Wpisy 234 231 – 234 330
24 lutego 2011 05:45 → 24 lutego 2011 13:54, 100 wpisów
Witam z rana. U mnie wieczorem 3/5 stawka 2 i 4/5 puszczone zamiasst 10 w której byłoby 5/10 z plusem . Gratki wygranym.
U mnie niej pochmurno i pruszy sniegiem- mozna iść na sanki lub narty

Witajcie.
U mnie świeci słoneczko i śnieżyk pruszy więc taakiego strasznego mrozu nie ma. NA sanki to i u mnie można iść
U mnie świeci słoneczko i śnieżyk pruszy więc taakiego strasznego mrozu nie ma. NA sanki to i u mnie można iść
Jest duzo śniegu to bałwanki moża lepic,marzec sie zbliza to moze końcówka juz zimy.

umnie na sanki to za moło śniegi,ja lubie lato i morze,te spacery nad brzegiem.
aga31<<<<<<<<kupić sobie Świnkę i ją codziennie dokarmiać a wygrana sama przyjdzie
Oj jest ,tylko zeby sie wiatr do tego nie ruszył bo by była zawierucha...

Jak trzyma tegi mróż i kominek sie pali robi sie nastrojowo w domuku..... to sa własnie uroki zimy...

Ja mam 2 dziesiatki stałe i czasem cos do tego skresle i w lotto tez mam 2 zakłady stałe wysyłam jeden zakład juz 12 lat,a drugi to moie i meza daty urodzenia,my jestesmy 2 wagi.

jedna moja 10 siadka to rok temu była w styczniu cała i w marcu musze ja pilnowac moze sie powtuzy.

Użytkownik xelom dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Witam. Wczoraj wydane 20zł wygraną 28zł czyli 8zł na plusie. Za wygraną wysłałem 10 z plusem 4.13.18.30.33.50.53.67.73.75 na 2 losowania , 9.24.39.49.61 na dwa losowania. Mini 4 zakłady z maszyny 1.26.29.32.34/3.13.20.34.40/11.12.20.26.35/5.6.20.22.32 i lotto z maszyny 1.13.31.39.46.46. Za resztę zdrapki i 2zł wydrapane. Szczęścia wszystkim.

wczoraj 2/5 i 3/9
w zdrapke forsa forsa 5 zł wygrana

dla multipaskowej zony

Miałam tylko 3/10 cosik mnie liczby nie chce słuchać>>>nie wiesz czemu?

699jednostek trafien 2/2 wczoraj
ktos obstawil kilkadziesiat zakladow na stawce 10 i trafil
ktos obstawil kilkadziesiat zakladow na stawce 10 i trafilTo mój pierwszy raz
pozdrawiam wszystkich na chacie pasco
i życzę samych trafnych
.
Właśnie słucham Tim'a Berg'a "Bromance" i jest mi ...ciepło.
pozdrawiam wszystkich na chacie pasco
i życzę samych trafnych
.Właśnie słucham Tim'a Berg'a "Bromance" i jest mi ...ciepło.
ulala- b.ciekawe liczby dwie z nich są takie same jak moje 18, 80. Ale pokuszę los i wyślę osobno te Twoje z plusem. 

a ja idę na 14 wysłać taką 10:16, 18, 57, 59 61, 62, 64, 73, 75, 80
mala1438 a czujesz ze masz dzisiaj szczescie
? to poślę również tą dziesiąteczkę i bonusikiem się podzielimy ? Mogę heh
? to poślę również tą dziesiąteczkę i bonusikiem się podzielimy ? Mogę hehO co chodzi z tym bonusem w Multi bo niejaze do konca,ktos moze bedzie laskawy i mi to patologicznie przedstawi dzieki z gory
bonus jest dodawany do wygranej 10/10, z kazdym losowaniem przy nie trafionej dziesiątce bonus sie zwiększa, chyba o 10 tys
COŚ DLA CIEBIE ! -----> http://is.gd/LbjSR2
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 178 000
Gała i Ulala.
A gdzie weselne ciasto??

A gdzie weselne ciasto??

emerytko fajne pytanie?ale ja dopiero wczoraj sie dowiedziałam że zostalam multipaskowa żona>>>>>meżu multipaskowy i co bedzie z tym tortem weselnym?

witam. wszystkich

witaj aga dostałaś jakieś typy na MM
A w WITD w Bialym może wiesz czy trzeba mieć dojście aby się dostac?
Mrożno ale słonecznie
o co chodzi z WITD
o co chodzi z WITDJak przyjmują do pracy? Trzeba mieć dojście. m WITD to wojewódzki inspektorat transportu drogowego
sorki ale nie mam pojęcia

ale pewnie bez tego ani rusz

Witam
) Wysokich wygranych

ulka kim jest ten szczęśliwiec córeczko
33-11-75
) Wysokich wygranych

ulka kim jest ten szczęśliwiec córeczko
33-11-75a ty chyba jesteś z Suwałk jak u was pogda

a ty szukasz pracy w transporcie

WITD moze być. Teraz powstanie obi, byłam na rozmowie jak nie mieli już etatów

57