Wpisy 2 334 296 – 2 334 395
6 maja 2015 20:57 → 6 maja 2015 21:36, 100 wpisów
Medea nareszcie ! mamy nasze 70-tki !
ja przewiduję inną dziesiatkę lecz nie podam tu bo może teraz TS patrzy
Lila
Jeszcze tylko 16 minut
lila
http://medziugorje.blogspot.com/2015_05_01_archive.html
Orędzie Matki Bożej z 02.05.2015
Drogie dzieci,
Otwórzcie swoje serca i próbujcie odczuć jak bardzo was kocham i jak bardzo pragnę, byście kochali mojego Syna. Pragnę, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
Orędzie Matki Bożej z 02.05.2015
Drogie dzieci,
Otwórzcie swoje serca i próbujcie odczuć jak bardzo was kocham i jak bardzo pragnę, byście kochali mojego Syna. Pragnę, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
Lila miło Cię widzieć
staszek masz rację to co wyprawiali z 40-tkami które nagle zaczęły wchodzić hurtem .... szkoda gadać
staszek masz rację to co wyprawiali z 40-tkami które nagle zaczęły wchodzić hurtem .... szkoda gadać
lila a tak se bufam a co
a tak w ogóle przewiduję, że trzymanie 1-10 w zamrażarce ma niejaki związek z rosnącym bonusem. Bo to przecież bardzo popularna dziesiątka więc jak będą chcieli rozbić bonusa to poleci 7/10 lub 8/10
chyba niekoniecznie skoro wklejasz tematy o Matce Boskiej na stronce o tematyce lotto
lila widzisz nie tylko ja dymie ...344
Lucyna, nie , nie kuszę , źle to odbierasz
Ja wiem że masz rodzinę
Ja wiem że masz rodzinę
tak ci się tylko wydaje Lila
Matka Boża pragnie, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
Matka Boża pragnie, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
co to jest bóg gdzie o tym uczą
lila ale mocno proszę
dawid ja mówi stary dowcip z brodą Bogu też trzeba dać szansę by wygrać
my mamy poznawac boga przez księzy i im sie spowiadac a potem oni ppzekazują bogu nasze grzechy ha ha a co oni mają kontakt z bogiem przez cb radio
bóg to jest wymysł człowieka
bóg to jest wymysł człowieka
nie ma boga i tyle
medea76 ale to indywidualna sprawa kazdego z nas a nie po to zeby gadac o tym na czatach
u mnie po komuni wiara znikła z domu