Wpisy 2 341 939 – 2 342 038
17 maja 2015 15:19 → 17 maja 2015 16:50, 100 wpisów
Znasz takiego co wygrał miliony,na kilka milionów grających wygrywa 1 lub 2 osoby przecież to jest naiwne wierząc że się trafi.Jak tu nawet 100 zł ciężko wygrać.
Nino 100 zl faktycznie ciezko wygrac bo 7/10 to 140 zl a 6/10 to 12 zl
Napisze tak wygrana w Lotto to bajka w którą wierzymy,ale jest fajnie bo się nie kończy
Nino 6/6 w lotto to juz prawie że cud
Jocia-gratulacje za 8/10
Dopiro dziś kuknołem,a to było 4-05,życze 10/10z plusem
Mówią że cuda się zdarzają nie widziałem takich żeby ktoś wygrał i się nie wygrywa.Wszyscy na tej stronie jest zwiedzionych że nie wygrała fortuny
Andrzeja Dudę najlepsza obecnie opcja
popieram cie albinmulti
Zmiana konstytucji Polski to priorytet,dla nowego prezydenta,stop finansowaniu partii politycznych z naszych pieniędzy:chcesz być politykiem to płać tak jak my
Darmozjady jedne,robotnicy więcej kasy już dawać na was nie będą.
Darmozjady jedne,robotnicy więcej kasy już dawać na was nie będą.
Własnie chodzi o to że nie mam bo oni miel swój czas i co jest lepiej.Ale mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji trafnej
Przede wszystkim,należy obniżyć próg podatkowy dla najniżej zarabiających Polaków,samofinansowanie polityków,zmniejszenie dotacji na biura poselskie
zwiększenie finansów na służbę zdrowia-mamy ją w opłakanym stanie,w niedługim czasie,nie tylko będziemy stać w kolejkach do lekarzy,nie będzie nas stac na lekarza
zwiększenie finansów na służbę zdrowia-mamy ją w opłakanym stanie,w niedługim czasie,nie tylko będziemy stać w kolejkach do lekarzy,nie będzie nas stac na lekarza
hej majpanslyszalem ze udalo ci sie trafic 5/5 w realuprawda to?
O-14tej
moj kolega trafil 5/5 ostatnio i to z plusem. kupon z maszyny za 5zl a malo tego w ten sam dzien wydrapal 200zl w zdrapce za zlotowke
Multi multi na dziś
1kupon 7,15,19,27,30,40,61,63,72,80.
2kupon 4,14,15,19,21,24,29,30,48,54.
1kupon 7,15,19,27,30,40,61,63,72,80.
2kupon 4,14,15,19,21,24,29,30,48,54.
To na razie tyle w tym temacie,dużo więcej można poczytać w komentarzach wiadomości MSN Polska-Outlook.Tylko Duda
Czarek-twoja wena twórcza i optymizm jest godny podziwu!!!!
Lucyna-złaś z Kunia bo go zajeżdzisz
Andreas ten wspaniały koń jest takiej rasy, że takich ja i Ty to może czterech przewieźć
>L<,...jesteś nie pełna ...nie pal papierocha ..twój Tatuśku lanie i okeY i dziida..
Majpan z niecierpliwością czekam na tą upragnioną prkę 7,8.
podarujesz mi pewniaka na dziś wieczór?
podarujesz mi pewniaka na dziś wieczór?
witam,-graty panie Majpanie za 5/5 w multi w piątek 2 losowanie,A wyobraż se pan że ja dupa stołowa odpisalem od p. góre 1,31,32,19,80 było 4/5 79 zamiast 80 a w 2 linijce było 5/5 nie moge przeżałować żem calego niespisał,bo gówniane swoje musiałem dać nie wiem po co
>L< ..jesteś nowa niunia ..ale nie masz taki spokojnie tak ciąlesz za uzywania brzydki słów ..co takie mozna
Krzysio zawodowo i prywatnie zajmuję się jeździectwem i hodowlą koni, to po jakiemu mogę być nie pełnosprytna??!! ***a przecież do tego trzeba siły, zaangażowania i odpowiedzialności
Tu nie chodzi o pecha a logikę a tu się nic nie trzyma logiki jeśli chodzi o grę W w Lotto
Wszystkim wysokich
Spadam do zółtej Budy i na
ale wczoraj 5/6 dało w multi 11,14,17,19,31,i 8 nie było dobre i to
A ty podawaj pechowe liczby,a bo wprowadzasz ludzi w błąd.Niezły czarodziej z ciebie
Umiem czarować Nino.
Podaj mi swoje namiary to się z tobą podzielę nimi.
Podaj mi swoje namiary to się z tobą podzielę nimi.
Majpan spisze twoje typy jakie dziś podałeś i zobaczymy czy będzie chociaż zwrot kasy.Jak nie to potwierdza się to co pisałem o tobie.Dziel się na żywo przy świadkach
Nino albo dajesz namiar albo żegnam.
Nie gadam z istotami bez jaj albo jajników.
Nie gadam z istotami bez jaj albo jajników.
EP:
4 11,22,28,31,32
4 1,4,5,9,19
4 3,7,14,33,34
4 2,5,12,19,31
4 6,8,12,20,26
4 11,22,28,31,32
4 1,4,5,9,19
4 3,7,14,33,34
4 2,5,12,19,31
4 6,8,12,20,26
Nino Nino, zachłanny i podstępny
jakbyś był graczem to byś wiedział że nie wszystko jest od razu. to ryzyko! to hazard! co Ty chcesz udowodnić
jakbyś był graczem to byś wiedział że nie wszystko jest od razu. to ryzyko! to hazard! co Ty chcesz udowodnić
Poco ci moje namiary.Przecież można tu na czacie .Tu nie trzeba mieć jaj do czego ci tu.Chyba że
Lucyna ile byś tu nie grała nie wygrasz fortuny.Ile lat grasz ? Wygrałaś ?Daj dowód
Nino byłam świadkiem wielu sytuacji, porażek i sukcesów na tym czacie i da się wygrać bez dwóch zdań. a Ty jak chcesz fortunę to zahasaj rękawy i nie oszczędzaj łokci!! do roboty a nie na łut szczęścia liczysz!
wystarczy grać parkami i już może być fajna dniówka
wystarczy grać parkami i już może być fajna dniówka
Lucyna to roboty nie pisać, daj dowód .Skan wygranych.Profil użytkownika.Proste
Rafal prezenty były od Ciebie, ciekawe co miałeś na myśli wysyłając mi je, tak wirtualnie....
ale nie ważne, liczy się gest
ale nie ważne, liczy się gest
Nino w tym różnica, że ja już jestem bogata, i moja własna fortuna mi wystarcza
Chyba tylko duchowo,bo finansowo pewne średnio.Gdzie te dowody wygranych w lotto
A tak naprawdę to żal mi was wszystkich jak w grach liczbowych robią was w konia
wcale się nie zdziwię jak za parę dni z tond znikniesz i ślad po tobie zniknie