Wpisy 2 336 735 – 2 336 834
10 maja 2015 10:44 → 10 maja 2015 12:24, 100 wpisów
krasna ..ty grasz ..prawda nie boli problem ty
http://www.dziennikpolski.co.uk/media/2012/07/foto-do-cukierskiej-600x399.jpg
--
http://www.dziennikpolski.co.uk/media/2012/07/foto-do-cukierskiej-600x399.jpg
--
Krasnalek jak leci
Wygrana odebrana az 80zl co za pech tak malo placili
witam zbigniew_g: jak chcesz żeby dużo płacili to obstawiaj wysokie liczby, powyżej 30, najlepiej 40-ki
tutaj najwięcej wypłacono za 4/6 do tej pory:
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/21-07-2011/
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/duzy-lotek/21-07-2011/
Jako niepelnoletni kupilem 2zaklady duzy kosztowal 1,25 chybil trafil jako malolat bylem wszoku trafilem 4/6 dostalem wtedy prawie 100zl w zakladzi mialem 5 liczb powyzej 40
Witam
Pasko co jest ostatnio w multi nic nie trafiam w duzego lotka gram 1zaklad systemem 7bez plusa nostop trafiam 3/7 w tym miesiacu juz 5razy 3/7 czyli 96zl
W multi gram na swoje liczby w duzego zawsze na chibil bo znam pelno ludzi co trafilo 4 i kilku ludzi co trafili 5/6 na chybiu trafil
krasnalek
krasna ...nie wygra wszystkie gry tu ..MM jedna osoba mial MM od 7 tysiaki
Krasnalek moj brat nie interesuje sie lotto kilka lat temu puscil 1zaklad chybi trafil i trafi 5/6 o tej pory zagral moze za 50zl
Pasko to wiem od zawsze jak padaja liczby 1 do 10 placa najmnej jak padaja 40stki wtedy placa najwiecej jako niepelnoletni trafilem 100 troszke mniej jak kupilem duzego na chybil pomyslalem ale hu liczby nawet na losowanie nie czekalem rani wstalem wlaczylem telegazete kur ale liczby 4/5 trafilem wtedy prawie 100 zaklad 1,25
4/6 mialo byc
Pasko twoja najwieksza wygrana napisz
krasna ...mój tatusku grał wiele lat ..jak mnie nie bylo ..i juz jestem stary ..dlaczego tatusku nie moze trafic lotto ..jak ty bedziesz tak samo nie ma nic
Siema wam wszystkim.
zbigniew_g: nie mam wysokich wygranych, ale mam wysokie trafienia
Uważam ,że pisemny język polski poszedł mi dobrze co do matematyki nie spisałem odpowiedzi ,aczkolwiek raczej również się udało zdobyć wymaganą ilość punktów. Jednak przede mną jeszcze jedno wyzwanie ,które mnie czeka w 22 i 23 czerwca czyli egzamin pisemny i praktyczny Technika Administracji. To ta szkoła ,którą ukończyłem w ubiegłym roku. No niestety nie udało się zaliczyć i trzeba będzie poprawiać. Uzyskałem z pisemnego 36% a praktycznego 54%. Jadę w sobotę do szkoły się podszkolić z uczniami z II klasy.
Krzysztof_c, cała.szeroka.społeczność MP była głęboko zaniepokojona Twoją nieobecnością
szybciutko zdawaj relację, co.z Twoją maturą
szybciutko zdawaj relację, co.z Twoją maturą
Lekka niepewność jest bo niektóre zadania z pozoru łatwe w domu zrobiłem a tam kompletna ciemność.
No polski pewnie zdam ale matematyka zobaczymy.
Kto z was może no nie wiem miał coś styczności z Administracją uczył się, czytał jakieś książki ? Wyniki są 30 czerwca.
Chociaż kilka punktów mogło być więcej np funkcji liniowej z zastosowaniem wzoru w domu na spokojnie zrobiłem a tam wzór dobry zastosowałem y=ax+b. Tylko problem tkwi w tym ,że było postawić za y i x a ja do nich liczby dałem. Potem z kolegą w tenisa idę pograć. A jeszcze przed obejrzę GP Hiszpanii i mojego idola Alonso, zjem obiad i pójdę na wybory.
Tylko pisemne miałem do poprawienia jestem już po maturze.
Teraz jeszcze jak wspomniałem w czerwcu muszę poprawić pisemny i praktyczny Technika Administracji. Bo praktyczny poprawiłem po raz trzeci i zdobyłem dyplom Technika Agrobiznesu w poprzednim roku 77%.
Dobra ja muszę dalej do nauki jestem nie ustępliwy i dalej walczę o kolejne cele.
EstyMy...
.......................................
.......................................
Martwię ,że co interpunkcja ?
>>nieustępliwy <<
.............................
.............................
Znów za rok ...MATURA.
......................................
Uważam że minimum 10 punktów uzyskam z czytania ze zrozumieniem. Do tego pisałem na 1 temat starej matury prawie 5 stron. We wstępie napisałem o czym będę pisać. W rozwinięciu pracy porównałem Ramireza i jego następce Horusa. A w podsumowaniu ładnie podsumowałem pracę. Był tekst i z niego wybierałem oraz przekształciłem zdania. Czyli ile mogę uzyskać punktów ?
Mam próbny Test MM.. .
Chce Ktoś go ... zobaczyć ???
Chce Ktoś go ... zobaczyć ???
Aj bo to z prędkości napisałem nieustępliwy.
A były ... przecinki w tekście ???
Czyli z języka polskiego ile uzyskam % proszę wpisywać swoje typy ?
Zobaczymy kto było blisko a nagrodą będzie za trafienie zobaczymy w każdym bądź razie. EstyMy z tekstu z tekstu napisałem swoimi słowami. Oj dadzą chyba te 30% za wytrwałość ?
Krzysztof c.
Dostaniesz z ... 13 punktów.
..............................
Dostaniesz z ... 13 punktów.
..............................
13...|... 31.
Jak 13 punktów ?
Wędruś
No chyba 21 mi da te ktoś bez przesady ?
Pasko to ile % ?
Dzień dobry wszystkim
krzysio c ja daje 26%I BEDE NAJBLIZEJ
30%
A czemu tylko tyle ?
Nie punkty, a procenty.. . Ale nie ma to znaczenia, bo poziom matury podstawowej jest ... NISKI.
....................................
....................................
Jak żeby zdać język polski trzeba mieć 21/70 !!!
krzysio na dole nie potrzeba matury ino kilof i łopata