Wpisy 2 334 271 – 2 334 370
6 maja 2015 20:44 → 6 maja 2015 21:31, 100 wpisów
dziś się udało ale jutro wcale nie musi, mogą się cyferki nie sprawdzić
Dawid
10 mialem mocną naprawdę i wystraczyło dodać ją do 70-tek i mieć 6/9
10 mialem mocną naprawdę i wystraczyło dodać ją do 70-tek i mieć 6/9
Bracie
brat też miał -10-
lucyna
Ale smaczna
dziś nic nie wysłałam allee jutro... kto wie? czy panowie nie podrzucą jakiejś propozycji
staszek2012 smacznego
a tak pozatym to czekam na wpis w KG jak juz bedziesz mial jakies pewniaczki na jutro
a tak pozatym to czekam na wpis w KG jak juz bedziesz mial jakies pewniaczki na jutro
Medea nareszcie ! mamy nasze 70-tki !
ja przewiduję inną dziesiatkę lecz nie podam tu bo może teraz TS patrzy
Lila
Jeszcze tylko 16 minut
lila
http://medziugorje.blogspot.com/2015_05_01_archive.html
Orędzie Matki Bożej z 02.05.2015
Drogie dzieci,
Otwórzcie swoje serca i próbujcie odczuć jak bardzo was kocham i jak bardzo pragnę, byście kochali mojego Syna. Pragnę, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
Orędzie Matki Bożej z 02.05.2015
Drogie dzieci,
Otwórzcie swoje serca i próbujcie odczuć jak bardzo was kocham i jak bardzo pragnę, byście kochali mojego Syna. Pragnę, abyście Go lepiej poznali, gdyż nie jest możliwym poznanie Go i nie kochanie Go
Lila miło Cię widzieć
staszek masz rację to co wyprawiali z 40-tkami które nagle zaczęły wchodzić hurtem .... szkoda gadać
staszek masz rację to co wyprawiali z 40-tkami które nagle zaczęły wchodzić hurtem .... szkoda gadać
lila a tak se bufam a co
a tak w ogóle przewiduję, że trzymanie 1-10 w zamrażarce ma niejaki związek z rosnącym bonusem. Bo to przecież bardzo popularna dziesiątka więc jak będą chcieli rozbić bonusa to poleci 7/10 lub 8/10
chyba niekoniecznie skoro wklejasz tematy o Matce Boskiej na stronce o tematyce lotto
lila widzisz nie tylko ja dymie ...344
Lucyna, nie , nie kuszę , źle to odbierasz
Ja wiem że masz rodzinę
Ja wiem że masz rodzinę