Wpisy 2 328 725 – 2 328 824
26 kwietnia 2015 14:44 → 26 kwietnia 2015 17:48, 100 wpisów
Ale jedna aktora co z nią piszę chcę jej pomóc i zapunktować. To ona właśnie szuka tych materiałów a do mnie dzisiaj niedługo goście przyjadą na imprezę urodzinową choć urodziny maiłem w piątek. Oglądałem walki bokserskie brawo dla naszych ale minus ,że z kim oni walczyli to przegięcie no i walka Klitschko znowu wygrał niestety. Macie pomysły jak tego dziada pokonać ?
wiem wiem pasko ty o liczbach obok siebie
a ja o powtórki zapytałem
a ja o powtórki zapytałem
mi sie wydaje ze 8 liczb poszło obok siebie
a jaka odp
No i co ?
krzysio c
kliczke to bym ja załatwił bym w piciu wódki kiedys
padł by po 2 rundzie czyli gdzies z 4 buteleczki vody
kliczke to bym ja załatwił bym w piciu wódki kiedys
padł by po 2 rundzie czyli gdzies z 4 buteleczki vody
wasyl a Ty nadal 112 ? Pomyśl jakby w multi multi było 112 liczb jakby to wyglądało. Mu si być 80
jest 80 i to juz trudno wyłapać te właściwe na losowanie
pasko to ile tych licz poszło po koleji
lewy
ja strzelam 8 liczb
wasyl-piaski ile wpadlo do tej pory max z 8 liczb ?
od wczoraj gram w multi na 6 liczb tylko. dzis 4/6 wiec dobry poczatek i w keno mialem wczoraj 5/6.pozdrawiam
krzysio c tu masz sciąge zeby błysnąć
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Amerykańscy_dramaturdzy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Amerykańscy_dramaturdzy
albin no nie wiem pasko ma podać na mp
wasyl-piaski chodzi mi ile tobie wpadlo max na 8 skreslen trzymaj na przebudzenie
albin nie gram na 8 skreslen
a jak gram to nie wygrywam
czyli 2 3 liczby
a jak gram to nie wygrywam
czyli 2 3 liczby
wasyl najlepsze jest to ze pakujemy cale zycie kase w TS i nic konkretnego nie wygrywamy a ktos pusci kupon za 4zl w lotto i 6 trafia. tak jak u nas w PILE ostatnio bylo. babka 40 letnia za 4zl kupon puscila i 6 w plusie trafila
wasyl-piaski
damian1983 to sie tylko komuś tak wydaje że ktoś puści kupon za 4 zl i 6/6 bo TS tak ogłosi nikt tak naprawdę nie wie ile taki wygrany puści takich kuponów na losowanie ja np w mm jak wysyłam to zawsze 1 zaklad na 1 kuponie i w razie wygranej tez TS widzi że w jednym zakladzie wygrana a ile przegranych kuponów tego juz nie widzi
damian wolał bym teraz cos trafic i poszalec
bo po mi wygrama jak skącze 70 czy 80 lat
bo po mi wygrama jak skącze 70 czy 80 lat
leb a kto w tym wypadku kłamie ?
sa przypadki ze ludzie nawet trafiaja 1 zakladem glowna juz nie mowiac miejsze wygrane ale tez ciesza
Damian a nie wiesz czy klijentka wygrala tym 1 zakladem z chybika czy wytypowala?
jak wysle 10 zakaldow na osobnych kuponach i w 1 bedzie 10/10 to TS widzi tylko ten jeden pozostalych nie widac i na pisze na stronce ze ktos w zakldzie za 5 zl trafil 10/10
ide do budki zwanej przękrętem
do wieczora
do wieczora
wasyl-piaski co planujesz wyslac ?
albin nie wiem pod kol zobacze
leb wszystko na chybil gram , bardzo bardzo rzadko kresle. a ta 6 w lotto plus w pile to tez z maszyny kupon.milej niedzieli
Dlaczego metoda chybil trafi duzy lotek systemem 7 zagralem wtamty roku okolo 20 razy trafilem 4 razy 4/7 i kilka razy 3/7 w tym miesiacu gram co losowanie chybil trafil i nostop mam kur 3/7 co jest grane a w multi nie moge trafic 3/3
Siedem razy zagralem metoda chybil trafil systemem 7dmiu 6 razy trafilem 3/7 czyli 96zl
7/7 x8 ktos moze taki przedail wyczul
Albi dlaczego nostop trafiam 3/7 duzego lotka systemem 7 za 21zl bez plusa kurzam sie wmulti nie moge nic trafic
zbigniew g to dobrze że trafiasz 3/7 widocznie ci szczeście sprzyja a w mm lepeij juz na 8 skreslen
Ale chce trafiac w multi3/3 lub5/5 w marcu wmulti jestem naplusie ponad 1600zl
zbigniew g szkoda 2,5 zl na takie zaklady
Jakie 2,5zl nie rozumie tu sie liczy byc na PLUSIE
Zbigniew mowisz ze zagrales w lotto systemem z 7 i miales 6 x 3/7 w Lotto+ na 7 zakladow to albo masz duze szczescie albo bajki piszesz i to mowisz ze to wszystko z chybika no to powiem jestes w czepku urodzony, chcial bym tobie wierzyc ze na 7 zakladow system(7) trafiles 6 x 3/7 w Lotto+ , ale jakos mi cieszko w to uwierzyc, bo ja tez gralem i wiem inne przypadki i na prade jest cieszko trafic nawet systemem 7 to 3/7?
