Wpisy 2 340 469 – 2 340 568
15 maja 2015 08:57 → 15 maja 2015 10:20, 100 wpisów
Chyba że każdy z tysięcy graczy widzi wyniki tylko dopasowane pod jego typowania.
Co jest absurdalne.
Co jest absurdalne.
31,32,1,19,80 to nie ma godziny.
31,32,1,34,53
31,32,1,37,80
31,32,1,53,80
Pewniak 33.......25?
31,32,1,34,53
31,32,1,37,80
31,32,1,53,80
Pewniak 33.......25?
33 tez mam na kupone, bo juz nie wiedziałem co na 10 liczbe wcisnąć
wczoraj qurwa 80 zeta miałem z ekstra p. ponadawałem chyba za 60 zł i mam qurwa 4 zł odzyskane jak oni ts mnie wqurwiają ,na mini wczoraj dałem 4,5,17,19,22 -a był0 3,4,5,16,21 qurwa 2 i 2 oboki francowaty tEES p[iesc h o l e r y
dobra ja spadam spac,bo jestem po nocce. nie poddajemy sie chlopaki wysokich wygranych życze
qurwqa z tylu kuponów multi wczoraj ...aż 4 zł byki PiE r d o l o n e
co za majcher tam siedzi i z a s r a w a kupony -majcher piep szony teesiak
kondigram już 2 piątki stale z rok w multi i qurwa może z 6 razy było 4/5 -5/5 pilnują k u t a s y
chlopaki bedzie dobrze kazdy z nas musi poczekac na swoja kolej
Jak TS-ek
Będzie w ciągu paru najbliższych losowań losował nie losowo.
To któraś piona wejdzie w całości.
(czytaj ze zrozumieniem)
No chyba że teraz czas na losowania losowe
Będzie w ciągu paru najbliższych losowań losował nie losowo.
To któraś piona wejdzie w całości.
(czytaj ze zrozumieniem)
No chyba że teraz czas na losowania losowe
jak odstawie to pewnie zielone światełko majcher dostanie i wylezie ten zestaw jak bede to puszczał to nic 3/5 albo 4/5 na wqurwienie c h a m y
dawniej to mi jakaś 5 w multi wpadła od czasu do czasu teraz ni uja
ino qurwa nerwy z tych gier i jeszcze strata kasy cholera przydałoby sie przestać grać .....
No i co będziesz robić jak przestaniesz grać.
Prawdopodobnie zaczniesz chlać.
To już lepiej graj.
Prawdopodobnie zaczniesz chlać.
To już lepiej graj.
http://www.superstacja.tv/Wiadomosc/Prezydent_Pokazal_Ze_Ma_W_D_Wyborcow__Tymochowicz_Ostro_O_Komorowskim,1446410/Polecane/index.html
TS powinien cs wymyslić, aby losy były przydatne nie tylko do kosza i palenia...wtedy człowiek cieszyłby sie nawet jeżeli przegra
kondi ale z moim /szczęściem/zmienie to to stare wylezie i dopiero sie wqurwie? co tu począć ? wszystkiego sioe nie da nadać -wczoraj grałem za wygranom to buulu nie ma ale jak swoją kase się ładuje to żal-jeszcze takie grosze się ma
chociażby nie wiem...może kolorowanka dla dzieci po drugiej stronie, choc to na ewno nie wypali...no ale cos podobnego...moze chociaż krzyżówke
https://www.lotto.de/de/ergebnisse/eurojackpot/archiv.html
dziś grubo
dziś grubo
zobaczą ,że dziś tej 5 nie nadałem /nie mają w bazie danych/to na złość puszczą to są chamy szkolone
paulo, skoro mentalnie juz stawiasz sie na przegranej pozycji to jak masz wygrac?
Zelonka? To casem nie ten wojskowy szyfrant co tokiedys zniknął w niewyjasnionych okolicznoscach?
z drugiej strony to było/tylko/60 zeta -znam przypadek dziadka co wygrał u buka 2.500 zł i za połowe poobstawiał w lotto różne gry ,przeróżniste kombinacje i ...wygrał wielkie g ó w n o --nie ma sie co przypalać bo wtedy przeważnie się wtopi
W lotto potrzebny jest przypadek a nie, zamierzony cel wygrania Damian Hartge
ponoc przypadkow nie ma, ale Bóg nie przewidział, że człowiek wymysli Lotto
Człowiek tak się rozwinął że Bóg się łapię za głowę jak to zostało wymyślone umysł ludzki jest nie do ogarnięcia
nie rozdzierajmy znowu 2 teorii:
-wszystko juz jest zapisane i juz sie wydarzyło a jedynie sie powtarza, albo
- jestesmy kowalami wlasneog losu
-wszystko juz jest zapisane i juz sie wydarzyło a jedynie sie powtarza, albo
- jestesmy kowalami wlasneog losu
Może istnieje może nie człowiek go wymyślił szukając czego ponad
każdy w coś wierzy,ja wierzę że mam jedno życie i drugiego razu nie będzie
W miejscowości Zielonki padła wygrana 2 000 000,00 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Barlinek padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
kiedyś jak świętej pamięci ksiądz proboszcz przyszedł do nas na kolędę zapytałem czy może mi wytłumaczyć jak to się stało że Maria urodziła będąc dziwicą ,bez użycia słowa cud,karą było to że nie mieliśmy kolędy aż do jego śmierci i drzwi z futryną trzeba było na nowo osadzać tak nimi trzasnął wychodząc
Snopek tego tez nie można być pewnym bo równie można mysleć że się urodzi w innym wcieleniu
ja tak nie myślęmyślę że człowiek jest wielki i żyje dzieki nauce którą stworzył
miejsca nei zabraknie...w szkole uczyli, ze jak bedzie 6 mld to braknie jedzenia...i co ? Teraz strasza, że aby pzezyc, czlowiek potrzebuje 2 Ziemi
za 10 lat zapewne bedzie ptrzebował 3 Ziemi, a nadal beedzie żył na jednej
kondziu jak tam wygrane?
nie widziałam cie weki...
jakieś nowe wynalazki? odkrycia?
ooo jakie panowie maja rozważania????
kondziu
wiesz co mnie wnerwia Hertage? Że ludzie wykrywają nowe zajebiste rzeczy, ale mają zakaz od władzy upowszechniania teg zwykłym obywatelom
emeryt
Kondi też mnie to denerwuje to hamuje rozwój cywilizacji ale może właśnie o to chodzi by garstka ludzi ma mieć wszystko
wlasnie...kasa płynie potem w jednym kierunku, a nastepnie strumien tylko rosnie, bo jak masz kase to mozesz kupic kolejny pomysl i kolejny...
kondi tylko ze ludzie wykanczają sie wzajemnie..coraz nowe wynalazki...bomby...broń...trucizny...wsio przeciw sobie...kiedyś nie było kompów komórek i jakos ludzie lepiej żyli ze sobą i mieli zajęcia bo choćby dzieciarnia się spotykała ze sobą i mieli rózne zainteresowania..a teraz co wlezie na tego kompa, świat wirtualny a potem wyrabiają cuda...człowiek się sam wykańcza a przy okazji drugiego...idziemy do zagłady i basta...
ISLANDORKA
no to ta zagłada mogłaby wreszcie przyjsc raz a dobrze do ***y nędzy, a nie tak sie czai i partyzantkę uprawia
kondi hartage
chemia w powietrzu w jedzeniu pogoda do góry nogami i tylko ciągle choróbska...z czego? z wynalzków i unii...odkażaczy do mleka naleją...wiem bo brat ma krowy cza basen odkażac i jak to ma być zdrowe????
krzysiu