Wpisy 2 335 546 – 2 335 645
7 maja 2015 23:18 → 7 maja 2015 23:59, 100 wpisów
ale to Ty sie do mnie dopierd*****sz i to Ty dziewczynko przemysl co piszesz
idę coś przegryźć bo tasiemiec się odzywa i mam nadzieję że się tu trochę rozjaśni Pablo
Lucyna a pozatym jak dobrze widze to kilka lat jestem od Ciebie starszy i licz sie ze slowami
>L< ..ty tu wolisz wybaczać wiele chłopaków ..i no wez i oblizaj tylko jednego chłopaka Krzysztofie CCCP zobaczymy jak
bo mnie w***ia zamiast pogadac o liczbach o typowaniach to ida jakies chore tematy
Było tu setki chorych tematów na przykład wczoraj przed 21:40
jakoś nie byłeś śmiały pablo.
jakoś nie byłeś śmiały pablo.
Lucyna nic nie zrobie bo nie bede cie lapac bo chyba nie warto skoro Ty o 23:20 idziesz cos przegrysc
to ***a nie jest portal WYZAL SIE BO INNI NIE CHCA CIE JUZ SLUCHAC !!!
Brajan jakiś przygłup się przyczepił jak wesz psiego ogona i kozaczy
Lucyna nie wydaje mi sie to ty sama sie ocenilas romansujac z polowa kole,si z tego czatu
a wracajac DO RZECZY to mam nadzieje i chcialbym zeby TS wprowadzil jeszcze jakas inna gre liczbowa troche brakuje zakladow specjalnych albo starego numerka
co Ty nazywasz romansem debilu nie jestem tu w celach matrymonialnych, na czole mam Ci to wypisać??
joker byl troche nie do konca przemyslany albo ci wyszlo na chybil trafil albo nie
Brjan pokaz mi wpis w ktorym ja ja obrazilem i mialbym ja przepraszac
Brjan jestem dzentelmenem ale nie w stosunku do osob ktore mnie obrazaja sorry mam swoj honor
Lucyna a moze jednak czas zebys Ty poszla spac bo juz dawno po dobranocce
na szacunek trzeba sobie zapracowac nawet jesli jest sie kobieta sorry takie mam zasady ,praca z 8 podwladnymi kobietami przez 9lat nauczylo mnie tego bo jak na samym poczatku zacznie sie je nosic na rekach to wejda ci na glowe
Lucyna robie to tylko dlatego ze nie chce miec tutaj zadnych zatargow i zgrzytow
Tak zwanego pewniaka będę miał jutro po 8 rano.
Pablo nie rzucaj mięsem.
Pablo nie rzucaj mięsem.