nie
nie, to.też nie
Lila ... masz pomysł ?? bo chętnie bym wyjechał . a przynajmniej na jakiś czas ?
lewy ja na swoje życie pomysł już dawno znalazłam a Ty na swoje musisz sam znalezć.
zobaczymy Panie Duda jak naprawisz nasz kraj.Reszta wyjedzie czy wróci......po reszte walizek
Lucyna
Raczej nie łapiesz o co chodzi tak samo jak nie łapie Lewy czy niejaka lila.
Wie o co biega tylko EstyMy.
Ale uderzyć w stół a nożyce się odezwą.
395
Raczej nie łapiesz o co chodzi tak samo jak nie łapie Lewy czy niejaka lila.
Wie o co biega tylko EstyMy.
Ale uderzyć w stół a nożyce się odezwą.
395
Lasy Państwowe sprzedadzą, gajowych nie będzie...
po prostu nie ma msca na człowieka
znowu będziemy mieć go na głowie
tfu... leśniczych nie będzie
po prostu nie ma msca na człowieka
znowu będziemy mieć go na głowie
tfu... leśniczych nie będzie
niejaki Majpanie,z mojej strony to był żart bo piszesz coś o insektach więc porównałam MP do mrowiska więc nie wiem z czego tworzysz tak wielki problem
zobaczymy Panie Duda ... rządzenie to matematyka dodać odjąć . mam wrażenie że w tym kraju za dużo jest pasożytów . jeśli oni będą istnieć to poprawy nie będzie .
Macie pozdrowienia od ojca dyrektora...on jest prawdziwym wygranym, teraz nam pokaże...