Wpisy 2 328 681 – 2 328 780
26 kwietnia 2015 14:17 → 26 kwietnia 2015 16:08, 100 wpisów
Widzicie jak łatwo było trafić 7/7 tylko jak byśmy wysłali nie było by pewnie mowy o takim zestawie wylosowanym
hartage ..ale jak nie było wcześnie losowanie na zywo ..a ty pan zawsze woli 1,2,3,4,5 czyli nie mozesz uwazać panie
prawdopodobienstwo to ze trafimy obooki to pewne
w kaskade nie gram tymczasowo. troche w mini zaczelam grac
zaczelem*
Wasyl wiesz ik=le mialem takich kuponow co oboki mnostwo ich bylo w Multi
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 890 000 zł
Damian czyl kiepsko musialo isc, jak pamientam to ty miales kiedys 11 z 12 w Kaskade?
pelno wygranych w tabeli. ciekawy jestem kto to trafia az sie wierzyc w to nie chce
tak mialem 11/12 w kaskade
leb ja z moich kuponów pustaków to bym line zrobił na księżyc
damian wygrane są dopisywane losowo
no bo ja ty i inii nikt nie wygrywa
a wygrane są
no bo ja ty i inii nikt nie wygrywa
a wygrane są
z mojej rodziny gra na 8 i pokazywal mi kupon jak wszystkie omn=inely o jedno
multi
1kupon 13,21,24,29,41,44,56,61,67,80. tu jest piątka
5kupon 29,30,40,41,44,47,56 . tu jest trójka
sam wytypowal daty idt. standard teraz mial z dat popijaku wyslal bo tak to nie gra w Multi to mial 2x 5 z 8
jak by on i jego corka sie urodzily date jeden do przodu i do tylu to by mial i 8 i wiecej jak by gral na 10
a na dodatek 7 liczb sie powtórzyło z poprzedniego losowania
pytanie do pasko
ile liczb sie powtórzyło najwięcej z poprzedniego losowania
o ile pamiętam to kiedys było az 11 sztuk
ile liczb sie powtórzyło najwięcej z poprzedniego losowania
o ile pamiętam to kiedys było az 11 sztuk
wasyl przewaznie sie powtarza z pare liczb z poprzedniego losowania nawet 11liczb8,9
leb to nie lepiej grac na liczby z poprzedniego losowania
Wasyl nie patrzac na twoj wpis to tez mi tak wpadlo 11 liczb i napisalem
ja na przyklad robie tak jak jest 29 to w nastepnym loswani daje 29 i 30 lub 35 to i 35,36
ja za pózno odkryłem te strone bo w 2012 roku
jakbym wczesniej odkrył to moze bym wygrał juz cosik
jakbym wczesniej odkrył to moze bym wygrał juz cosik
cza by puszczac 20 kuponów
Witam merykańska dramaturgia XX wieku pomożecie coś znaleść mi jakiś materiałów na ten temat ?
krzysio c
łeb oby weszło
łeb oby weszło
krzysio c ---- wez szekspira
artur miller
wasyl piszemy o 2 różnych rzeczach. Ja pytam o najwięcej liczb obok siebie. Tak jak dzisiaj zdarzyło się 7 liczb: 28,29,30,31,32,33,34
Ale jedna aktora co z nią piszę chcę jej pomóc i zapunktować. To ona właśnie szuka tych materiałów a do mnie dzisiaj niedługo goście przyjadą na imprezę urodzinową choć urodziny maiłem w piątek. Oglądałem walki bokserskie brawo dla naszych ale minus ,że z kim oni walczyli to przegięcie no i walka Klitschko znowu wygrał niestety. Macie pomysły jak tego dziada pokonać ?
wiem wiem pasko ty o liczbach obok siebie
a ja o powtórki zapytałem
a ja o powtórki zapytałem
mi sie wydaje ze 8 liczb poszło obok siebie
a jaka odp
No i co ?
krzysio c
kliczke to bym ja załatwił bym w piciu wódki kiedys
padł by po 2 rundzie czyli gdzies z 4 buteleczki vody
kliczke to bym ja załatwił bym w piciu wódki kiedys
padł by po 2 rundzie czyli gdzies z 4 buteleczki vody
wasyl a Ty nadal 112 ? Pomyśl jakby w multi multi było 112 liczb jakby to wyglądało. Mu si być 80
jest 80 i to juz trudno wyłapać te właściwe na losowanie
pasko to ile tych licz poszło po koleji
lewy
ja strzelam 8 liczb
wasyl-piaski ile wpadlo do tej pory max z 8 liczb ?
