Wpisy 2 329 325 – 2 329 424
27 kwietnia 2015 19:24 → 27 kwietnia 2015 20:41, 100 wpisów
Mini lotek na dziś.
1kupon 3,15,20,24,27 .
2kupon 14,19,21,28,39 .
3kupon 1,18,30,29,38.
4kupon 13,16,21,25,32 .
5kupon 9,17,23,26,31 .
6kupon 3,15,24,32,41 .
7kupon 17,22,29,30,42 .
8kupon 7,13,23,31,40 .
jociunia żyjesz????
wieki cis nie widac i nie słychac...
Multi multi na dziś.
1kupon 9,23,24,26,27,28,33,35,36,67.
2kupon 4,9,10,18,23,27,29,31,33,36.
3kupon 6,8,13,24,26,28,30,32,35,67.
4kupon 4,6,13,29,31,33,35,37.
5kupon 8,10,19,23,33,35,37,67
6kupon 8,10,19,23,33,67.
7kupon 6,10,23,33,35,37.
8kupon 4,6,13,29,31,35.
9kupon 6,10,23,35.
10kupon 33,35,37.
11kupon 6,10,23.
islandorko ..mało gram, albo wcale- ostatnio - mam sporo zajęć
Dawid , napisałam wyzej to co mocno wychodzi - jestem w trakcie typowania
Dawid , napisałam wyzej to co mocno wychodzi - jestem w trakcie typowania
witam
jocia isa
na wieczór kilka oboków: 5,9,16,24,30,34,38,49 lub 5,11,22,34,42,44,49,60,62
Pewniaki 34 i 5
Pewniaki 34 i 5
narka na
Ja wygrałam tablet.
ooo no prosze to moze uda sie tez cos wygrac w tej nowej loterii
bry e46
joccia
Jocia
Wasyl
dawid jacekkowal
dawid123 na pewno się uda.
krzysio / isia
dawid123 tak,bawię się w to.
i reszta mp
dawid123 tak,mam dużo.
powrót z , człek se pooddychał powietrzem z tytoniu
dotleniłeś się
Zegarek Timex -30szans w losowaniu
Telefon iPhone 5S-3szans w losowaniu
Samochód Fiat 500-532szans w losowaniu
Samochód Volvo V40840-168szans w losowaniu
ma ktos z was wiecej?
Telefon iPhone 5S-3szans w losowaniu
Samochód Fiat 500-532szans w losowaniu
Samochód Volvo V40840-168szans w losowaniu
ma ktos z was wiecej?
dotleniłem się a dotleniłem...
2 329 351. emerytka 46
Ja wygrałam tablet.
Prawdę mówi przysłowowie że bogatemu to i kołyską buja.
EmerPani.
Ja wygrałam tablet.
Prawdę mówi przysłowowie że bogatemu to i kołyską buja.
EmerPani.
dawid ja tez gram w sms rmfm od roku puszczam codziennie i hubert urbanski nie dzwoni do mnie
Wasyl>> jak mi oddasz za połączenie to ja mogę zadzwonić do Ciebie .. na Huberta nie licz
monet --- bogatemu to znaczy tym co mają grunty na olsztyńskich polach i dostaną niezłe "odszkodowania" przy budowie obwodnicy Olsztyna
lilus monet
monet dzwon
dawid no nie a co
Lila
bo jak nie opłacasz to nie masz co liczyc na wygrana nawet jak do Ciebie zadzwonia
moze dzwonia do tych co nieoplacaja ale nagrody daja tylko tym co oplacaja
Wasyl>> bez durnych telefonów ściem za "ileś tam" z Vatem....
Jesteś posiadaczem bonusa
I nie dziękuj.
Jesteś posiadaczem bonusa
I nie dziękuj.
dawid a to dlaczego?Zadzwonił,wygrał więc musza mu dac nagrodę bez względu czy opłaca czy nie
dawid nie prawda czytałem regulamin i nie ma obowiazku płacenia abonamenty itd itp
bo mogłem usłyszec w knajpie
a oni płaca abonament i pusciłem esa
czytałem o tym
bo mogłem usłyszec w knajpie
a oni płaca abonament i pusciłem esa
czytałem o tym
dawid po moim imieniu nie dowiedza sie czy płace abonament czy nie
ale musisz podac jakies dane zeby wyplacili ci nagrode i wtedy sprawdzaja
dawid ty słyszałes a ja czytałem regulamin rmfm konkursu
dawid a jak bezdomny sobie wysle bo usłyszy gdzieś w sklepie i co?
1. Mam 17 lat, czy mogę wziąć udział w Wiosennej Loterii RMF?
W loterii mogą brać udział wyłącznie osoby, które ukończyły 18 rok życia.
2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Wiosennej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku.
3. Nie chcę otrzymywać SMS-owych zaproszeń do Wiosennej Loterii RMF. Jak mogę je zablokować?
Z numeru telefonu, na który nie chcesz otrzymywać dalszych zaproszeń, wyślij darmowy SMS o treści RMF.STOP pod numer 8065.
W loterii mogą brać udział wyłącznie osoby, które ukończyły 18 rok życia.
2. Czy nieopłacony abonament radiowo-telewizyjny spowoduje, że nie będę mógł odebrać nagrody w loterii?
Nie, to nie ma wpływu na udział ani odbiór nagród w Wiosennej Loterii RMF FM. Wydanie nagrody nie jest uzależnione od zapłaty abonamentu RTV. Abonament radiowo-telewizyjny dotyczy jedynie mediów publicznych. Audiotex Polska sp. z o.o. jest podmiotem komercyjnym i z abonamentem radiowo-telewizyjnym nie ma żadnego związku.
