Wpisy 2 327 622 – 2 327 721
24 kwietnia 2015 20:01 → 24 kwietnia 2015 21:34, 100 wpisów
w Kaskada to jest jak Los Milionos tylko ze zwiekszona pula prawdopodobienstwa, jak pamientam w Los M. to jeden do 500tys a w Kaskade 1 do 1mln.300tys.
tylko ze Los Milionos kosztowal na poczatku 10 zl a pozniej 20zl
zeby miec miliony to cza wydawac ni ma nic za darmmo
Mini prawdopodobienstwo trafienia glownej wygranej to okolo 1 do 850 tys. calkiem ok, tylko wzroty nie sa za czesto i wlasnie to jak sie nie trafi glownej to sie leci na minusie, niestety
czworka w Lotto+ a Mini; Lotto 4z6 prawdopodobienstwo to jeden do 1000 ponad, a Mini 4z5 to jak jeden do 4500
ale to nie ma reguly jak masz wygrac to wygrasz w kazdej grze, ale czym wieksze prawdopodobienstwo trafienia wygranej to masz wieksze szanse ze trafisz
lepiej miec prawdopodobienstwo glownej jeden do 1mln. niz jak w stanach 1 do 120mln.
Cześć wam ale fajnie dzisiaj było w przedszkolu.
Keno tez mozna trafic, ale to jest na takiej zasadzie ze muszi ktos trafiac bo inaczej nikt nie bendzie wiezyl ze mozna trafic i interes nie bendzie rentowny
taki system jest w jedno rekich bandytach, wszystko jest zaprogramowane ze ma wpasc jakis ulamek procenta ze wygrywa ktos bo musi byc wabik
ale mysle ze w Lotto tak nie ma oprocz Keno bo to wiadomo ze tam jest cos takiego ze jak w Polsce wloza klijenci np. milion zl to na wygrane altomat przeznaczy z tego 1 mln. np. 10 tys. zl
naj lepiej to wogule nie grac, ale zna sie ludzi ze graja np. jednym lub wiecej zakladow i wygrywaja glowna wygrana na chybil i trafil
Poczęstowałem prawie wszystkich cukierkami. Na początku jak [przyjechałem skuterem poszliśmy zaraz na spacer na boisko. Tam dzieci biegały oraz graliśmy trochę w piłkę. Potem standard pomagałem trochę kobietom a po drugim na talerz wyłożyłem cukierki. Dzieci wraz z paniami zaśpiewały sto lat a potem dostałem laurkę ładną kwiatek z życzeniami. A po pracy pojechałem kupić jeszcze krakersy i umówiliśmy się u przedszkolanki na podwórku. Postawiłem kilka drinków zrobionych przez siebie miałem Żubrówkę 1l i Coca Colę 1,75. one tylko piły a ja Coca colę. A i dały mi grę na PC jakąś o tematyce że potwory się zabija. No i przyjechałem do domu dziadek zajrzał a potem wujek właściciel przedszkola i kasę dali.
W końcu mam dzisiaj urodziny ale impreza będzie w niedzielę.
Dziękuje.
krzysztof c
krasnalek
krzysio ccccc stttto lat ale dopiero masz 23 no to do setki daleko
zycie przed tobą
oraz wygrane z ts .
zycie przed tobą
oraz wygrane z ts .
Kaskada
system11 chyba to pytanie nie na miejscu ? Dżentelmeni nie powinni chyba w ten sposób rozmawiać o pieniądzach co ?
no i rekordów w psx3 console
Po 50 zł.
krasnalek
Dobre i to a 1l postawiłem z połowę wypiły a drugą zostawiłem tam to co chyba nie wezmę jak by to wyglądało ? Mówiłem żeby do mnie przyjechały ale nie po kto zawiezie kto odwiezie no niestety. Jedna , że jutro do szkoły egzaminy inna co innego.
w niedziele u mnie podwojne urodziny mamy i brata, nawet nie grajcie w extra pensje bo nie znacie tych liczb, jestem zajebisty
Krzysztof powiedz ile ta pani nauczycielka ma lat? co znia pracujesz?
Albo one mają już chłopaków a wujek do tych dziewczyn a co to przeszkadza kopnąć w dupę i tyle. Pewni chodziło o mnie żeby dała mi szansa która. A one takie zmieszane i ,że mają już kogo.
krzysztof c jak masz 23 lata to powinnes szukac dziewczyn w wieku ok 17 -max 21lat
jutro biere w uk 8,6 melona funtow i jestem new king of chavs
kim jestem? jestem zwyciezco!!!!
kim jestem? jestem zwyciezco!!!!
wizard mój sąsiad po rozwodzenie ma teraz dziewczyne 19 lat a sam ma 38 lat i jakoś sie dogaduja dobrze
Krzysztof odp. ile maja lat, przeciesz i tak nie znam i nie poznam tych dziewczyn
wizard młodsza lepsza no bo ten okład sie liczy z młodych piersi
Krzysztof przeciesz zartojemy tylko nie penkaj to nie ulica tylko forum
młodsze piekniejsze ale i głupsze
no i naiwne łykają kity jak młode pelikany
jak juz wygram kaske to bede mial jeszcze ze 100 mlodych, narazie musze sie zadowolic 33 latko z dobrym okladem
Dawajcie moze wyslemy z 1 mln.300tys zakladow Kaskady, to napewno ktos znasz wygra glowna wygrana?
a taki okład z młodych to na wszystko pomaga na kazde dolegliwośći
kto z forum jest z wojewodztwa zachodniopomorskiego, Szczecin itp.?
o wygrano sie nie boje, tylko o to ze jak juz bede milionerem to nie bede mial, mogl znalezc mlodziutkiej laseczki, ale chyba dam rade z tymi milionami
gdzies cos wyhaczyc
gdzies cos wyhaczyc
a gdzie pada najwięcej wygranych jakie województwo
krzysztof c wymienić skuter na auto bo skutery nie robią wrażenia na dziewczynach
krzysio c kup wv golfa
a laski sie moment znajdą
a laski sie moment znajdą
pora na kolacje
ja nie jadam po 18 tej lepiej sie spi na cczoo
do Pasko; dlaczego sa dwie wygrane w Mini zapisane w - Wysokie wygrane- Opole x 2 i 251 tys. a ul. tez dwie rozne cos nie tak jest z tym?
krasnalek i to szybko umyka
Kochany Totalizatorze
dzisiaj gram w szóstki w moim profilu.
Proszę o zwrot za 200 metrów sznurka,
żeby się powiesić i 200 litrów realu,
czyli royalu,które musiałem wypić
dzisiaj gram w szóstki w moim profilu.
Proszę o zwrot za 200 metrów sznurka,
żeby się powiesić i 200 litrów realu,
czyli royalu,które musiałem wypić
kiedys o tak z doskoku wyslalem Mini tylko jeden zaklad bo nie mialem wiecej drobnych i trafilem 3 40zl za trojke wtedy placili, i tak z doskoku trafilem pare razy oczywiscie na chybil
zgrywusku
witajcie