ja mam znajomego co gdzies zagral systemem z 10 razy 7/49 i wiem ze rasz mial 3 i 4 bbez plusa gral to zaplacil 21zl bez plusa a z to 28zl
zbigniew g co tu nie rozumieć ? nie waże czy grasz na 3 skreslenia czy na 10 tyle samo placisz za zaklad 2,5 zl
Obciach na forum bym se zrobil mam mega pacha w multi a w duzego
Zbigniew to wzoc we wtork skana z Lotto+ ok, to uwierze , wtedy nie bende mial wyjscia
ale ponoć niektórzy mają na to sposób odprawiając swoje czary mary
Zgrywus ok gra losowa ale lepiej grac w ta gre co szanse sa 1 do 1mln. niz 1 do 100mln. powiedz mi w co lepiej wkladac swoja gotowke?
Moj sasiad zagral 3/3 Zpostanowieniem ze jak trafi 3/3 to zagra za 540 zl wduzego lotka 1zaklad chybil trafil powtorzyl ten zaklad 180razy i trafil 3jke po losowaniu pobieglem do niego zgratulacjami trafil 3/6 razy 180 to zdazenie bylo w marcu
nie mowie o inwestycjach realnych tylko o grach liczbowych np. co sa na cala Europe lub USA tak jak np 1 d0 120mln. szansa bo amerkanow jest 350mln.ludnosci
Zbigniew to mial duzo szczescia, mowi sie tak ze mial wiecej szczescia niz rozumu
Podpuszam go zeby znowu zagral 3/3 i zagral metoda chybi trafil w minilotka systmem 11
ja raz wzyciu zagralem 3z3 gdzies 15lat temu i mialem 3z3 z chybika i to byl pierwszy i moj ostatni raz ze gralem w multi z 3/3, duzo sie zastanawiam ze by tak zagrac teraz ale co do czgo to skreslam naj miej z 6,7lub 10, poprostu mialem fart zaklad kosztowal w tedy gdzies 1,25 to wygralem =27zl 3z3 w multi na chybil
Zgrywus zgadza sie ale ostatnio mi nie wchodzi po 1 meczu nawet jak mi na jednym kuponie weszlo na 20 meczy 19 weszlo to jeden wdope i czlowieka szlak trafia
W tamtym czasie bylem nieletni puscilem 3/3 za 50zl trafilem 3/3 puscilem zs wszystko duzego lottka nie trafilem nic
ale na razie jestem do przodu jesli chodzi u Buka tylko w te Multi same plecy teraz nie wyslalem ale bym mial 5z10
co wygralem te 27zl na tamte czasy kupon kosztowal wtedy 1,20czy1,25
i tylko raz tak poscilem i juz wiecej nie puszczalem gralem na 5 liczb w Multi ale ani razu nie mialem 5 w Multi
ale ja tez dlugo nie gralem bo nie umiem tak zyc totolotkiem,jak nie idzie pare razy to poprostu nie gram i .
nie mam cierpliwosci ,no kiedys nie mialem teraz na tym dluzej siedze z przerwami ale i tak juz gdzies tydzien nie gram w Multi bo mie wko . . a
dzisiaj skreslilem w Multi od jakiegos czasu i bym mial 5z 10 ,ale co to jest te 2`zl lub 4 oczywiscie na 1 zakladzie nie mowie o wiekszych wkladach ale jak bym rospisal to moze cos wiekszego by weszlo ale i tak nie gram szkoda kasy
Raz bylem pijany brakowalo mi na papierosy kolektura byla blisko w kieszeni mialem 3 zl zblizala sie 14sta do bankomatu mialem za daleko weszlem do kolektory skreslilem 5/5na 14stai trafilem 5/5 do dzisiejszego dnia koledzy.sie smieja ze zaplacilem 2,5 zamiast np 25zl ale na piwo bylo
Zbigniew te liczby tak z bamby czy troche czasu ci zajelo nad mysleniem co skreslic analizowales tak jak tu inni analizoja?
Ale mialem pechaaaa tylko 700zl
Multi multi nadziś
1kupon 6,26,27,33,38,39,40,51,60.
2kupon 41,44,47,49,50,51,60,76,77,80.
3kupon 6,26,27,38,39,40,41,47,49,80
4kupon 6,26,27,38,39,40 .
5kupon 6,26,27,38,39,40,44,50,76,77.
6kupon 40,44,50,51,60,76,77.
7kupon 6,27,29,38,39,41,44,47,49.
Mieszkam na slasku a wtedy bylem w Bialym skoku bylem na przepusce wojsku gdzies tam krasnalek mieszka
Lub na lewiznie
Przymusowym woju bylem
Aktualnie pracuje w ZUSIE
Zartowalem o zusie zartuje o zusie
W zusie raz bylem po odszkodowanie dostalemw pracy jestem dodatkowo ubezpieczony za to samo dostalem 1500
Mialem rane cietom na rece w zusie mie wysmiali za co odszkodowanie poszlem do pzu 1500 panu sie nalezy
Spadam po
w Niedzielę odpoczynek a jak będzie pisane wygrać to się wygra w tygodniu
wczoraj miałem 2 zł. w zdrapce i 2 zł.w kaskadzie - szaleństwo!!!