Wpisy 2 329 414 – 2 329 513
27 kwietnia 2015 20:37 → 27 kwietnia 2015 21:47, 100 wpisów
1. Mam 17 lat, czy mogę wziąć udział w Wiosennej Loterii RMF?
W loterii mogą brać udział wyłącznie osoby, które ukończyły 18 rok życia.
2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Wiosennej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku.
3. Nie chcę otrzymywać SMS-owych zaproszeń do Wiosennej Loterii RMF. Jak mogę je zablokować?
Z numeru telefonu, na który nie chcesz otrzymywać dalszych zaproszeń, wyślij darmowy SMS o treści RMF.STOP pod numer 8065.
W loterii mogą brać udział wyłącznie osoby, które ukończyły 18 rok życia.
2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Wiosennej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku.
3. Nie chcę otrzymywać SMS-owych zaproszeń do Wiosennej Loterii RMF. Jak mogę je zablokować?
Z numeru telefonu, na który nie chcesz otrzymywać dalszych zaproszeń, wyślij darmowy SMS o treści RMF.STOP pod numer 8065.
4. W celu wzięcia udziału w Wiosennej Loterii RMF, wysłałem SMS w treści wpisując swoje imię. Nie dostałam SMS-a potwierdzającego udział w grze. Dlaczego?
SMS najprawdopodobniej nie dotarł do naszego systemu. Przyczyn może być kilka:
a) Awaria u operatora - zgłoś problem u niego.
b) Jeśli masz telefon na kartę, sprawdź, czy nie wyczerpała się ilość środków na Twoim koncie prepaid umożliwiających wysłanie SMS.
c) Upewnij się, że wysłałeś SMS pod właściwy numer zgłoszeniowy - 7252.
d) Jeśli żadne z powyższych, napisz do nas informację zawierającą numer telefonu i krótki opis problemu na adres e-mail pomoc@audiotex.pl
5. Nie zostały mi naliczone punkty bonusowe. Dlaczego?
Sprawdź, czy wpisałeś i wysłałeś poprawne słowo klucz (np: BONUS), które zostało podane w zaproszeniu do rundy bonusowej. Sprawdź, czy zmieściłeś się również z wysłaniem SMS-a w czasie wskazanym w informacji dotyczącej rundy bonusowej. Jeśli powyższe punkty zostały spełnione, a Ty mimo tego nie otrzymałeś punktów bonusowych, napisz e-mail na adres pomoc@audiotex.pl z opisem problemu i numerem telefonu, z którego nastąpiło zgłoszenie.
6. Posiadam telefon służbowy. Czy jeśli wygram, będę mógł zatrzymać wygraną?
SMS najprawdopodobniej nie dotarł do naszego systemu. Przyczyn może być kilka:
a) Awaria u operatora - zgłoś problem u niego.
b) Jeśli masz telefon na kartę, sprawdź, czy nie wyczerpała się ilość środków na Twoim koncie prepaid umożliwiających wysłanie SMS.
c) Upewnij się, że wysłałeś SMS pod właściwy numer zgłoszeniowy - 7252.
d) Jeśli żadne z powyższych, napisz do nas informację zawierającą numer telefonu i krótki opis problemu na adres e-mail pomoc@audiotex.pl
5. Nie zostały mi naliczone punkty bonusowe. Dlaczego?
Sprawdź, czy wpisałeś i wysłałeś poprawne słowo klucz (np: BONUS), które zostało podane w zaproszeniu do rundy bonusowej. Sprawdź, czy zmieściłeś się również z wysłaniem SMS-a w czasie wskazanym w informacji dotyczącej rundy bonusowej. Jeśli powyższe punkty zostały spełnione, a Ty mimo tego nie otrzymałeś punktów bonusowych, napisz e-mail na adres pomoc@audiotex.pl z opisem problemu i numerem telefonu, z którego nastąpiło zgłoszenie.
Zgodnie z regulaminem loterii audioteksowej Wiosennej Loteria RMF uczestnikiem Loterii jest osoba, która wysłała SMS-a pod numer 7252, nie zaś właściciel telefonu. Nagrodę w loterii uzyskuje osoba, której dane podane podczas rozmowy telefonicznej przeprowadzonej przez upoważnioną przez Organizatora osobę są zgodne z danymi podanymi przez zwycięzcę w liście poleconym przesłanym zgodnie z Regulaminem. Regulamin nie reguluje kwestii dotyczących relacji pomiędzy pracownikiem a pracodawcą w związku z używaniem telefonów komórkowych dla celów osobistych.
7. Posiadam polski numer, ale przebywam za granicą. Czy mogę brać udział w loterii?
Warunkiem udziału w loterii audioteksowej Wiosenna Loteria RMF jest posiadanie adresu do doręczeń na terytorium Polski. Zakupów w loterii można dokonywać wyłącznie za pośrednictwem polskich operatorów: T-Mobile Polska, Play Mobile, Orange Polska, Plus, Cyfrowy Polsat oraz operatorów wirtualnych m.in. Virgin Mobile.
Zgodnie z regulaminem loterii audioteksowej Wiosennej Loteria RMF uczestnikiem Loterii jest osoba, która wysłała SMS-a pod numer 7252, nie zaś właściciel telefonu. Nagrodę w loterii uzyskuje osoba, której dane podane podczas rozmowy telefonicznej przeprowadzonej przez upoważnioną przez Organizatora osobę są zgodne z danymi podanymi przez zwycięzcę w liście poleconym przesłanym zgodnie z Regulaminem. Regulamin nie reguluje kwestii dotyczących relacji pomiędzy pracownikiem a pracodawcą w związku z używaniem telefonów komórkowych dla celów osobistych.
