Wpisy 2 347 315 – 2 347 414
24 maja 2015 22:10 → 24 maja 2015 22:48, 100 wpisów
pps
nie, /ja/ nie wiedziałem - które i, że te same należy wysłać
...
O, też /widzę/ masz jakiś problem, czy przyjaciela może szukasz ? - to napisz do "Przyjaciółki"
paaa
nie, /ja/ nie wiedziałem - które i, że te same należy wysłać
...
O, też /widzę/ masz jakiś problem, czy przyjaciela może szukasz ? - to napisz do "Przyjaciółki"
paaa
Szogunie, co wy tam palicie?
A, takie tam szpargały... Budynek idzie do Służby Zdrowia, nie, no to się pali takie faktury za odzież, za środki czystości, za materiały ubiurowe. Ja wiem, że to powinno iść na makulaturę, ale kto to teraz skupuje, nie?
A, takie tam szpargały... Budynek idzie do Służby Zdrowia, nie, no to się pali takie faktury za odzież, za środki czystości, za materiały ubiurowe. Ja wiem, że to powinno iść na makulaturę, ale kto to teraz skupuje, nie?
316. Ależ po co i w jakim.celu?
Przecież, pono, przewodniczysz w Kole Gospodyń W. , to może...?
paaaa
Przecież, pono, przewodniczysz w Kole Gospodyń W. , to może...?
paaaa
Będę miał większą jak dzisiaj P........A. Wierny Ideałom Sowieckim (W S I )
318
A swoją drogą z insektami kontakt to może być obrzydliwe
318
A swoją drogą z insektami kontakt to może być obrzydliwe
Majpan ty się tak nie ciesz bo w tym mrowisku jednym z insektów niestety jesteś ty
L**,,co ty ..nie bylem wyory ,,ja tylko głowie wybrałem duda ..takze pokazałem linki dawno zrywałem plagat komoruski ,,,,Cejrowski ..pasko moze wie
Lila....Majpan ty się tak nie ciesz bo w tym mrowisku jednym z insektów niestety jesteś ty .....lila nawet nie wyobrażasz sobie co to za insekt ?
Ty lewy że jesteś niedorobiony umysłowo to ci wybaczam.
A to drugie to jeszcze poczekam.
A to drugie to jeszcze poczekam.
teraz to ja już nie wiem kto kogo nazywa insektem, ale to wieloznaczne porównanie
może jakaś.ciepła posadka.w.Radzie Języka Polskiego
nie, to.też nie
nie, to.też nie
Lila ... masz pomysł ?? bo chętnie bym wyjechał . a przynajmniej na jakiś czas ?
lewy ja na swoje życie pomysł już dawno znalazłam a Ty na swoje musisz sam znalezć.
zobaczymy Panie Duda jak naprawisz nasz kraj.Reszta wyjedzie czy wróci......po reszte walizek