od wczoraj gram w multi na 6 liczb tylko. dzis 4/6 wiec dobry poczatek i w keno mialem wczoraj 5/6.pozdrawiam
krzysio c tu masz sciąge zeby błysnąć
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Amerykańscy_dramaturdzy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Amerykańscy_dramaturdzy
albin no nie wiem pasko ma podać na mp
wasyl-piaski chodzi mi ile tobie wpadlo max na 8 skreslen trzymaj na przebudzenie
albin nie gram na 8 skreslen
a jak gram to nie wygrywam
czyli 2 3 liczby
a jak gram to nie wygrywam
czyli 2 3 liczby
wasyl najlepsze jest to ze pakujemy cale zycie kase w TS i nic konkretnego nie wygrywamy a ktos pusci kupon za 4zl w lotto i 6 trafia. tak jak u nas w PILE ostatnio bylo. babka 40 letnia za 4zl kupon puscila i 6 w plusie trafila
wasyl-piaski
damian1983 to sie tylko komuś tak wydaje że ktoś puści kupon za 4 zl i 6/6 bo TS tak ogłosi nikt tak naprawdę nie wie ile taki wygrany puści takich kuponów na losowanie ja np w mm jak wysyłam to zawsze 1 zaklad na 1 kuponie i w razie wygranej tez TS widzi że w jednym zakladzie wygrana a ile przegranych kuponów tego juz nie widzi
damian wolał bym teraz cos trafic i poszalec
bo po mi wygrama jak skącze 70 czy 80 lat
bo po mi wygrama jak skącze 70 czy 80 lat
leb a kto w tym wypadku kłamie ?
sa przypadki ze ludzie nawet trafiaja 1 zakladem glowna juz nie mowiac miejsze wygrane ale tez ciesza
Damian a nie wiesz czy klijentka wygrala tym 1 zakladem z chybika czy wytypowala?
jak wysle 10 zakaldow na osobnych kuponach i w 1 bedzie 10/10 to TS widzi tylko ten jeden pozostalych nie widac i na pisze na stronce ze ktos w zakldzie za 5 zl trafil 10/10
ide do budki zwanej przękrętem
do wieczora
do wieczora
wasyl-piaski co planujesz wyslac ?
albin nie wiem pod kol zobacze
leb wszystko na chybil gram , bardzo bardzo rzadko kresle. a ta 6 w lotto plus w pile to tez z maszyny kupon.milej niedzieli
Dlaczego metoda chybil trafi duzy lotek systemem 7 zagralem wtamty roku okolo 20 razy trafilem 4 razy 4/7 i kilka razy 3/7 w tym miesiacu gram co losowanie chybil trafil i nostop mam kur 3/7 co jest grane a w multi nie moge trafic 3/3
Siedem razy zagralem metoda chybil trafil systemem 7dmiu 6 razy trafilem 3/7 czyli 96zl
7/7 x8 ktos moze taki przedail wyczul
Albi dlaczego nostop trafiam 3/7 duzego lotka systemem 7 za 21zl bez plusa kurzam sie wmulti nie moge nic trafic
zbigniew g to dobrze że trafiasz 3/7 widocznie ci szczeście sprzyja a w mm lepeij juz na 8 skreslen
Ale chce trafiac w multi3/3 lub5/5 w marcu wmulti jestem naplusie ponad 1600zl
zbigniew g szkoda 2,5 zl na takie zaklady
Jakie 2,5zl nie rozumie tu sie liczy byc na PLUSIE
Zbigniew mowisz ze zagrales w lotto systemem z 7 i miales 6 x 3/7 w Lotto+ na 7 zakladow to albo masz duze szczescie albo bajki piszesz i to mowisz ze to wszystko z chybika no to powiem jestes w czepku urodzony, chcial bym tobie wierzyc ze na 7 zakladow system(7) trafiles 6 x 3/7 w Lotto+ , ale jakos mi cieszko w to uwierzyc, bo ja tez gralem i wiem inne przypadki i na prade jest cieszko trafic nawet systemem 7 to 3/7?
ja mam znajomego co gdzies zagral systemem z 10 razy 7/49 i wiem ze rasz mial 3 i 4 bbez plusa gral to zaplacil 21zl bez plusa a z to 28zl
zbigniew g co tu nie rozumieć ? nie waże czy grasz na 3 skreslenia czy na 10 tyle samo placisz za zaklad 2,5 zl
Obciach na forum bym se zrobil mam mega pacha w multi a w duzego
Zbigniew to wzoc we wtork skana z Lotto+ ok, to uwierze , wtedy nie bende mial wyjscia
ale ponoć niektórzy mają na to sposób odprawiając swoje czary mary
Zgrywus ok gra losowa ale lepiej grac w ta gre co szanse sa 1 do 1mln. niz 1 do 100mln. powiedz mi w co lepiej wkladac swoja gotowke?
Moj sasiad zagral 3/3 Zpostanowieniem ze jak trafi 3/3 to zagra za 540 zl wduzego lotka 1zaklad chybil trafil powtorzyl ten zaklad 180razy i trafil 3jke po losowaniu pobieglem do niego zgratulacjami trafil 3/6 razy 180 to zdazenie bylo w marcu