7. Posiadam polski numer, ale przebywam za granicą. Czy mogę brać udział w loterii?
Warunkiem udziału w loterii audioteksowej Wiosenna Loteria RMF jest posiadanie adresu do doręczeń na terytorium Polski. Zakupów w loterii można dokonywać wyłącznie za pośrednictwem polskich operatorów: T-Mobile Polska, Play Mobile, Orange Polska, Plus, Cyfrowy Polsat oraz operatorów wirtualnych m.in. Virgin Mobile.
dawid masz odpowiedz
Gryks
Gdzie te 6,9 zupełny czas lipy nastał.
Rzadko jestem ale dzisiaj jestem.
Szlag by to trafił.
Gdzie te 6,9 zupełny czas lipy nastał.
Rzadko jestem ale dzisiaj jestem.
Szlag by to trafił.
lila wzrok mam sokoli nagrode zobacze z daleka
dawid spoko wygrasz to postawisz bronka
>>>haraczem ściąganym od ludzi i że powinno się go jak najszybciej zlikwidować?
majpan nima może za h pisałem ze na dziś 6 na 9 bo 69 i 68 wpadają 62 64 66 68 69 60 70 58 55
Ad vocem 2 329 427.
>>> sam zadałem pytanie -sam sobie odpowiem.
Ten Pan.
http://zapodaj.net/fe03647f72df1.jpg.html
>>> sam zadałem pytanie -sam sobie odpowiem.
Ten Pan.
http://zapodaj.net/fe03647f72df1.jpg.html
monet to tusk
tego imienia nie wymawiamy na mp
monet dzieki za gdzie mogę odebrać
A mnie skąd wiedzieć?
Ja tylko przyznaje..
Logistyka to nie moja broszka.
Ja tylko przyznaje..
Logistyka to nie moja broszka.
dzis trafiam 5 w mini
czuje to $$$$$$$$$$$$
czuje to $$$$$$$$$$$$
wasyl-piaski to bedziesz musial sie podzielic zemna bo ja tez dzisiaj wygram 5 w mini
szybciej do mnie zadzwoni cioteczka dzilli
dawid moze mamy te same nr
system jest nie podzielnny
na komunie cza sie dzielic tortem
i smietanką
30 minet do cyrku kulek
Uwaga na burzę i grad.
Teraz grad prawdopodobnie pada w rejonie Gdańska.
...............................
Miejscami mocno leje.
Teraz grad prawdopodobnie pada w rejonie Gdańska.
...............................
Miejscami mocno leje.
v-n
Zgadza się WędruśDobry wieczor wszystkim
A do tego porządna burza
zgrywus .. ...łap tort i pączek jako dodatek . tylko uważaj na zęby ten pączek jest stary
tczew
lewy jak tak rozdajesz to daj wszystkim
lewy na święta miałem tyle słodkości, że jadłem jeszcze po tygodniu
zgrywus po tygodniu to sie chyba jusz ruszało to zarcie robaki
u kogo grrrrrrzzzzzzmiiiiiiiiiiiiiiii
burza gdzie jest bo chce
w-n a w okolicy katowic kiedy bedzie burza
zgrywus .. mówi że po miesiącu z robalami jest najlepsze . czyli od razu jest z mięskiem .
u mnie juz jest ale juz chce zeby sobie poszla np w okolice katyowic
Tczewianka...
................................
................................
Wasyl.. .
Wasyl...
Zaraz sprawdzę, gdzie buszuje burza.. .
Zaraz sprawdzę, gdzie buszuje burza.. .
Teraz pada/leje na zachód od linii: Olsztyn - Wrocław.
Do Katowic burza dzisiaj nie przyjdzie.. .
......................................
Do Katowic burza dzisiaj nie przyjdzie.. .
......................................
Teraz najmocniej leje w okolicy Gdańska i Poznania.
Uwaga.. .
Wraca zimno.
...........................
Wraca zimno.
...........................
Marek.. .
Witam
9,18,22,59,69
Temperatura z godz. 21.
Bydgoszcz: +20.
Koszalin: +7.
Bydgoszcz: +20.
Koszalin: +7.
Odpalajcie w środę autka i jedzcie do ... Niemiec.
Można " trochę " wygrać w Lotto de.. .
Kumulacja ---->> 26 o0o o0o euro.
/Ponad 100 o0o o0o zł/.
Można " trochę " wygrać w Lotto de.. .
Kumulacja ---->> 26 o0o o0o euro.
/Ponad 100 o0o o0o zł/.
496
Dopisano wyniki Multi Multi
01,06,09,14,19,22,28,33,41,42,45,50,53,56,58,59,60,68,72,77
Plusem jest liczba: 33
01,06,09,14,19,22,28,33,41,42,45,50,53,56,58,59,60,68,72,77
Plusem jest liczba: 33
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 5950 zestawów od 778 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 684 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 11 374 zł
TOP 5 typujących:
- Jolka1005 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 524 zł = 52,40 x koszt gry
- pawus - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 140 zł = 28,00 x koszt gry
- alusia45 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 140 zł = 18,67 x koszt gry
- werdeer - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 88 zł = 17,60 x koszt gry
- Pallas - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 48 zł = 9,60 x koszt gry
586.
Dopisano wyniki Mini Lotto - 09,11,23,26,30
3/5
Liczba 33 ostro buszuje w MM.
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,06,07,09,10,13,15,16,19,21,22