Wpisy 2 344 138 – 2 344 237
20 maja 2015 21:18 → 20 maja 2015 21:42, 100 wpisów
No, nic... nie.zdążyłam chyba kuponów puścić...
wszystko przez Moneta, który mnie zagadał
wszystko przez Moneta, który mnie zagadał
Siema wam
Majpan ..
Widzę że dalej szukasz tego barana z rogami .
Podejrzewam że nie znajdziesz za słaby jesteś do tego .
Widzę że dalej szukasz tego barana z rogami .
Podejrzewam że nie znajdziesz za słaby jesteś do tego .
To ja to ja nie bójcie się.
Matura uważam że zdana ale trzeba poczekać na wyniki 30 czerwca.
A to nie koniec jak człowiek ambitny bo za takiego się postrzegam choć nie wszystko się udało w życiu podejść do poprawy egzaminów pisemnego i praktycznego Technika Administracji choć tytuł tak to nazwę Technika Agrobiznesu ze szkoły średniej posiadam.
149. Aaaa...jak z całego serducha, to przyjmuję pozdrowienie, Serw
możesz być prof i h... a możesz być murarz i wspaniałości nad wspanialościami
Dobrze! Masz mnie Krzysztof_c jak zdasz maturę, to się i nawroce i...chińskiego się zacznę uczyć
Do przedszkola jeżdżę dzieci mnie lubią a ja ich i to widać . Pomagam a i wuje zadzwonił abym do niego przyjechał jak przyjechałem do przedszkola bo pan przyjedzie taki gospodarz i trzeba będzie podwalać na spichrzu zboże które weźmie i pomogłem a potem jeszcze abym obornik od świń wyrzucił i kur ale od kur nie wyrzuciłem późno było. Ale ja nie wejdę do kurnika bo niebezpiecznie sufit może się zarwać bo na nim słoma leży.
Pewnie tak.
A w niedzielę głosujemy na pana Andrzeja Dudę.
krasnalku właśnie właśnie miałem zamiar iść właśnie w Kierunku Administracji może i prawa jako adwokat. Ten zawód jest bardzo interesujący pewnie niektórzy z was oglądają serial Pierwszą Miłość i właśnie z niego postać Igora skłania zostania do zawodu mecenasa choć na pewno nie jestem taki jak on.
Krzysztof c jak ci poszło na maturze...bo nic nie wiem
witaj krasnalka, dawid....buziaki
Witam
Krzysztof_c to już porzuciles zamiar zostania agentem wywiadu??
no, proszę Cię
tak się ojczyźnie nie robi
no, proszę Cię
tak się ojczyźnie nie robi
krasnalko po co te
WAŻNE !
https://www.youtube.com/watch?v=nj4QwzIQiaA
https://www.youtube.com/watch?v=nj4QwzIQiaA
W sobotę ja byłem na zajęcia w szkole do której chodziłem w ubiegłym roku pouczyć się na egzaminy, potem poszedłem do galerii były fajne dziewczyny. Jak zagadać żeby na głupka nie wyjść będę teraz też w sobotę. Wezmę trochę kasy wiem komplementy i zaprosić na kawę i jedzenie.
dawid....słabo mi idzie...jak na razie to TS wszystkich strzyże
staszek 2012 .......... mam tyle ściemy politycznej że nie mam gdzie ładować .
krzysztof c znowu mnie wprowadza w dobry humor
krzysztof za 5 lat na prezydenta i nie będziesz miał problemu z panienkami a jak wygrasz to każda będzie chciała być pierwszą DAMĄ
Krasalek witaj