Wpisy 2 334 653 – 2 334 752
6 maja 2015 22:27 → 6 maja 2015 23:19, 100 wpisów
ps...pasko jest bogiem bo za chwile napisze cos głupiego i dostane bana
i wtedy cza pisac do wszechmogącego noł plis nie bedem
oki zatypuje i spadam
i wtedy cza pisac do wszechmogącego noł plis nie bedem
oki zatypuje i spadam
trafiłem trzy numery w ekstra pensji
4kupon 6,11,13,21,29 ..2 trafiłem 13,21,29
4kupon 6,11,13,21,29 ..2 trafiłem 13,21,29
Puszek 735 nie pisz o Bogu na forum, tutaj rządzi Lila i Wasyl-Piaski ale to co tobie odpisują świadczy o ich inteligencji. Żałosne.
dobra teraz na powaznie kto podpowie co wysłac jutro na 14??????
dawid
dawid ...psalmy nr z psalmów
do koryntian
zgrywusssss
Wasyl ..nic nie stety ..kto bogaty ..robiom Gamoniom ..i głupiom
nikt tu nie rządzi, ja prowadzę ten portal.
Natomiast faktycznie proszę nie oddawać wpisów, które mogą urazić uczucia religijne.
Ja sam mogę napisać, że jestem mocno wierzący, ale nie chciałbym teraz pogłębiać tego tematu na tym czacie.
Natomiast faktycznie proszę nie oddawać wpisów, które mogą urazić uczucia religijne.
Ja sam mogę napisać, że jestem mocno wierzący, ale nie chciałbym teraz pogłębiać tego tematu na tym czacie.
krzysio
dawid najpierw się wyciąga liczby, a w razie nie wejścia później trzeba się kłócić
Paczkiewicz ..ty mocno wierzący ...a jak np ..kto daje wiecej kasa .. ty robisz złamiesz sprawy ..jak ludzie PL
pasko no to teraz poruszyłes ziemie niebo i piekło temat polityka
zgrywus teraz bede juz wiedzial ale wiem ze na Ciebie moge liczyc
glosujmy na piersi
pasko mysle o kaczorku ...co by brata pomscił bo mu w samolocie go zabili kołkiem z brzozy
mysle o pani ogórek ale to z głodu
ale dawno nie piłem właśnie otwarłem sobie "książęce chlebowo miodowe", zdrowie wszystkich
paskoEBwróciło do polski
mozna kupic je w biedronce
mozna kupic je w biedronce
wasyl-piaski: tutaj film 15-sekundowy o Biedronce okiem Kaczyńskiego
https://www.youtube.com/watch?v=KqYwFm-fu9M
https://www.youtube.com/watch?v=KqYwFm-fu9M
jesli o same piersi to to cos z ogorkiem a o krzyzyk to z muzyka
pasko dobre biedronka dla najbiedniejszych
wasyl EB w de caly czas w dostepne
Cisza wyborcza rozpoczyna się na 24 godziny przed dniem głosowania, tj. w dniu 9 maja od godz. 0.00 i trwa do zakończenia głosowania, tj. do godz. 21.00 w dniu 10 maja 2015 r., jeżeli żadna z obwodowych komisji wyborczych, w wyniku nadzwyczajnych wydarzeń, nie podejmie uchwały o przedłużeniu głosowania.
W okresie tym zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej, w tym zwoływanie zgromadzeń, organizowanie pochodów i manifestacji, wygłaszanie przemówień oraz rozpowszechnianie materiałów wyborczych.
W okresie tym zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej, w tym zwoływanie zgromadzeń, organizowanie pochodów i manifestacji, wygłaszanie przemówień oraz rozpowszechnianie materiałów wyborczych.
Pasko a podasz jedna liczbe ktora typujesz na jutrzejsze losowanie na 14?
Pasko dzieki, tak probuje kazdego podputac bo sam jeszcze nie umie czytac mapek wiesz
dawid123: to nie ma co podpytywać. W dziale TYPOWANIA lecą pewniaki ciurkiem od każdego bez proszenia
Pasko no wiem ale troche duzo tam tego i tak przeanalizowac wszystkie to troche trwa a tak jak podpytam to jest szybciej
no to ja lece za ciosem
może tez na jutro cos wytypuje szczesliwie
może tez na jutro cos wytypuje szczesliwie
GABRIEL oj chyba faktycznie mam racje chociaz on teraz chyba poszedl juz swietowac bo wygral w ep
system czarusia wydać 5 dych wygrać 2 zeta i później kupić aby to oblać
Dawidek dlatego musisz poczekac na jego typy też będziesz świętował
zgrywus ..ty tu dobrze przyjechałeś ..teraz podziel się twój 1/1
GABRIEL sprawdzalem co zatypowales i bardzo podobne zestawy do tego co wypatrzylem w mapkach
Dawidek no możesz te 10 liczb obstawić na kilka losowań niebawem zagrają
Dawidek tylko ostrożnie nie graj za całość nie chciałbym stracić kolegi
dawid tylko pamiętaj Gabriel zamyka oczy i na ślepo typuje długopisem
GABRIEL wziolem tylko kilka liczb od ciebie a cala dziesiatke to juz sam dopracuje
Dawidek żebyś potem nie żałował i pamiętaj ja proponowałem właśnie całą 10-kę
Sawidek nie pogniewa się w Multi nie trzeba się dzielić więc śmiało
Dobra mykam do 14-tej i zobaczymy jakie będą efekty a teraz paciorek