Wpisy 2 328 525 – 2 328 624
26 kwietnia 2015 00:00 → 26 kwietnia 2015 13:51, 100 wpisów
wiesz co? wśród mojego na razie 14cyfrowego kodu mam te liczby
i warto pomyśleć jeszcze o 53,45,39,10
i warto pomyśleć jeszcze o 53,45,39,10
oj co za nieszczęście z Ciebie to że na dworze 21stopni nie znaczy że już lato w kwietniu przyszło no to kuruj się
Ja w Multi juz nie gram od tygodnia gdzies i sie bende tego trzymal, teraz tylko gram w Lotto Plus, Kaskade no i czasami w Mini i tylko z chybil
dzis mojej mamuski 65 urodziny, w uk wpadly 4, 11, 49
tzn 4 kwiecien ok, 11 to 65 lat a 49 ze zycze jej 100 lat bo wyzszego numeru juz nie ma, czyli zycze maksa, oczywiscie spieprzylem i tak nie dalem
tzn 4 kwiecien ok, 11 to 65 lat a 49 ze zycze jej 100 lat bo wyzszego numeru juz nie ma, czyli zycze maksa, oczywiscie spieprzylem i tak nie dalem
mam na ten tydzien 2 kilo palek z kuraka, 3 kg frytek , 30 jaj, 4 energy drinki,
3 chleby, 4 snikersy, 3 bounty, 1,5 kg niemieckich klopsikow,
do tego 1 kg odzywki bialka, kg glutaminy, 0,5 kg argininy, hmb, lizyna, penimax i penis xl, 800 g shock therapy... i mowie wam
bedzie WAR!!!! TOTAL WAR!!!!!
3 chleby, 4 snikersy, 3 bounty, 1,5 kg niemieckich klopsikow,
do tego 1 kg odzywki bialka, kg glutaminy, 0,5 kg argininy, hmb, lizyna, penimax i penis xl, 800 g shock therapy... i mowie wam
bedzie WAR!!!! TOTAL WAR!!!!!
oczywiście w drodze powrotnej należy można zahaczyć o kolekturę
Witam dzis zaszaleje na 14sta za 25zl 22,62,80 trafie 3/3
Wczoraj duzy lotek
Ide do kosciola a po kosciele 22,62,80
Zgrywus musze wprowadzic korekte do twojej wypowiedzi
Wstajemy z łóżeczka i idziemy do kolektury,a w drodze powrotnej na chwile zahaczamy o kosciól by sie pomodlic o wstawiennictwo za nasz kupon u najwyższej instancji
Wstajemy z łóżeczka i idziemy do kolektury,a w drodze powrotnej na chwile zahaczamy o kosciól by sie pomodlic o wstawiennictwo za nasz kupon u najwyższej instancji
Zapraszamy do kosciulka tam wymodlic liczby a po kosciele do kolektory
slawek najpierw lepiej iść do kościółka bo możesz tam dostać olśnienia, że wybrałeś niewłaściwe liczby
Dzień dobry.Miłego dnia.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGGn8m_iEURTsq6MSAOiwyOrT7C_Rh5O6B9-uIxBCpCVjqH9G7yw
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGGn8m_iEURTsq6MSAOiwyOrT7C_Rh5O6B9-uIxBCpCVjqH9G7yw
Witam w sliczną niedzielę! Macie racje, przecież wiara czyni...cuda, a może dziś to nastąpi, pozdrawiam...
emeryt
Wysyłasz dzisiaj EP ?
Wysyłasz dzisiaj EP ?
jedną liczbę mam na moim kuponie.Ale dodatkową chyba dam 3
Niedziela
Dzień w którym nie gram.
Dzień w którym tradycyjnie (zapewne)coś większego wejdzie.
Dzień w którym nie gram.
Dzień w którym tradycyjnie (zapewne)coś większego wejdzie.
Multi multi na dziś 14godz.
1kupon 13,21,24,29,41,44,56,61,67,80.
2kupon 11,18,29,30,38,40,47,52,68,74.
3kupon 4,11,18,21,24,27,29 .
4kupon 11,18,21,24,74.
5kupon 29,30,40,41,44,47,56 .
6kupon 4,27,29.
leb >>> . bo mi to Lotto .. jak ci lotto to uwiąż na sznurek i nie będzie ci lottało . albo z wałka go . i nie będzie ci lottać .
Odp.-Nie drapalem i w najbliszym stoleciu nie zamierzam drapac i nie gram juz od tygodnia w Multi, bo nic nie wchodzilo tylko same oboki
teraz gram tylko w Kaskade,Lotto+ i czasami w Mini, wszytko puszczam z chybika i wcale z niezlym rezultatem nie bawie sie juz w Multi nie analizuje Tylko gram z chybil
ale w Multi juz nie gram z tydzien bo 2 zl. mie nie satysfakcjonuje
nie którzy dziś zapraszali do budynkow by lewusa dac na tace by mogli się dobrze bawic ja wole dac ts
Juz 98 000 osob odebralo legalne nagranie jak nie placic ZUS oszczedzaj nawet 30 000 tys rocznie
Reklama na czacie
ja chce wygrac w lotto
ja chce wygrac w lotto
Bylem w kosciele a pokosciele zaszalalem za 25L 22,62,80 na 14sta
zbigniew daj linka o tym jak nie płacic zusowi
Reklama u multipasko na stronie niezauwazylec
oj nie bo mam atblockera
Umie jest pod czatem reklama
Ale ja chce reklame jak przechytrzyc LOTTO
w Multi protestoje, nie gram od tygodnia i nie wiem kiedy zawiesze protest
jak nie bedziecie placic składek ZUS, to rzeczywiscie emeryturki nie będzie. Bo na emeryture z ZUS składa sie kapitał poczatkowy (zwaloryzowany) + składki ZUS (zwaloryzowane) : średnia liczba miesięcy życia ( teraz coś ok. 249 miesięcy). jak składek nie zapłacisz...to faktycznie bedzie lipa. Ktos tutaj jest niedouczony i namawia zakredytowanych ludzi.....bo tych pieniedzy i tak nie odłozycie na pozniej, tylko na bieżąco pojdą na zycie i na przyjemności.
Mruwka faraona lotto doplaci do emerytur
Dla tego juz nie gram w Multi,przezocilem sie na Mini,Kaskade i Lotto Plus
Leb zagraj na 14sta 22,62,80
i to wszystko gram z chybika wiadomo tyly sa, ale nie takie jak w Multi i raz na jakis czas wpadnie ta 3 i 4 z chybil
Wszystko mi jedno czy jesienią są kasztany wszystko mi jedno czy wiosną kwitną bzy wszystko mi jedno bo mi to lotto
Nie czekaj do poniedzialku bo stracisz albo zyskasz
Zbigniew rozloz ten zakladjeden na czyniki pierwsze, a konkretnie daj np.3930,36,10,3,29,8
Nie gram w Multi bo mie zniecheciło do siebieco skreslilem i wyslalem to obok wpadalo to juz nie gram od tygodnia
łeb mnie mm tez nie gram
wole vv mini
wole vv mini
leb ja obooki mam juz od ponad 20 lat
wasyl-piaski musisz ustawic celownik lepiej żeby oboków nie było
krzysio
krzysio
Wasyl.
Nie mów,raz oboka nie miałeś,bo syn jest na świecie.
Nie mów,raz oboka nie miałeś,bo syn jest na świecie.