Wpisy 234 510 – 234 609
24 lutego 2011 16:14 → 24 lutego 2011 17:59, 100 wpisów
aga 22,15 wiadomo bedzie co bedzie ,zycze ci zeby weszło to co skreslasz 

różnie może być z tym 75. Może być tak jak w przypadku 29. Ja bym chciała poprawnie 6 skreślić bo mam doła potwornego. Dziękuję rav

tu każdy ma prawo się pochwalić że wygrał,ale prosze o potwierdzenie a nie wygrałem/wygrałam a chu..wygrał/a
oooo ja miałem wczoraj 6/6 mm,tydzień temu 9/9 a ktoś mi uwierzy myślę że nie a jak bym trafił to bym zrobił skan tyle
wesoly powodzenia
ulala skarbie zaraz coś wymyslę
oooo ja miałem wczoraj 6/6 mm,tydzień temu 9/9 a ktoś mi uwierzy myślę że nie a jak bym trafił to bym zrobił skan tyle
wesoly powodzenia
ulala skarbie zaraz coś wymyslę

aga31 jak masz doła to nie graj-pieniądze trzymają sie ludzi szczęśliwych.graj jak masz dobry humor wtedy lepiej liczby wchodzą
Masz rację. Ale dzis co 20 na kartce miałam napisanych to trafiłam 10

wesoly a ty to jakiej jestes płci ,mowisz w rodzaju meskim a profil masz damski ,

multipaskowa żono 9 lub 18
a najlepiej i od serca weż 9,18,40,47,50,57 na 10 los
wesoly wstawiaj jakie chcesz,tylko mam nadzieje że beda to w większości wygrane czego Ci zyczę
a najlepiej i od serca weż 9,18,40,47,50,57 na 10 los
wesoly wstawiaj jakie chcesz,tylko mam nadzieje że beda to w większości wygrane czego Ci zyczę

A najgorsze, że to drugi raz mi sie przydarzyło. Pierwszy 11/20 i teraz

zresztą mam juz zatypowane i chyba pierwsze mysli sa najlepsze ,wiec wysle te co podałem wczesniej 

FC Liverpool-Sparta Pr. - 1
Sp.Braga-Lech P - x
Tylko te dwa mecz bo na żywo będą i lepsze emocje

Sp.Braga-Lech P - x
Tylko te dwa mecz bo na żywo będą i lepsze emocje

Gała ja puszczam tylko 1 zakład na 1 losowanie i chce wybrać dobre zeby wszystkie były dlatego myslę,,,,,,

idę do toto mix puknę se te dwa meczyki. edzie sie lepiej oglądało.

sugeruje sie tym ,ze im wystarczy remis ,graja u rywali i ostatnio to im sie fuksło
ulala a ja ci mowie jest dobrze jest dobrze ale nie najlepiej jest więc jak masz wysłać to wyślij swoje liczby ale na pare los polecam
pamietaj o tej ''6''
pamietaj o tej ''6''ZEGAR SPRĘŻYNA NAPĘDZA SIŁĄ ROZPYCHU NA KOŁA ZĘBATE ...
eryka ja na 14 nie grałam pewniaka trafiłam 14 i 66 wpadło,na wioeczór zagram a dla Ciebie gratulki

Te 699 parek to chyba od mag.

wesoły ale już przestała boleć 

tyle co jest mi wystarczy i jeszcze mi tchu zabraknie

tyle co jest mi wystarczy i jeszcze mi tchu zabraknie

no jak obstawiasz wysokie stawki to skacze ciśnienie..ale co tam puki piłka w grze wszystko zdarzyć sie może

no własnie kiedy te dziewczyny zrzucą spodnie a włoza sukienki

lato lato wszedzie

lato lato wszedzie
tio nie o mnie chodzi ale dziadek tak ciagle powtarza aco mu zostało

kasika
moze być jeszcze jutro i dwa dni wolnego ale ziewam przez te ranne wstawanie. 
moze być jeszcze jutro i dwa dni wolnego ale ziewam przez te ranne wstawanie. 

uciekam

i pójdę do niego i go uduszę