Wpisy 2 337 911 – 2 338 010
11 maja 2015 20:24 → 11 maja 2015 21:39, 100 wpisów
No dobra>> wiem że nie lubisz ... takich zdrobnień..
EstyMek -będzie dobrze.
EstyMek -będzie dobrze.
zapytałem dziewczynę pracującą w gastronomii
kiedy wstajecie ???
4-6 rano
ile pracujecie ???
do ostatniego klienta
chyba każdy wie co to znaczy
czy jest jeszcze większy wyzysk ???
kiedy wstajecie ???
4-6 rano
ile pracujecie ???
do ostatniego klienta
chyba każdy wie co to znaczy
czy jest jeszcze większy wyzysk ???
Witam! Celowo nie chcą podnieść płacy minimalnej.Łapę trzyma na tym sekta powiązana z Izraelem.Podobnie jest z wizami do USA, nie wiem jak byśmy im włazili w d... to i tak nie zmienią zdania
czuję, że mnie tu uświadomią zaraz... i po TYM przestanę być szczęśliwa
i nieświadoma
i nieświadoma
2 337 901.
3-4 000 netto ???
zapytajcie
krasnalka
ile dostaje netto ?
może sama krasnalek odpowie
3-4 000 netto ???
zapytajcie
krasnalka
ile dostaje netto ?
może sama krasnalek odpowie
Sami zobaczcie sobie w necie, jakie mają "stowarzyszenie" panowie min. Rostowski, Balcerowicz i inni . Oni pociągają za sznurki. A do mojej firmy przychodzą kierowcy na patelnię z Ukrainy za 5 zł/godz. Polacy uciekają hurtowo za granicę. Wania mówi ,ze zamieni na dolary , a u nich to majątek.
Witam wieczorkiem
EstyMy ale jestem nabuzowana i po chyba bym juz unosiła się pod sufitem
Takie pytanko mam - czy ktos z obecnych gra w MM online? Jesli tak która strona najlepsza?
lotto6 o do 936- a my więcej złudzeń
EstyMy - Dwa powody mam: zestaw którym grałam do wczoraj wszedł dzisiaj w całości , drugi: źle podobierałam liczby. Wytypowałam 24 weszło z nich 15 i zamiast Seszeli mam spacer po mieście dla relaksu
widzę, że sprawa jest poważna multi ulka
ale... na szczęście Ty masz szczęście do liczb (nie to co niektórzy), to sobie odbijesz
Witajcie ponownie
chyba pora pomyśleć nad liczbami, oby tylko nie jak na 14 weszly grrr.
multi_ulka ja gram online na stronie kuponylotto, jak wyjść z domu akurat nie mogę. Tylko na 14 jak chcesz żeby poszły to dnia wcześniejszego do 19.40 musisz zaznaczyć zakład na dwa losowania...wtedy wejdzie na wieczorne i na 14 dnia kolejnego, GRRR. No ale jak mi się trafia coś to nigdy nie mam problemu z wypłatą(może też dlatego,że zazwyczaj to jakieś zwroty są tylko ahhahah)
chyba pora pomyśleć nad liczbami, oby tylko nie jak na 14 weszly grrr.
multi_ulka ja gram online na stronie kuponylotto, jak wyjść z domu akurat nie mogę. Tylko na 14 jak chcesz żeby poszły to dnia wcześniejszego do 19.40 musisz zaznaczyć zakład na dwa losowania...wtedy wejdzie na wieczorne i na 14 dnia kolejnego, GRRR. No ale jak mi się trafia coś to nigdy nie mam problemu z wypłatą(może też dlatego,że zazwyczaj to jakieś zwroty są tylko ahhahah)
Marku witaj https://elotek.pl/
Ech, gdyby tak tylko zakładzik w MM był tańszy...
No i naknociłam.
Pod linkiem https://elotek.pl/ można grać ale nie wiem czy sa uczciwi.
Pod linkiem https://elotek.pl/ można grać ale nie wiem czy sa uczciwi.
MoccaCaffe dziękuję
Spróbuję zagrac raz online.
Spróbuję zagrac raz online.
A nie ma za co multi_ulka
EstyMy
z grą online jest jeden szkopuł...jeżeli jakiś serwis już oferuje multi to z gra na 14 są zazwyczaj problemy (trzeba np na dwa losoowania wlaśnie) no i doliczają sobie często jakąś prowizje. Ech, chyba większość stron już sprawdziłam ahhahah, hmm na lottoland dbrze mi sie gra też w inne gry...mini i dużego...można też w zagramaniczne(choć tu lepiej z zakładem na ostatnią chwilę nie czekać)
EstyMy
z grą online jest jeden szkopuł...jeżeli jakiś serwis już oferuje multi to z gra na 14 są zazwyczaj problemy (trzeba np na dwa losoowania wlaśnie) no i doliczają sobie często jakąś prowizje. Ech, chyba większość stron już sprawdziłam ahhahah, hmm na lottoland dbrze mi sie gra też w inne gry...mini i dużego...można też w zagramaniczne(choć tu lepiej z zakładem na ostatnią chwilę nie czekać)
czibuk
qjaster
qjaster
Dawid oby tylko ja grałam na 3/3 i 5/5 a 10/10 niech ktos inny przytuli
dawid ja Tobie życzę 10/10 jak grałeś bo ja nie grałam na 10 liczb i raczej nie gram
ooo struś jak dawno cie nie widziałam...
torsan teraz to gatki ubierz bo chłodno...