Wpisy 2 335 498 – 2 335 597
7 maja 2015 22:49 → 7 maja 2015 23:38, 100 wpisów
Lucyna to ty pisałaś dzisiaj że ktoś tam onanizuje się przed twoim foto
w profilu?
w profilu?
Majpan trochę nie dowidzam. słowa Ty, Tobie, nie piszę się z małej raczej
Majpan oj Lucyna ma jednak racje ale rozumie ze na czacie nie zwasze sie o tym pamieta
Lucyna wiesz gdzie ja mam to czy bedziemy mieli zwade czy nie?????
jest tu wiellllle innych fajniejszych osob do pogadania uwierz mi
Ja pierdzielom on piszę do mnie a myślał że do ciebie i wszyscy jesteśmy jak
w niebie.
w niebie.
dziś miałem 3/3 nie grałem juz zapózno nie typowałem ... a po południu miałem 1/2 plus
Lucyna powiem ci tak jestes tzw dziewczynka z dobrego domu ktora mysli ze wszystko kreci sie wokol niej
sedzia a nie sedziom ... tu jest portal o grach statystykach i typowaniach a pare osob ***i od rzeczy
posłuchaj chłopcze gówno mnie obchodzi co Ty tam sobie w tej młodej dyńce bzdurasz jestem tu aby popisać o cyfrach a nie o Tobie
ale to Ty sie do mnie dopierd*****sz i to Ty dziewczynko przemysl co piszesz
idę coś przegryźć bo tasiemiec się odzywa i mam nadzieję że się tu trochę rozjaśni Pablo
Lucyna a pozatym jak dobrze widze to kilka lat jestem od Ciebie starszy i licz sie ze slowami
>L< ..ty tu wolisz wybaczać wiele chłopaków ..i no wez i oblizaj tylko jednego chłopaka Krzysztofie CCCP zobaczymy jak
bo mnie w***ia zamiast pogadac o liczbach o typowaniach to ida jakies chore tematy
Było tu setki chorych tematów na przykład wczoraj przed 21:40
jakoś nie byłeś śmiały pablo.
jakoś nie byłeś śmiały pablo.
Lucyna nic nie zrobie bo nie bede cie lapac bo chyba nie warto skoro Ty o 23:20 idziesz cos przegrysc
to ***a nie jest portal WYZAL SIE BO INNI NIE CHCA CIE JUZ SLUCHAC !!!
Brajan jakiś przygłup się przyczepił jak wesz psiego ogona i kozaczy
Lucyna nie wydaje mi sie to ty sama sie ocenilas romansujac z polowa kole,si z tego czatu
a wracajac DO RZECZY to mam nadzieje i chcialbym zeby TS wprowadzil jeszcze jakas inna gre liczbowa troche brakuje zakladow specjalnych albo starego numerka
co Ty nazywasz romansem debilu nie jestem tu w celach matrymonialnych, na czole mam Ci to wypisać??
joker byl troche nie do konca przemyslany albo ci wyszlo na chybil trafil albo nie