Wpisy 234 210 – 234 309
23 lutego 2011 22:41 → 24 lutego 2011 13:18, 100 wpisów
bella34...na początek coś czerwonego polecam
...szybciej i napewno pod ręką masz..
...szybciej i napewno pod ręką masz..
HARTGE
czyżbyś Helmutom kibicował, a może nawet i na nich postawił ?
Mów prawdę, nic się nie bój TO legalne
Odczynianie to tylko wróże, no, czasem żercy,ale dawno nie widziałem... To może mieć związek, bo coś mi słabo żre ...
czyżbyś Helmutom kibicował, a może nawet i na nich postawił ?
Mów prawdę, nic się nie bój TO legalne

Odczynianie to tylko wróże, no, czasem żercy,ale dawno nie widziałem... To może mieć związek, bo coś mi słabo żre ...
szczęściara od 8lat noszę na łapie lewej czerwoną nitkę
ale coś cholera wyblakła...i złe przyciąga
ale coś cholera wyblakła...i złe przyciąga

http://www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps
dla tych wszystkich co zwątpili
dla tych wszystkich co zwątpili

Robal jasne że im kibicowałem ale nie obstawiam u buka choc to był pewniak bo Niemcy wygrywają prawie zawsze 

witam wczoraj miałem ten dzień 5/5 w realu na 10/6 dziś pech na 5/4 i zamiast 56 to 57
hosiu,bello 

dziękuję wam bardzo super losowanko szczególnie te liczby od hosi...brakuje mi słów trafiona piąteczka a blisko było 9/10
DZIĘKUJĘ KOCHANE KOBIETKI

dziękuję wam bardzo super losowanko szczególnie te liczby od hosi...brakuje mi słów trafiona piąteczka a blisko było 9/10DZIĘKUJĘ KOCHANE KOBIETKI

Witam,
2z4 i 4z8 plus bonus w postaci porazki Interu. Fajny wieczor.
Bella, to czerwona bileizne trzeba nosic, a nie nitke.
2z4 i 4z8 plus bonus w postaci porazki Interu. Fajny wieczor.
Bella, to czerwona bileizne trzeba nosic, a nie nitke.
hosiu jeśli mogę to będę korzystać z twoich cyferek jesteś wielka a ja no cóż tylko biernie wykorzystuję ale nie myślę tylko o sobie ....
jutro będę dzwonić kiedy mogę przyjechać na te badania ale myślę że już niedługo a później tylko oczekiwania na wyniki mam nadzieję że będą dobre...
hosiu a dlaczego ja jestem wielka????
hosiu a dlaczego ja jestem wielka????

dobra koniec wazeliniarstwa idziemy spaćku 

jutro mnie nie będzie wieczorem 

jutro mnie nie będzie wieczorem 
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Bonus Multi Multi: 350 000 złotych
Witam z rana. U mnie wieczorem 3/5 stawka 2 i 4/5 puszczone zamiasst 10 w której byłoby 5/10 z plusem . Gratki wygranym.
U mnie niej pochmurno i pruszy sniegiem- mozna iść na sanki lub narty

Witajcie.
U mnie świeci słoneczko i śnieżyk pruszy więc taakiego strasznego mrozu nie ma. NA sanki to i u mnie można iść
U mnie świeci słoneczko i śnieżyk pruszy więc taakiego strasznego mrozu nie ma. NA sanki to i u mnie można iść
Jest duzo śniegu to bałwanki moża lepic,marzec sie zbliza to moze końcówka juz zimy.

umnie na sanki to za moło śniegi,ja lubie lato i morze,te spacery nad brzegiem.
aga31<<<<<<<<kupić sobie Świnkę i ją codziennie dokarmiać a wygrana sama przyjdzie
Oj jest ,tylko zeby sie wiatr do tego nie ruszył bo by była zawierucha...

Jak trzyma tegi mróż i kominek sie pali robi sie nastrojowo w domuku..... to sa własnie uroki zimy...

Ja mam 2 dziesiatki stałe i czasem cos do tego skresle i w lotto tez mam 2 zakłady stałe wysyłam jeden zakład juz 12 lat,a drugi to moie i meza daty urodzenia,my jestesmy 2 wagi.

jedna moja 10 siadka to rok temu była w styczniu cała i w marcu musze ja pilnowac moze sie powtuzy.

Użytkownik xelom dodał nowy komentarz w temacie Promocja "zarób z multipasko" !!
Witam. Wczoraj wydane 20zł wygraną 28zł czyli 8zł na plusie. Za wygraną wysłałem 10 z plusem 4.13.18.30.33.50.53.67.73.75 na 2 losowania , 9.24.39.49.61 na dwa losowania. Mini 4 zakłady z maszyny 1.26.29.32.34/3.13.20.34.40/11.12.20.26.35/5.6.20.22.32 i lotto z maszyny 1.13.31.39.46.46. Za resztę zdrapki i 2zł wydrapane. Szczęścia wszystkim.

wczoraj 2/5 i 3/9
w zdrapke forsa forsa 5 zł wygrana

dla multipaskowej zony

Miałam tylko 3/10 cosik mnie liczby nie chce słuchać>>>nie wiesz czemu?

699jednostek trafien 2/2 wczoraj
ktos obstawil kilkadziesiat zakladow na stawce 10 i trafil
ktos obstawil kilkadziesiat zakladow na stawce 10 i trafilTo mój pierwszy raz
pozdrawiam wszystkich na chacie pasco
i życzę samych trafnych
.
Właśnie słucham Tim'a Berg'a "Bromance" i jest mi ...ciepło.
pozdrawiam wszystkich na chacie pasco
i życzę samych trafnych
.Właśnie słucham Tim'a Berg'a "Bromance" i jest mi ...ciepło.
ulala- b.ciekawe liczby dwie z nich są takie same jak moje 18, 80. Ale pokuszę los i wyślę osobno te Twoje z plusem. 

a ja idę na 14 wysłać taką 10:16, 18, 57, 59 61, 62, 64, 73, 75, 80
mala1438 a czujesz ze masz dzisiaj szczescie
? to poślę również tą dziesiąteczkę i bonusikiem się podzielimy ? Mogę heh
? to poślę również tą dziesiąteczkę i bonusikiem się podzielimy ? Mogę hehO co chodzi z tym bonusem w Multi bo niejaze do konca,ktos moze bedzie laskawy i mi to patologicznie przedstawi dzieki z gory
bonus jest dodawany do wygranej 10/10, z kazdym losowaniem przy nie trafionej dziesiątce bonus sie zwiększa, chyba o 10 tys
COŚ DLA CIEBIE ! -----> http://is.gd/LbjSR2
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 178 000
Gała i Ulala.
A gdzie weselne ciasto??

A gdzie weselne ciasto??

emerytko fajne pytanie?ale ja dopiero wczoraj sie dowiedziałam że zostalam multipaskowa żona>>>>>meżu multipaskowy i co bedzie z tym tortem weselnym?

witam. wszystkich

witaj aga dostałaś jakieś typy na MM
A w WITD w Bialym może wiesz czy trzeba mieć dojście aby się dostac?
Mrożno ale słonecznie
o co chodzi z WITD
o co chodzi z WITDJak przyjmują do pracy? Trzeba mieć dojście. m WITD to wojewódzki inspektorat transportu drogowego
sorki ale nie mam pojęcia

...trzymamy za Ciebie