Wpisy 2 345 263 – 2 345 362
22 maja 2015 09:48 → 22 maja 2015 10:53, 100 wpisów
niestety drapciu apomniałem z domu rozpski i nie wiem, co moze z czym poleciec a co sie wykluczyc dzisiaj
kondi pewne jest tylko to, że dziś będą jacyś szczęśliwcy po losowanku- a większość i tak straci kasę; a sam chciałbym do tej pierwszej kategorii się zaliczyć
w mm w tym m-cu nic ponad 12/14zł nie miałem- w keno za to pare razy już papierki były
spadam. powodzonka
w rmf mówią, że komoruski jedzie do torunia- czyżby poparł go znany ojciec?
w rmf mówią, że komoruski jedzie do torunia- czyżby poparł go znany ojciec?
poluj zamit na nasze trojeczki na dzis 1,4,7, lub 5,10 15,niewykluczone 3,6,9,
wczoraj mialem 3 pewniaczki ,w mini 6,9,34,ale puscilem tylko 1 zakladzik i trafia mnie szlak bo pewniaczki weszly
cholerka szkoda bo jakbys zagral systemem nie wykluczona 5/5 ;/
wierzycie że wygracie przecież codziennie przegrywacie.O co gracie o 20 zł
kazdy gra o najwieksze stawki a nie o 20 zeta ,ale nie tak łatwo wyciagnąc z tsa wieksza kaske
tutaj się muszę z toba NINO zgodzic jak by kazdy obliczyl to ma w plecy
problem jest taki ze wiekszosc obstawia podobne liczby ,jak wybrac te najmniej prawdopodobne
w m/m niektore mozna wyczuc ale powyzej trzech sa juz problemy
traktujemy to jak zabawę a nie sposób na fortunę to jest ok,ale to jest hazard,nałóg i to jest fakt.Nic nie wymyślicie nawet jak by obstawiał no stop na tym czacie.Mają nas w systemie i robią co chcą.
dlatego gram w pokera bo to nie jest hazard nie grasz z masszyna ani automatem tylko z prawdziwymi ludzmi
gram turnieje na ktorych nie mozna za duzo wygrac bo to sa turnieje darmowe ale mozna wygrac bilet gdzie mozna grac o kilka tysiecy dolarow
uwazam ze oprocz ,,nosa ,,trzeba miec tez troche szczescia ,moja siostra grala w ,,cały swiat,,i trafila w mini 218 tysiecy
dzieki takim turniejom darmowym ale jest bardzo ciezko itrzeba caly czas cwiczyc gre
zamit niegraj w pokera bo to wciaga jeszcze bardziej i narobisz sobie wrogow ,
ale mozn wygrac wiecej niz w totka i co najwazniejsze mozna grac bez kasy potrzeba umiejetnosci i troche szczescia
nie ma opcjii gra sie z ludzmi z calego swiata z ruskimi z jaoponcami nie ma opcji "
W pokera to można przegrać nawet z dwoma asami i jesteś pewien że masz wspaniałe karty i wtedy ładujesz jeszcze więcej kasy na stół.To jest naiwne ze Poker jest lepszy.Cyrk
siema
Tak nino mozna przegrac z para AA jak sie nie umie grac
dlatego przed flopem trzeba ocenic sytuacje
dlatego przed flopem trzeba ocenic sytuacje
ja nie wplacam hajsu zeb y grac na stolikowych
wole grac turnieje
wole grac turnieje
W miejscowości Augustów padła wygrana 50 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
zamit, sa podobno jakies ukcje w necie i mozna za grosze zlicytowac dobry sprzeta
Szansa na trafienie As jest nawet po flopie ,a blef jest zawsze nie ma strategi za mało czasu.
z para 22 mozna wygrac caly turniej czasem jak sie ma pare 22 na rece i jest call tani
to warto sprawdzic bo jak dojdzie 2 na flopie
to rozdanie masz prawie wygrane
to warto sprawdzic bo jak dojdzie 2 na flopie
to rozdanie masz prawie wygrane
zamit, tak na marginesie co zmuza ,czy dzialasz w tym kierunku
ja mialem fula kiedsyc z AA a gosc z para 22 trafil karete i przegralem
Z trójką dwójek na flopie możesz też wylecieć na księżyc z taką pewnością.Nie ma opcji jak wiesz co to blef.Prawie to samo co totek
trzymam kciuki ,widziałes popapranca z broda na euro wizji ,takiego dziwolaga pokazuja w tv