3. Nie chcę otrzymywać SMS-owych zaproszeń do Wiosennej Loterii RMF. Jak mogę je zablokować?
Z numeru telefonu, na który nie chcesz otrzymywać dalszych zaproszeń, wyślij darmowy SMS o treści RMF.STOP pod numer 8065.
4. W celu wzięcia udziału w Wiosennej Loterii RMF, wysłałem SMS w treści wpisując swoje imię. Nie dostałam SMS-a potwierdzającego udział w grze. Dlaczego?
SMS najprawdopodobniej nie dotarł do naszego systemu. Przyczyn może być kilka:
a) Awaria u operatora - zgłoś problem u niego.
b) Jeśli masz telefon na kartę, sprawdź, czy nie wyczerpała się ilość środków na Twoim koncie prepaid umożliwiających wysłanie SMS.
c) Upewnij się, że wysłałeś SMS pod właściwy numer zgłoszeniowy - 7252.
d) Jeśli żadne z powyższych, napisz do nas informację zawierającą numer telefonu i krótki opis problemu na adres e-mail pomoc@audiotex.pl
5. Nie zostały mi naliczone punkty bonusowe. Dlaczego?
Sprawdź, czy wpisałeś i wysłałeś poprawne słowo klucz (np: BONUS), które zostało podane w zaproszeniu do rundy bonusowej. Sprawdź, czy zmieściłeś się również z wysłaniem SMS-a w czasie wskazanym w informacji dotyczącej rundy bonusowej. Jeśli powyższe punkty zostały spełnione, a Ty mimo tego nie otrzymałeś punktów bonusowych, napisz e-mail na adres pomoc@audiotex.pl z opisem problemu i numerem telefonu, z którego nastąpiło zgłoszenie.
6. Posiadam telefon służbowy. Czy jeśli wygram, będę mógł zatrzymać wygraną?
SMS najprawdopodobniej nie dotarł do naszego systemu. Przyczyn może być kilka:
a) Awaria u operatora - zgłoś problem u niego.
b) Jeśli masz telefon na kartę, sprawdź, czy nie wyczerpała się ilość środków na Twoim koncie prepaid umożliwiających wysłanie SMS.
c) Upewnij się, że wysłałeś SMS pod właściwy numer zgłoszeniowy - 7252.
d) Jeśli żadne z powyższych, napisz do nas informację zawierającą numer telefonu i krótki opis problemu na adres e-mail pomoc@audiotex.pl
5. Nie zostały mi naliczone punkty bonusowe. Dlaczego?
Sprawdź, czy wpisałeś i wysłałeś poprawne słowo klucz (np: BONUS), które zostało podane w zaproszeniu do rundy bonusowej. Sprawdź, czy zmieściłeś się również z wysłaniem SMS-a w czasie wskazanym w informacji dotyczącej rundy bonusowej. Jeśli powyższe punkty zostały spełnione, a Ty mimo tego nie otrzymałeś punktów bonusowych, napisz e-mail na adres pomoc@audiotex.pl z opisem problemu i numerem telefonu, z którego nastąpiło zgłoszenie.
Zgodnie z regulaminem loterii audioteksowej Wiosennej Loteria RMF uczestnikiem Loterii jest osoba, która wysłała SMS-a pod numer 7252, nie zaś właściciel telefonu. Nagrodę w loterii uzyskuje osoba, której dane podane podczas rozmowy telefonicznej przeprowadzonej przez upoważnioną przez Organizatora osobę są zgodne z danymi podanymi przez zwycięzcę w liście poleconym przesłanym zgodnie z Regulaminem. Regulamin nie reguluje kwestii dotyczących relacji pomiędzy pracownikiem a pracodawcą w związku z używaniem telefonów komórkowych dla celów osobistych.
7. Posiadam polski numer, ale przebywam za granicą. Czy mogę brać udział w loterii?
Warunkiem udziału w loterii audioteksowej Wiosenna Loteria RMF jest posiadanie adresu do doręczeń na terytorium Polski. Zakupów w loterii można dokonywać wyłącznie za pośrednictwem polskich operatorów: T-Mobile Polska, Play Mobile, Orange Polska, Plus, Cyfrowy Polsat oraz operatorów wirtualnych m.in. Virgin Mobile.
Zgodnie z regulaminem loterii audioteksowej Wiosennej Loteria RMF uczestnikiem Loterii jest osoba, która wysłała SMS-a pod numer 7252, nie zaś właściciel telefonu. Nagrodę w loterii uzyskuje osoba, której dane podane podczas rozmowy telefonicznej przeprowadzonej przez upoważnioną przez Organizatora osobę są zgodne z danymi podanymi przez zwycięzcę w liście poleconym przesłanym zgodnie z Regulaminem. Regulamin nie reguluje kwestii dotyczących relacji pomiędzy pracownikiem a pracodawcą w związku z używaniem telefonów komórkowych dla celów osobistych.
7. Posiadam polski numer, ale przebywam za granicą. Czy mogę brać udział w loterii?
Warunkiem udziału w loterii audioteksowej Wiosenna Loteria RMF jest posiadanie adresu do doręczeń na terytorium Polski. Zakupów w loterii można dokonywać wyłącznie za pośrednictwem polskich operatorów: T-Mobile Polska, Play Mobile, Orange Polska, Plus, Cyfrowy Polsat oraz operatorów wirtualnych m.in. Virgin Mobile.
dawid masz odpowiedz
Gryks
Gdzie te 6,9 zupełny czas lipy nastał.
Rzadko jestem ale dzisiaj jestem.
Szlag by to trafił.
Gdzie te 6,9 zupełny czas lipy nastał.
Rzadko jestem ale dzisiaj jestem.
Szlag by to trafił.
lila wzrok mam sokoli nagrode zobacze z daleka